Pablo Emilio Escobar Gaviria olmadan pek eski tadı olmaz ama yapacak birşey yok maalesef.

RIP Don Pablo.. :rose:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geçen yıl bu amcamız tam 600 milyon Euro bulmuş çiftligine yakın bir arazide. Bir sürü bidon çıkmış.
Para escobar döneminden kalmaymis.
Devlet bir kurusunu koklatmamis hepsine el koyup yardım amaçlı kullanılacak denmiş
1447290479129.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

_wagnermoura.jpg

Evrim geçirmiş 2-3 senede

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Elite Squadda müthişti.

tropaelite.jpg

Adam çok kaliteli aktör.

Son düzenleme:
2x4 hala izlemedim bu gece 2-3 bölüm izlerim herhalde

O nasıl finaldi öyle yürek dayanmaz. Pablosuz dizi mi olur, madem olayları yavaş işleseydiniz ne yapacam ben boktan Cali kartelini.

Şu an 6.bölümdeyim de yukarda 3 ve 4.sezon onayı aldığını görünce şaşırdım.escobarsız pek sarmaz gibi geliyor.wagner moura rolünün hakkını fazlasıyla veriyor.adamın pantolonun belini çekişine bile hastayım.

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Şu an 6.bölümdeyim de yukarda 3 ve 4.sezon onayı aldığını görünce şaşırdım.escobarsız pek sarmaz gibi geliyor.wagner moura rolünün hakkını fazlasıyla veriyor.adamın pantolonun belini çekişine bile hastayım.

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi
edit : yanlış mesaj

İlk 8 bölümü izledim. İyi yapmışlar diziyi izlettiriyor.

2x6

Gustavo'yu az da olsa görünce sevindik özlemişiz. Güzel bölümdü baskın sahnesinde gerildiğimi hissettim.

2x7

Gringos,Cartel de Cali,Los Lopes,Gobierno, Puta Judy alayınız gelin tek gerçek Pablo Emilio Escobar Gaviria

Bu arada Limon = Barış Özbek

2c3795173bb37be3372b6e0d0cfcede0.jpg

Mobil oyunu bile çıkmış, vay be.

Son düzenleme:
Son bölüm kaldı, bitti ya :( :( :(

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pablo'yu hem seviyorum, hem sövüyorum. Böyle de garip bir hissiyatım var kendisine :D

Yalnız şu sahnede saygım tavan yaptı kendisine.
wagner-moura-narcos-netflix-pablo-escobar.jpg

Geri
Üst Alt