NBA 2019/20 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence, Dogu takimlari 1 gun ara vermeli. Lakers serisi 7. maca filan uzarsa neredeyse 1 haftadan fazla aralik olacak.

abv 1. periyotta favori takım 19 sayı fark yermı ulan

Giannis sakatlanıp çıkana kadar iyi savaştı ama o çıktıktan sonra takım öne geçmeyi başardı. Miami pota dövmekten vazgeçerse Bucks'ı süpürecekler.

Miami'yi hoca ve takım olarak severim ama Milwaukee'yi fazla büyütmüşüm sanırım gözümde. Normal sezon takımından ötesini göremediler iki senedir. Bu maçı alsalar bile Miami seriyi götürdü artık. Kontrat uzatmakta acele etmezse gelecek sezon son senesi Ante'nin. Enteresan değişimler olabilir.

Lakers tam Lebron takımı yav. Geçtim maçtan maça, periyottan periyoda bile müthiş dalgalı performans. Bir çeyrek All Star takımı gibi oynuyorlar, diğer çeyrek Aliağa Petkim gibi. Bugün yine 21'den ters takla oluyorlardı da Westbrook'un kazmalığı kurtardı. Basketbol tanrıları bile yetersiz Lakers koçuna sabit 5 numara oynatma diye yakınıp Mcgee'yi 3. periyotta sakatladılar. Allah'tan Vogel bir mallık daha yapıp Howard'a filan dönmedi orada. Ben hala serinin bir yerinde Lebron-Davis'li 4-5'e dönmedikleri sürece turu kaybedeceklerini düşünüyorum. Tucker sırf kıçıyla bile Mcgee'den çok savunma ribaundu topluyor.

Harden dünyanın en uyuz basketbolcusu olabilir. Basketbolun Sergio Ramos'u gibi herif.

Lakers tam Lebron takımı yav. Geçtim maçtan maça, periyottan periyoda bile müthiş dalgalı performans. Bir çeyrek All Star takımı gibi oynuyorlar, diğer çeyrek Aliağa Petkim gibi. Bugün yine 21'den ters takla oluyorlardı da Westbrook'un kazmalığı kurtardı. Basketbol tanrıları bile yetersiz Lakers koçuna sabit 5 numara oynatma diye yakınıp Mcgee'yi 3. periyotta sakatladılar. Allah'tan Vogel bir mallık daha yapıp Howard'a filan dönmedi orada. Ben hala serinin bir yerinde Lebron-Davis'li 4-5'e dönmedikleri sürece turu kaybedeceklerini düşünüyorum. Tucker sırf kıçıyla bile Mcgee'den çok savunma ribaundu topluyor.

Harden dünyanın en uyuz basketbolcusu olabilir. Basketbolun Sergio Ramos'u gibi herif.
Seriyi martı karşlı davis abimin performansı belirler

Seriyi martı karşlı davis abimin performansı belirler

O da hiç içeri giremiyor yav. Lebron Tucker'ı itemez anlarım da 4 metre adamsın arkadaş, bir tane mi pota altından bitiremez insan? Davis'in performansından ziyade şut performansı belirler çünkü hiç kendi konforu içinde oynayamıyor eleman. Bu Lakers'a Draymond, Tucker, Marcus Smart gibi pis işleri yapacak bir eleman lazımdı. Playoff yarı finalinde bile Harden'a 2 kere driplingde geçildi diye bir anda tüm takıma ikili sıkıştırma beyinsizliğine girişiyor herifler. Bir ara dipteki Tucker'a bile ikili sıkıştırma getirip Covington'dan boş üçlük yedi herifler, Fıkralarla Türkiye gibi dakikalardı. Takımda safi yetenek dışında Playoff kafası olan tek adam vasat Rondo bile genel toplamda en esaslı farkı yaratan adam oldu. Bu iş sadece Lebron-Davis'e kalırsa o siniklikleriyle şu turda 3 maç bile alamazlar.

Houstona ikili sıkıştırma getirmek tamamen mallık zaten. Nbade öyle mallar koçluk yapiyor ki insan hayret ediyor.

Bir tek Harden'a getirsen iyi, çünkü hakikaten birebir bırakırsan bir seriyi 45 sayı ortalamayla oynayabilecek bir eleman. Ama artık Westbrook'u, Gordon'ı filan da birebir tutma riski alacaksın yav. Kimseyi tutamıyorsan hiç savunma yapma o zaman. Ye potanda boş turnikeyi git karşı potada 3'lük kovala. Bütün maçı Tanjevic'in 1-3-1'iyle oynayıp Davis'i potaya dikseler bundan iyi. Hatta Harden'a da Lebron'u ver onu da koşturtma, geri kalan 3 kanat da deli gibi koşup 4 kısanın şutunu savunsun işte. Yeni nesil koçlar içinde Steve Kerr dışında şu tarz uyanık işleri yapan hiç adam kalmadı. Carlisle sırf koçlukla Eurocup kadrosuyla 2 maç aldı yav Clippers'tan, Vogel hala Mcgee'nin alley oop'unu izliyor. Lebron'un Messi usulü iyi koçla çalışmama egosu yıllardır bizi sağlıklı süperyıldız takımları izlemekten men etti resmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt