4. bölümü yeni bitirdim. Baya sağlam bir bölümdü.

Don Pablo gerekeni yaptı. Gustavo'nun kanı yerde kalmadı.. :rose:

PUTA Carillo

gXXO5N.png

Şahane bölümdü ya ben harbiden Pablo yu verecekler zannettim :D birazdan devam ederim bu gidişle bu gece biter

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Spoilera alın şu yazdıklarınızı az saygınız olsun.

Wagner reis Escobar rolu icin kilo aldiginda adamin burnu bile iki kilo almis

wagner-moura_a24125_1_jpg_640x480_upscale_q90.jpg

rs-207114-GettyImages-482438492.jpg

Dördüncü bölümü yeni bitirdim. Vay.....

Carrillo bu dizinin en badass karakter idi. Toprağı bol olsun.

Pena amma salakmış. Escobarın adamları dönek olmadığını bilmeliydi.

Bu arada milletin keyfini içine etmeyin ve spoiler kullanın por favor. Muchas gracias.

Ooo Pablo escobar ilgili dizimi yapmışlar.
Adamın hayatı ilgili kitap okumuştum bir kaç sene önce. Manyak hayat hikayesi var yani. Aile adamı şeytanın teki.

6. bölümü de devirdim. Bugünlük bu kadar yeter. Yarın 4 bölümü de izleyip finali yaparım artık.

İşler iyice kızışmaya başladı. Adam kızı üşüyor diye bilindiği gibi şöminede paraları yaktı.

Geçmişten kesitler de vardı 6. bölümde. Gustova reis'in Pablo'yu araba yarışında tokatlaması da iyiydi :)

WbbX0Y.jpg

İşler kötü gidiyor beyler. Acı son yaklaşıyor. ( Bölüm 8 )

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hızımı alamadım 7. bölümü de izledim anasını satayım :(

Kaldı 3 :(

1.sezona başladım 4.bölümdeyim.

Gayet başarılı

Gringos hijos de puta.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. bölüm başlayalım bakalım.

SON 3...

An itibariyle 10. bölümü bitirip finali yaptım. Harikulade bir sezondu gerçekten. Beklediğimize değmiş.

RIP Pablo Emilio Escobar Gaviria.. :rose:

Bilindiği gibi bir Medellin'de bir evin çatısı üzerinde yalınayak bir şekilde hayatını kaybetti.

Son bölümde bir çok yeni şey öğrendim. Şuana kadar tüm Pablo Escobar belgesellerini, hakkında çekilen filmleri, hayatı hakkında yazılan yazıları vs okudum ama Pablo'nun ölümünden sonra karısı Tata'nın Cali Cartel'den Gilberto'dan yardım istediğini bilmiyordum. Onu da böylelikle öğrenmiş oldum.

Final bölümünde açık bir şekilde öğrenmiş olduk ki Narcos 3. sezon yolda. 3. sezon Cali Cartel'i üzerinden işlenecek. 3. sezon Ajan Pena'nın Cali Cartel hakkında bildiklerini Amerika'lılara anlatacakları üzerinden yüreyecekler gibi. Muhtemelen 3. sezon da Gilberto Rodriguez'in yakalanması ve Cali Cartel'in sonlanmasıyla son bulur.

3. sezonun yapılacak olmasına sevindim. Beklemedeyim :)

İlk bölümünü izliyorum şu an, şimdiye kadar neden izlemedim diye kızıyorum kendime. Net müthiş dizi.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Geri
Üst Alt