Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.931
- 17.629
- 1.918
Bence, Dogu takimlari 1 gun ara vermeli. Lakers serisi 7. maca filan uzarsa neredeyse 1 haftadan fazla aralik olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence, Dogu takimlari 1 gun ara vermeli. Lakers serisi 7. maca filan uzarsa neredeyse 1 haftadan fazla aralik olacak.
Ulu Kingimiz gerekeni yapar raad olun demis idik.
Seriyi martı karşlı davis abimin performansı belirlerLakers tam Lebron takımı yav. Geçtim maçtan maça, periyottan periyoda bile müthiş dalgalı performans. Bir çeyrek All Star takımı gibi oynuyorlar, diğer çeyrek Aliağa Petkim gibi. Bugün yine 21'den ters takla oluyorlardı da Westbrook'un kazmalığı kurtardı. Basketbol tanrıları bile yetersiz Lakers koçuna sabit 5 numara oynatma diye yakınıp Mcgee'yi 3. periyotta sakatladılar. Allah'tan Vogel bir mallık daha yapıp Howard'a filan dönmedi orada. Ben hala serinin bir yerinde Lebron-Davis'li 4-5'e dönmedikleri sürece turu kaybedeceklerini düşünüyorum. Tucker sırf kıçıyla bile Mcgee'den çok savunma ribaundu topluyor.
Harden dünyanın en uyuz basketbolcusu olabilir. Basketbolun Sergio Ramos'u gibi herif.
Seriyi martı karşlı davis abimin performansı belirler
Houstona ikili sıkıştırma getirmek tamamen mallık zaten. Nbade öyle mallar koçluk yapiyor ki insan hayret ediyor.
Yalniz Ulu Kingin tepesi de kellesmeye başlamış : (