Nagelsmann Resmen Bayern München'de

Bunun icin sevmiyorum Alman takimlarini. Insallah Dortmund da UCL yapamaz.
Ulan hic mi icinizde rekabetci ruhu yok? Hic mi çatir çatir kiskanmiyorsunuz? Hani diyoruz ya keske Bundesliga'da oynasak diye. 17 takim kabul etse Bayern sittin sene kabul etmez. Adamlar niye rahatini bozsun? Bizi alsalar biliyorlar diger takimlara da nifak tohumu ekecegimizi :)
Yani bu Dortmund taraftari filan hic mi gurur yapmiyor?

Transfere gelirsek Nagelsmann hocamın bu sömürücü kulübe gitmesi şahsımı derinden yaraladı. Fakat 3-4 senedir bunu bekliyordum zaten.

Bayern yine kendisini en çok zorlamaya başlayan kulübe darbeyi indirdi her zamanki gibi.

Şimdi Angelino’yu, Nkunku’yu falan da alırlar.

Ulan hic mi icinizde rekabetci ruhu yok? Hic mi çatir çatir kiskanmiyorsunuz? Hani diyoruz ya keske Bundesliga'da oynasak diye. 17 takim kabul etse Bayern sittin sene kabul etmez. Adamlar niye rahatini bozsun? Bizi alsalar biliyorlar diger takimlara da nifak tohumu ekecegimizi :)
Bizim ligden daha boktan bir düzen var heriflerde resmen.

Bizi dövüp kümeye düsürürler. Freiburg felan Icimizden gecer

bir de bvb konusmasin. Her seyi onlar baslatti Roseyi calarak. Son senelerde Bvb Bayerndan daha kötü

Sexi 1 kulübüz teklif etsek bayerni elinin tersiyle iteceğinden şüphen mi var yoksa

İmzayı atmadan önce Abdür başkanı aramış, “Gelin olup gidiyorum, size veda ediyorum, ama isterseniz vazgeçerim” demek için lakin Abdür başkan açmamış telefonu.

İmzayı atmadan önce Abdür başkanı aramış, “Gelin olup gidiyorum, size veda ediyorum, ama isterseniz vazgeçerim” demek için lakin Abdür başkan açmamış telefonu.
Nagelsmanı isteyip hamza filiksi getirecek by abd her zamanki stratejisiyle

Bayern bile 33 yaşındaki Hocayı gözü kapalı korkmadan getirebiliyor hemde Bonservis ödeyerek biz ise Fatih hoca bıraktı mı kepenkleri kapatacaz diye korkuyoruz....kusura bakmayın ama bizden artık bir bok olacağı yok....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

hoffenheim'da iyi futbol oynatırken bakalım bayern ne zaman alacak demiştim, çok sürmedi...

Geri
Üst Alt