Nagelsmann Resmen Bayern München'de

Futbol anlamında Akılııca bir hamle ancak Bayern'in winner özelliği ve yıldız oyuncuları yönetme konusunda kan uyumu olacak mı çok merak ediyorum.
Eğer kan uyumu tutarsa Bayern CL'ye ambargo koyabilir.
Guardiola filan hikaye olur

dünyanin en bayik en sikici ligi bundesliga
her sene puan farkiyla sampiyon oluyor adamlar
rekabet denen sey 10 senedir neredeyse yok

Futbol anlamında Akılııca bir hamle ancak Bayern'in winner özelliği ve yıldız oyuncuları yönetme konusunda kan uyumu olacak mı çok merak ediyorum.
Eğer kan uyumu tutarsa Bayern CL'ye ambargo koyabilir.
Guardiola filan hikaye olur
Guardiola zaten hikaye. Adam değil gözümde.

Bayern bile 33 yaşındaki Hocayı gözü kapalı korkmadan getirebiliyor hemde Bonservis ödeyerek biz ise Fatih hoca bıraktı mı kepenkleri kapatacaz diye korkuyoruz....kusura bakmayın ama bizden artık bir bok olacağı yok....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Biz ozan biraz kötü oynadi diye yavastan yükselen sesleei duyduk stadda.

Biz ozan biraz kötü oynadi diye yavastan yükselen sesleei duyduk stadda.

o kadar geriye gitmene gerek yok ki
burada insanlar kiyameti kopardi gecen kerem golu atamadi diye
oyunculari tek pozisyonla silip atan bir toplumin icindeyiz
daha rahat 20 yil böyle mal gibi birbirimizi yemeye devam ederiz

Transfere gelirsek Nagelsmann hocamın bu sömürücü kulübe gitmesi şahsımı derinden yaraladı. Fakat 3-4 senedir bunu bekliyordum zaten.

Bayern yine kendisini en çok zorlamaya başlayan kulübe darbeyi indirdi her zamanki gibi.

Şimdi Angelino’yu, Nkunku’yu falan da alırlar.

Bu herifin takımı atletizm odaklı değil mi

Ne zaman izlesem taktiksel anlamında pek bir şey göremiyorum.

Bu herifin takımı atletizm odaklı değil mi

Ne zaman izlesem taktiksel anlamında pek bir şey göremiyorum.

Reis atletizm, fizik kondisyon ön planda evet ama en son pazar günü Stutgart maçlarını izledim. Bir kere diziliş çok enteresan, 3lü defans gibi ama hücum ederken resmen 9 kişi. Sadece 1 stoper kalıyor geride, diğeri orta saha oyuncusu gibi takılıyor. Angelino ve sağdaki adam zaten açık gibi oynuyorlar. 3-5-2 Brezilyasındaki Cafu ve Carlos’tan çok daha ofansif.

Hayvan gibi kondisyonları olduğu için yorulmuyorlar da, geriyi de idare ediyorlar. Ceza sahası önüne City gibi yığılıyorlar. City gibi orada kısa paslarla 2ye 1lerle pozisyona giriyorlar. (Bunu City gibi yapıyorlar demiyorum yanlış anlaşılmasın) Stutgart çok erken 10 kişi kaldı ama normalde de böyleler.

Ben keyif alıyorum ya bu adamın takımını izlemekten ki sen de biliyorsun 3-5 senedir Nagels Nagels diye bağırıyorum burada. Geçen sene Atletico-Leipzig eşleşmesinde bunlara basmıştım hatta sırf Nagelsmann’a güvenimden, başlıkta muhabbeti de dönmüştü baya :berkan:

Atalanta ve Salzburg da farklı diziliyor mesela, farklı oynuyorlar. Atalanta’nınki biraz daha Leipzig’e benziyor. Bilmiyorum uygun oyuncularla bu dizilişte mi marifet? 3’ü de çok başarılı takım.

Şimdi Bayern’in çok daha kaliteli ayaklara sahip olduğunu düşünürsek, aynı fizikaliteyi, atletizmi Bayern’de yakalarsa PSG, Madrid, Barca birleşse bunların önünde duramaz. Öyle de bir iddiam var.

Sizler daha fazla maç izliyorsunuz artık, daha hakimsiniz bilmiyorum. Normalde hafta 25 maç izleyen ben çocuktan 3 tane maçı 90 dk izleyemez oldum açıkçası. O yüzden artık burada yorumlarına itimat ettiğim genç arkadaşların daha iyi yorumlar yapacağını söylemekten gocunmam.

Belliydi böyle olacağı.

Hatta Kovac'tan sonra direkt bu gelir diye bekliyordum.

Adamlar 25 milyon euro'ya teknik direktör transfer etti. Inanilmaz bir rakam bu. Basarili olacagini düsünüyorum. 20 sene falan hocalik yaparsa sasirmam orada.

Ne günlere geldik ya, teknik direktörler için yüksek bonservis ödeniyor.

Yakında sportif direktörler için de bonservis öderler bu gidişle.

Bu bayern tam gerizekalı 33 yaşında hoca mi getirilir 3 takimlik tecrübesi var !!!!!!

upamecano ile beraber gelirler hem yol masrafindan düserler biraz bu sekilde

yeryüzünün en OVERRATED hocası. Mülleri bek oynatmaya falan çalışır şimdi
FUTBOL KATİLİ

Geri
Üst Alt