Nazifoğlu: "Lassana Diarra tarafı yarın Rus tarafı ile görüşecek"

Benim anladığım Diarra da yalan oldu. Gündüz kızkardeşini gösterip gece teyzesini kakalamasalar bari.

Türkiye 'de değişen bir şey yok. Büyük oyuncun varsa sana avantaj yoksa dezavantaj.

Böyle düşündüğümüz için bu kulüp 2000 yılından sonra 1 gram ilerlemedi.. bizim hedefimiz Türkiye ligi olmamalı artık... biz bu Lig'de ölümüzle bile kupa alıyoruz.. avrupada başarılı olmak zorundayız... bu sene avrupa gidemiyoruz ancak gelecek sezonun için avrupa kadrosunu yavaş yavaş kurmalıyız.. 32 yaşına gelmiş oyuncularla avrupada başarı elde edemezsin.. Sneıjder Türkiye için yeterli olabılır ( bana göre bu haliyle yetersiz )...

Böyle düşündüğümüz için bu kulüp 2000 yılından sonra 1 gram ilerlemedi.. bizim hedefimiz Türkiye ligi olmamalı artık... biz bu Lig'de ölümüzle bile kupa alıyoruz.. avrupada başarılı olmak zorundayız... bu sene avrupa gidemiyoruz ancak gelecek sezonun için avrupa kadrosunu yavaş yavaş kurmalıyız.. 32 yaşına gelmiş oyuncularla avrupada başarı elde edemezsin.. Sneıjder Türkiye için yeterli olabılır ( bana göre bu haliyle yetersiz )...

Avrupa 'ya gidemiyoruz kardeşim ne başarısı. Ligi götürecek basit garantici transferler yapmamız lazım.

Avrupa 'ya gidemiyoruz kardeşim ne başarısı. Ligi götürecek basit garantici transferler yapmamız lazım.

bende zaten önümüzde sezon avrupaya gideceğimiz için ona göre kadro kurmamız gerekiyor diyorum renktaş :) Ligi her türlü götürürüz.. bu takım geçen sene umut gibi bir kazma ile 3 tane kupa almış bir takım :) sizin görüşlerinizide saygı duyuyorum iyi forumlar dilerim

bende zaten önümüzde sezon avrupaya gideceğimiz için ona göre kadro kurmamız gerekiyor diyorum renktaş :) Ligi her türlü götürürüz.. bu takım geçen sene umut gibi bir kazma ile 3 tane kupa almış bir takım :) sizin görüşlerinizide saygı duyuyorum iyi forumlar dilerim

Boldladığım kısmı unutma

Lab millet 34 yas ortalamasiyla s.ligini aldigini gordu bu gozler ne anlatiyon umit. Onemli olan futbolcular arasi bag kurabilmek. Sneijder yildiz kurtarsin bizi dersen mal gibi bekleyip durursun.

Sneijder sistem oyuncusu onune atan adam koyalim a solunda mal bi yasin var kaleye 2 metreden sut cekemiyor def edip ileri geri yardiracak adam koyalim, lan bunun arkasinda kagni gibi gec birader diyen bir herif var ve futbol kuralina gore en onemli bolge oraya cigersiz iki adam alalim 1 milyon euro alsin ama kossun dersen takimin yas ortalamasi 32 olsa da basaridan basariya kosarsin.

Yok biz avrupa kulubuyuz lig ne ya yetmez bize sampiyonluk en buyuk en onemliler bizde kafasi yasadigin an kaybedersin. Avrupa kulubu olmak icin once liginde sampiyon olmak gerekir. Ayak topuna kafa atan, bos kaleye kaciran cok yoruldum siz kosun diyen adamlarla olmaz bu isler.

Once sorunu iyi belirlemek gerekir.

Kulaktan dolma bilgilerle bu adam kosmuyorki hep boyleydi zaten ama calim atsin 10 numara degil mi argumanlarini once kenara birakmali. 32 yasindaki s.ligi kupasi gormus s.ligi en iyi 11e secilmis bir adam gotunden ter gelerek kostugu yerde tolga topu git al topu ileri at diyen adamlardan once kurtulman gerekir. Sonra ise bu zihniyetin asilandigi 20 yasindaki adamlara ceki duzen vermelisin.

Sag acikta ben gizlendimki bana pas atsinlar hayalet sinan vuhhu, defansi s..ttir et bekin amaci ne lan kafasini yasayanlara ekstra ders vermelisin

Gelsin ve dertler bitsin.

Geri
Üst Alt