Nasıl Galatasaraylı Oldunuz?

Cevap: Nasıl Galatasaraylı Oldunuz?

Peder Galatasaray delisiydi,bizi de deli etti:)

1997 yılındaki 5-4 biten galatasaray altay maçından sonra

Doğdum, neden aramaksizin Galatasaray ve İnterli oldum. :D

O degilde, ben ne zaman cocukken mac izlesem kaybediyorduk. Radyodan Antalyaspor macini dinlemistim, hava sartlari nedeniyle yarida mi ne kalmisti. Sonrasinda 3-0 yenilmistik. Samsun maclarini hatirliyorum, sürekli galibiyet golüne ihtiyacimiz olduğunu ve onlarin iyi dayandiklarini hatirliyorum. PSG maclarini hatirliyorum, 4-2lik maci.

Kocaeli 4 Beşiktaş 0 bu maçtan sonra Galatasaray'lı oldum.Teşekkürler Kocaeli

Doğuştan Galatasaraylı'yım diyemeyeceğim.Ama futboldan az buçuk anlamaya başladığımdan beri Galatasaraylı'yım.Büyükbabam sağolsun :ayatollah:

Babam fenerli.

Kendimi bildim bileli Galatasaray'lıyım . Ailem ve baba tarafı GS'li :b5: anne tarafı fb'li :mad:

Babamın yakın arkadaşı fanatiktir.Beni de ilk formamı alarak Galatasaraylı yapmıştır.Daha sonra artık forma almıyorsun diye isyan ettiğimde orjinal Umbro forması almıştı .Sene 2005 ti galiba.7. sınıftaydım.Benim formayı millet kıskanmıştı sınıfta 4 tane aynı formadan adam vardı bana geldiikten sonra

Lise yıllarım çok boş geçti Galatasaray yönünden.Alakam yoktu.Ta ki Selçuk inan transferi gerçekleşinceye kadar.O gün girdim bu foruma ve tekrar hangi takımlı olduğumu hatırladım.Kanımda varmış o gün bugündür forumdan çıkmıyorum

Valla babam Galatasaraylı olduğu için direk Galatasaraylıyım. :D

Benimki de klasik aslında...

Babamın omuzlarında başladı.

Yıl 2000, İnsan o yaşlarda sevmeyi biliyordu ama neyi seveceğini bilmiyordu açıkçası, ne sevgisi olur ki o yaşta anne baba sevgisi işte ya da hediye olarak aldığınız oyuncaklara verdiğiniz değerden ibaretti hayat. Popescu topun gerisindeyken çıktı ilk kıvılcımlar içimde. Anlamını ve değerini tam olarak bilmediğim, babamın aldığı forma vardı üzerimde, çok iyi hatırlıyorum, dün gibi gözümün önünde; O, televizyona arkasını dönüp ellerini başının arasına almıştı, bense onun omuzuna çenemi koyup ne olacağını bilmeksizin bakıyordum televizyona, gol anını pek hatırlamıyorum ama spiker bağırıyordu "kupa bizim" diye. Babam sesi duyduktan sonra beni omzuna alıp dışarı fırlamıştı. Polo vardı o zaman bizim, arabaya bindik, korna hiç susmuyordu "Neden sadece biz varız" diye düşünürken birden konvoyların arasına girdik, caddeler, evler her yer sarı-kırmızıydı. Çok iyi hatırlıyorum bazılarının üstünde diğer takımların formaları vardı ama herkes seviniyordu. Sanırım o gün anladım; Galatasaray Türkiye 'ydi aslında. O günü takip eden her gün daha çok sevdim, aklım ermeye başladıkça deli oldum. Zamanı geldi ağladım, zamanı geldi sarılacak kimseyi bulamayıp, bir çam fidesine sarılıp ağladım "Allah 'ım sana şükürler olsun" diye. O kıvılcım öyle ateşlemiş ki beni; içimde hep sarı-kırmızı bir ateş yandı :)

Babam fenerli , abim beşiktaşlı annem Galatasaray'lı.

Ben kendi kendime Galatasaray'lı olmuşum. İyi ki kendi kendime olmuşum :)

UEFA kupasını aldığımızda sabaha kadar dolaşmıştık. Polis, saat 4 civarında durdurup bu saatte korna çalmak yasak falan demişti, sonradan öğrendim ki Fenerbahçeliymiş. :asd: Hatırladığım en eskisi bu.

Küçüktüm, yaz gelmişti ve biz yine köye gittik.

Araba avluya girdiğinde kuzenimi bahçede göremeyince canım sıkıldı. Çünkü ne zaman gelecek olsak beni bahçede beklerdi. "Mıstık nerde" diye sordum. Yengem "yokarda maç izliyo, koş sende yanına" dedi. Koşarak çıktım merdivenleri. O zamana kadar maç izlemişliğim de yoktu, takım tutmuşluğum da.

İçeri girdiğimde Mıstık bir yandan koltuğun üzerinde zıplıyor, bir yandan da "vur, hadi, ahh bee" diye bağırıyordu.

Biraz da kızarak, "biz geldik" dedim. Hemen sarıldı, "hoşgeldin" dedi ama bir taraftan da gözünü televizyondan ayırmıyordu. O zıplıyor, ben de yanında dikiliyordum. O kadar heyecanlıydı ki oturursam ayıp olur diye düşünmüştüm.

Birkaç dakika geçmişti ki "sen hangi takımı tutuyosun" diye sordu. "Ben takım tutmuyorum ki, bilmiyorum" dedim.

"Bak" dedi. "Bu maçı kazanırsak şampiyon oluyoruz. Eğer şampiyon olursak sen de Galatasaraylı ol" dedi.

Maç bitti. Tüm köyü bisikletlerimizle dolaştık, "Cim Bom Bom" diye bağırıyorduk.

Evet, Galatasaray 14 yıl sonra şampiyon olmuştu, ben de Galatasaraylı.

Hic bilmiyorum valla nasil oldugumu.

Babam futbol izlemez, sevmez ama yinede Galatasaray'i daha cok sever.

Ama hic ilgilenmez yani.

5 yasindan beri renklerinden dolayi galiba sempatim var, kücükken her seyi sari kirmizi isterdim.

Kendi kendime olmusum :)

Daha ilkokula giderken radyodan gizlice maclarimizi dinlerdim, o saatlerde uyumam gerekirdi ama uyumaz maci dinlerdim pek anlamasamda :)

valla bende kendi kendime oldum . abimde galatasaraylı.. ben küçükken '' galatasaraylıyım '' dediğimde abim '' ben cimbomluyum galatasaray diye takım yok '' derdi beni kızdırmak için.. tabii çocuktum anlamazdım o zamanlar.. ;);)

öyle öyle galatasaraylı oldum.. başkada takım yok zaten :b5:

Kendimi bildim bileli Galatasaraylıyım ve bununla da gurur duyuyorum.

Yaşım çok büyük değil. Daha 16 yaşındayım. Uefayı aldığımız sene daha 3-4 yaşındaydım. O dönemleri pek hatırlamıyorum ama 2006'ta Olimpiyatta Liverpool'u 3-2 yendiğimiz maçta Okan Buruk'un attığı golde elimdeki kitabı fırlattığımı hatırlıyorum. O zamanlarda yaşım 9-10 :)

Babamin arkadaslar sagolsun he bide babamin cengiz diye bi is arkadasi vardi fenerliydi surekli kufur. Eden gicik herifin tekiydi o gunden beri hep generden nefret ederim.

Beyler bu gibi konularda herkesin anlatabileceği ilginç anılar olabiliyor. O yüzden hani biraz da nostalji yapalım diye açtım bu başlığı. Benzer başlıklar olabilir. Varsa kusuruma bakmayın.

Galatasaraylı olunmaz

Galatasaraylı doğulur.

Galatasaraylı olmayanları

Allah kurtarsın.

Geri
Üst Alt