Nasıl Galatasaraylı Oldunuz?

Cevap: Nasıl Galatasaray'lı Oldunuz?

Küçükken babam eve her geldiğinde kim yendi baba diye soruyordum.

Babam da karışık söylüyordu birilerini,

Her gün takım değiştiriyordum.

Feldkamp'ın ilk senesi şampiyon olunca Galatasaraylı oldum.

Esas GS'ye olan tutkum 1996-2000 yıllarında belirdi.

Ben GS'nin Şampiyonluk kaçırmasının saçma olacağını düşünmeye başlamıştım.

2001 yılında kaçırdığımız şampiyonluğa hazır değildim.

Kendimi bildim bileli SARI-KIRMIZI içinde büyüdüm. Akrabalara baktığımız zaman bizim aileden başka Galatasaraylı çok az var. Ama 3-4 yaşıma ait fotoğraflarım bile hâlâ durur sarı-kırmızı balonlar, bayrak, boyuna bağlanan iplerle falan. İlk maça gitme maceram ise tam bir fiyaskoydu. Hayal meyal hatırlıyorum yağmurlu bir gün Ali Sami Yen'de ve ben maçın ortasında uyumuştum. Onun dışında akrabalara giderdik maç izlemeye falan kısaca hep Galatasaray vardı benim için.

Ya benim bu konuya yazmış olmam lazım. Bu manada başka konu var galiba. İlginç

Benim 1 günlükken Galatasaray bayrağıyla fotolarım var :sgr: Yani sonradan olma değil, Galatasaray'lı doğmuşuz :D

Beyler itiraf ediyorum ben 9 yaşıma kadar Fenerbahçe'liydim ama çok şükür 9 yaşımda Galatasaray'a aşık oldum o gün bu gün Kanım Sarı Kırmızı !

babam sayesinde Gsli oldum bide çocukluk yıllarımın 96-2000 senesine denk gelmesinin GSli olmamda büyük katkısı var tabiki

24 nisanda yani 1 hafta once 16.yilimi kutladim ;)

Benim bir mahelle arkadasim vardi

Ben 1996 dan Galatasarayi tutuyorum

Bu arkadasda bende Galatasarayi tutucam dedi..

Dedim tutamazsin ben tutdum diye ;)

Gel baska takim tut dedim,

Takimlarin ismini kagita yazdim renkleriyle birlikde

benden bundan sonra en iyi takim hangisi diye sordu

Bende Fenerbahce dedim keske Kocaelispor Sariyeri felan soyleseymisim

simdi adam sikeci oldu buyuk vicdan azabi cekiyorum arkadas ;)

Geçmişim Galatasaraylı Olduğu İçin Galatasaraylı Oldum... Geleceğim de Galatasaraylı Olacak..

Bu konuda demokrasi mümkün değil işlemez..

geçen sene maç izlemeye başladıktan sonra bir baktım takımlara , renklere , formalara sonra en cici formaları galatasaray giyiyordu , üste tam olup çok yakışıyordu . yeniliyorlardı falan işte ondan sonra galatasaraylı oliyim dedim

Yeni mi oldun lan Galatasaraylı?

Valla nasıl ve ne zaman oldum hiç hatırlamıyorum.Kendimi bildim bileli Galatasaray'lıyım..

Sulale .....GALATASARAYLI!

Babam ......hep GS maclarini TR radiosundan dinliyordu :D :D

:sgr: :sgr:

Ailem BJK li ama delikanlılarından :) , bende çocukken kendimi BJK li bilirdim ama takım nedir, kulüp nedir bilmezdi.Anne babadan bir nevi din gibi, daha sonra çok geçmeden önce monaco maçı ile sevindiğimi havalara zıpladığımı fark ettim, ardından neuchatel xamax maçında deliler gibi prekazi şuuuut ve goooool dediğimi bilirim.Meğersem ben GALATASAY'lıymışım :) çok geçmeden fark ettim 5-6 yaşlarındaydım şimdi 32 aradan geçen yıllarda kimliğime şahsiyetime yakışan bir kulübün taraftarı olmanın gururunu yaşıyorum.

Darısı tüm ülke çocuklarının başına :)

Geri
Üst Alt