Nba 2k11

Cevap: Nba 2k11

Gameplan'den hemen bul Harden'i dahil et ilk 5'ine özellikle 3lük çok deniyormuşun sana lazım o adam deli atıyor. :D

Aga, bendeki deneme değil ki. Bir de 4. sezondayım artık, yani belki kadroda yoktur bile. Ben deneme amaçlı yapmıyorum, çok iyi buluyorum boşluğu atıyorum hemen. İçeriye pek giremiyorum, smaç, turnike vs. olmayınca hep dış atış. 2 sayılık dış atışlar falan da yapıyorum. Ama maç başına en azından ortalam 10 3'lüğüm vardır yani. Durant'in 30 sayı ortalaması düşünülürse, 20 küsür de Westbrook var. :D Bench'ten gelen guard'larla da çok rahat sokuyorum 3'lükleri. Ama şu Harden'a bakmak lazım.

Aga, bendeki deneme değil ki. Bir de 4. sezondayım artık, yani belki kadroda yoktur bile. Ben deneme amaçlı yapmıyorum, çok iyi buluyorum boşluğu atıyorum hemen. İçeriye pek giremiyorum, smaç, turnike vs. olmayınca hep dış atış. 2 sayılık dış atışlar falan da yapıyorum. Ama maç başına en azından ortalam 10 3'lüğüm vardır yani. Durant'in 30 sayı ortalaması düşünülürse, 20 küsür de Westbrook var. :D Bench'ten gelen guard'larla da çok rahat sokuyorum 3'lükleri. Ama şu Harden'a bakmak lazım.

Okadar boş adam yakalayabiliyorsan 3lük olayını çözmüşün ben okadar boş adam bulamıyorum oyun içinde isolation falan yapınca bazen boş kalıyorlar içeri girmeden kazanamıyorum maç bigün video koyda birşeyler kapalım. :D

Ekleme yapayım ;

Shaq'ın kariyerinde attığı 2. 3lüğü ben attırmışımdır belki de :D

Okadar boş adam yakalayabiliyorsan 3lük olayını çözmüşün ben okadar boş adam bulamıyorum oyun içinde isolation falan yapınca bazen boş kalıyorlar içeri girmeden kazanamıyorum maç bigün video koyda birşeyler kapalım. :D

Ben oyun kurmuyorum da, daha onu bile bulamadım. Zaten bilgisayarda çok zor anladığım kadarıyla. Bir kere tesadüfen o pencereyi açtım oyunda o an anladım.:D Ya aslında mantığım basit. Topu çok dolandırıyorum. Eğer maç sıkışmışsa, rakip iyi savunma yapıyorsa Westbrook gibi hızlı bir adamım olduğu için onunla sahada boşluk arıyorum. Topu pota altına Durant'e falan indirip veya başka bir isme dışarıdan boşluk bekliyorum. Genelde rakipte bir adam yardıma geliyor ve dışarıdaki adam boş kalıyor. Chalmers, Westbrook, Durant gibi adamlar boş kalabiliyor pozisyona göre. Bir de şunu mutlaka yap, rakip mola aldıysa geri dönüşte savunma sertleşir, boşluk zor bulursun. Topu dışarıdaki adamlarda dolaştır, elbet bir fırsat geçer eline. Eğer iyi 3'lük atan bir adamın eline geldiyse top, fake göster, o da işe yarıyor.

Ben eski oyunlarda da 3'lük çok atardım ama bu oyunda daha iyiyim.:D Bir de en önemlisi, ekstra pasları mutlaka yap. Kaçırma o fırsatları. Şuta kalktığında illa atmaya odaklanma, yardım blok gelebiliyor, o tip durumlarda pası ver ki boş olan adamın daha rahat şut atsın. Sadece dikkat gerekiyor biraz.;)

Skill Points hilesi :D

Agalar nereden çıktı bu 3'lük fetişizmi. :ays:

Smaç basmak kadar zevkli değildir emin olun. :happynew:

Agalar nereden çıktı bu 3'lük fetişizmi. :ays:

Smaç basmak kadar zevkli değildir emin olun. :happynew:

Smaç basamıyorum.:ays: Ayrıca üçlük manyağı yapınca rakibi çok daha zevkli oluyor.:ays: Bütün sahayı falan dolanıp boşa çıkıp 3'lük atmak acayip zevkli. Çat çut giriyor.:ays:

Ayrıca, smaç basmayı öğretiver bana.:ays:

Hiç mi basamıyorsun smaç :eek:

O kadar da değil lan.:asd: Yani hızlı hücumlarda Durant olsun, Westbrook olsun basıyorum. Ama onun dışında set hücumunda yok, bilmiyorum ve beceremiyorum.:o Zaten çok fazla hızlı hücum yaptığım da söylenemez.:D

O kadar sezon oynadın smaç basamıyor musun lan :S

İbretlik bi hikaye

Murat

892cap012.jpg

O kadar sezon oynadın smaç basamıyor musun lan :S

İbretlik bi hikaye

O kadar sezon dediğin sadece play-off'larda oynuyorum maçları.:ays: Bir de o takım dağıldı, sıkıldım ben de.:D Ayrıca üçlükleri çok iyi atabildiğim için ve dış atışlarda yüksek yüzdeyle atabildiğim için içeriye dalmayı pek düşünmüyorum. Dolandırıp dolandırıp sallıyorum dış şutları.:ays:

Öğren Murat :D

[video=youtube;f-2l8wXcEaE]https://www.youtube.com/watch?v=f-2l8wXcEaE[/video]

Ben suana kadar birtane bile smac basamadim.

Saka gibi!

Haha, böylesini ben de basıyorum zaten. Onu demiyorum ki.:D

Gamepad alıp oynayın.Gücünüz yetiyorsa Xbox GamePad'i PC'ye de bağlanıyor,ergonomisi müthiş.Smaçları yaparken üst üste kombineler yapmak gerekiyor,bir de analogla kontrol daha iyi.

En basit smaç basma yöntemi perde isteme ile oluyor agalar ve de en kolay sayı da öyle oluyor. Perde isteyince uzun adama çok kolay top indiriyorsunuz o da rahat bir şekilde smaçlıyor. Tabii bu normal basit smaç. artislik smaçlar genelde sahada biraz turlamakla oluyor ki atletik özelliği iyi olan SF ler ile güzel smaçlar basılıyor koşarak gelince.

Perde isteme mi ? :D O nasıl oluyo ?

Geri
Üst Alt