15 Fix + 10 Bonus = 25 Mio
tarihin en pahali Hocasi
Futbolu covid bitiyordu sözde.Ft den sonra bize gelecek. Bayern de pişsin biraz
Sexi 1 kulübüz teklif etsek bayerni elinin tersiyle iteceğinden şüphen mi var yoksaNagelsmann’ı bize yazan vardı çok değil daha 10 gün önce
Bizim ligden daha boktan bir düzen var heriflerde resmen.Bunun icin sevmiyorum Alman takimlarini. Insallah Dortmund da UCL yapamaz.
Ulan hic mi icinizde rekabetci ruhu yok? Hic mi çatir çatir kiskanmiyorsunuz? Hani diyoruz ya keske Bundesliga'da oynasak diye. 17 takim kabul etse Bayern sittin sene kabul etmez. Adamlar niye rahatini bozsun? Bizi alsalar biliyorlar diger takimlara da nifak tohumu ekecegimizi
Yani bu Dortmund taraftari filan hic mi gurur yapmiyor?
Bizi dövüp kümeye düsürürler. Freiburg felan Icimizden gecerBunun icin sevmiyorum Alman takimlarini. Insallah Dortmund da UCL yapamaz.
Ulan hic mi icinizde rekabetci ruhu yok? Hic mi çatir çatir kiskanmiyorsunuz? Hani diyoruz ya keske Bundesliga'da oynasak diye. 17 takim kabul etse Bayern sittin sene kabul etmez. Adamlar niye rahatini bozsun? Bizi alsalar biliyorlar diger takimlara da nifak tohumu ekecegimizi
Yani bu Dortmund taraftari filan hic mi gurur yapmiyor?
Yaw Bayern , Dortmund'a stadiniz bu sene bize antreman icin lazim deseler, tamam oglen gelin alin derler.Bizim ligden daha boktan bir düzen var heriflerde resmen.
Sexi 1 kulübüz teklif etsek bayerni elinin tersiyle iteceğinden şüphen mi var yoksa
Omer Bayram ile cikalim demedimBizi dövüp kümeye düsürürler. Freiburg felan Icimizden gecer
bir de bvb konusmasin. Her seyi onlar baslatti Roseyi calarak. Son senelerde Bvb Bayerndan daha kötü
Bizde taktik teknik 0 xdOmer Bayram ile cikalim demedim
Nagelsmanı isteyip hamza filiksi getirecek by abd her zamanki stratejisiyleİmzayı atmadan önce Abdür başkanı aramış, “Gelin olup gidiyorum, size veda ediyorum, ama isterseniz vazgeçerim” demek için lakin Abdür başkan açmamış telefonu.