Nba 2k11

Cevap: Nba 2k11

asdlu.png

Pivot sıkıntılı gözüksede Biedrins ve Varejao iyi defans yaptıkları için güzel bir rotasyon var orada. Tek eksiğim iyi bir yedek SF.

Ben bu salary cap işini falan çözemedim bir türlü. Mesela sezon sonu Durant'in serbest kaldığı yıl, tekrar Durant'i kadroya katamadım. Oysa maaş konusunda Durant sayesinde büyük bir açık meydana geliyor. Durant'i tekrar almayı geçtim herhangi başka bir yıldızı da alamadım. Desem ki draft'tan gelenler çok iyiydi o maaş bütçesini kapattı, 25'in üzerinde draft sırası elde etmişliğim yok. İlk sezon haricinde her sezon konferans lideri oldum normal sezonda. Play-off'lar desen minimum konferans finali oynadım. Yaptığım draftlar bile rezalet boyuttayken ve Westbrook'u bile kaybetmişken neden bir süperstar kadroya katamadığımı çözemedim.

Bu konu hakkında daha detaylı bilgisi olan var mı ki?

Salary Cap tam uzmanlık işi ben de bilmiyorum. :D

Ama belli bir ücret tavanı var her sene belirlenen tüm takıma ödediğin ücretin. Eğer o tavanı aşıyorsa o yenilediğin sözleşmeyle birlikte kabul olmuyor diye biliyorum.

Saçmalamış da olabilirim.

Az çok biliyorum, zaten oyun da özellikle trade'lerde çok yardımcı oluyor. Ama benim başıma gelen mantık hatası, maaş bütçesinde Durant'sizlikten kaynaklanan hayvani bir açık varken kimseyi alamıyor olmam skandal gibi.

Ben bu salary cap işini falan çözemedim bir türlü. Mesela sezon sonu Durant'in serbest kaldığı yıl, tekrar Durant'i kadroya katamadım. Oysa maaş konusunda Durant sayesinde büyük bir açık meydana geliyor. Durant'i tekrar almayı geçtim herhangi başka bir yıldızı da alamadım. Desem ki draft'tan gelenler çok iyiydi o maaş bütçesini kapattı, 25'in üzerinde draft sırası elde etmişliğim yok. İlk sezon haricinde her sezon konferans lideri oldum normal sezonda. Play-off'lar desen minimum konferans finali oynadım. Yaptığım draftlar bile rezalet boyuttayken ve Westbrook'u bile kaybetmişken neden bir süperstar kadroya katamadığımı çözemedim.

Aynen bende bu yüzden Carmelo Anthony'i alamadım . :o

Beyler ben kontrat uzatma bölümünü bulamadım . Sezon sonu Nate Robinson gitti . Bu sezonda Smith gidecek kontrat uzatmassam . :o Kontratı nereden uzatabilirim ?

Playoff'lardan sonra peşpeşe adımlar var. Sezon öncesi draft, free agents'lar vs. Oraya gelmeden önce bir yerde kontrat yenileme var, yapamıyorsan free agent adımında almaya çalışacaksın.

Bu arada Orlando'yla sakın oynamayın, Lewis'in hayvanı kontratından kurtulamıyorsunuz, kimse almıyor adamı.

İlk yıllarda durant az paraya oynuyor daha sonra zam isteyince salary cap yetmemiştir

Playoff'lardan sonra peşpeşe adımlar var. Sezon öncesi draft, free agents'lar vs. Oraya gelmeden önce bir yerde kontrat yenileme var, yapamıyorsan free agent adımında almaya çalışacaksın.

Bu arada Orlando'yla sakın oynamayın, Lewis'in hayvanı kontratından kurtulamıyorsunuz, kimse almıyor adamı.

Orayı biliyorumda sezon içinde anlaşabiliyor muyuz peki ?

Chiago ile yeni bi kariyer açtım 3. sezonun başındayım . İlk sezon J.Smith All Star maçının en iyi oyuncusu seçildi . 2. sezon ise D.Rose All Star maçında en iyi oyuncu seçildi . 2. sezon R.Gay,J.Smith ve D.Rose All Star maçında ilk 5 başladılar .

nbah.png

Chicago'da bu kadroyu nasıl oluşturdun olm? Kimi kullandın da takasta?

J.Smith'e karşılık C.Boozer'i verdim . R.Gay ve Gasol'a karşılık Loul Deng + J.Noah + Salary'i eşitlemek için bi dandik adam ve 2012 NBA Draftının 2. tur hakkımı verdim .

Noah verilir mi oğlum? Hasta mısın :D

Oyunu bilmiyorum ama gerçekte Noah Center oynuyor daha çok Chicago'da. J.Smith ise PF.

Josh Smith her 2 bölgedede oynayabiliyor hem PF hem Centerde . Aynı şekilde Noah'ta öyle . J.Smith 2 sezondur en iyi savunmacı seçildi benim oyunda . Açıkçası J.Smith'i çok sevdiğim için aldım oyunun başında Noah yerine . :D

Josh Smith her 2 bölgedede oynayabiliyor hem PF hem Centerde . Aynı şekilde Noah'ta öyle . J.Smith 2 sezondur en iyi savunmacı seçildi benim oyunda . Açıkçası J.Smith'i çok sevdiğim için aldım oyunun başında Noah yerine . :D

Hayırlı olsun kardeş. Yok Smith'i başta almışın Boozer'ı verip. Noah-Smith ikilisi efsane olurdu diye dedim. Yoksa Smith'e lafımız yok. :D

Ya burada manager'lık nasıl açıyoruz :s Hep Quick Game oynuyorum :S

Geri
Üst Alt