Nasıl Galatasaraylı Oldunuz?

Cevap: Nasıl Galatasaraylı Oldunuz?

7-8 yaşlarındayken Şampiyonlar Ligi'nde hep Galatasaray'ı görürdüm. O zamandan beri Galatasaraylıyım. Maçlar geç başladığı için de hiç ikinci yarıya izlememe izin verilmezdi :D

Doğma, büyüme. Yıllar yıllar önce halamın oğlu beni kandırıp BJK'li yapmaya çok yaklaşmıştı ama o yaşlardan gönülden bağlıydım çok şükür. :lol:

Ynt: Nasıl Galatasaraylı Oldunuz?

Inanin bende hic hatirlamiyorum. Rahmetli babam'in Besiktasli bir taragi vardi. Baskada takimla alakasi yoktu. Abim deseniz prekaziden sonra futbolcu olarak bir Hakan Sukuru birde Hagiyi bilir :).

Kanimiz sari kirmizi bizim. Dogarken kulagimiza ezan degil GALATASARAY marsi okunmus.

HTC One X cihazımdan gönderildi

Babam fanatik Galatasaray'lıdır, o yüzden adımı bile Tanju koymuş:)

Doğma büyüme Galatasaray'lıyımdır.

Kendimi bildim bileli Galatasaray'liyim babam eskiden cok fanatik'ti ozamanlar 98/99/00 yillari avrupada esiyorduk Hagi'nin gollerini hatirlarim. Ama asil 2005 Feneri samiyende Necati'nin goluyle yendimiz sezon basladim araliksiz bugune kadar Galatasariyimizi takip etmeye :)

doğduğumda sarı-kırmızı demişim. gerisini hatırlamıyorum :D

Şampiyonlar ligindeki maçlar geç başladığı için gündüz ödevlerimi yaptıktan sonra belli bir süre uyumak şartıyla akşam ki maçı izlememe izin verilirdi:)

Ne günlerdi ya, bazen çok özlüyorum...

Doğuştan Galatasaray'lıyım. Abim Galatasaray dedirte dedirte olmuşum yani.

Sonra abim tinercilere döndü ama ben mutluyum.

ben zigot'ken galatasaraylı olmuşum.göbek bağım sarı kırmızıymış.

Sanırım 10 - 12 yaşına kadar f5'li idim. Sonrasında bir gün TRT'den f5 maçını izlerken, f5 kalecisi Kazma Yaşar'ın kullanılan bir kornerde herzamanki gibi hatalı çıkış yaparak golü yemesinden sonra bu sondur dedim ve o gün bugündür Galatasaraylıyım.. :D

Ynt: Nasıl Galatasaraylı Oldunuz?

Sanırım 10 - 12 yaşına kadar f5'li idim. Sonrasında bir gün TRT'den f5 maçını izlerken, f5 kalecisi Kazma Yaşar'ın kullanılan bir kornerde herzamanki gibi hatalı çıkış yaparak golü yemesinden sonra bu sondur dedim ve o gün bugündür Galatasaraylıyım.. :D

Sen yasiyor musun abi

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

çok az katılım olmuş ben bu konuda patlama bekliyordum???

Uefa Kupası ve Süper Kupa'yı kaldırdığımız da 4-5 yaşlarındaydım , bizim peder Fanatik Galatasaraylıdır , biz de o gün bugündür Sarı - Kırmızı renklere gönül verdik !

Herhalde konuşmaya başladıktan az bir süre sonra Galatasaray'ı desteklemeye başlamışımdır. :)

Geri
Üst Alt