Nba 2k11

Cevap: Nba 2k11

Valla ben San Antonio'ya takasımı istemiştim iki hafta falan geçti Utah'a trade ettiler beni. Sonra orada da takasımı istedim bir iki hafta sonra Spus'a trade oldum. Yani ortalama 2-3 hafta geçmesi lazım.

Nets manageri Avery Johnson Allah belanı vermesin emi :)

Olm PG'yim ben PG. Adam PG dışında her mevkiide oynatıyor beni.

Mal herif.

PG olmak daha kolay yalnız, oynarken farkettim. Sacramento draft etmişti, SG olmama rağmen takımın yetersizliğinden PG'de oynuyordum çoğunlukla ve bütün topların sende buluşması ve asist yapma konusundaki avantajın çok fazla. Artı savunacağın adam da asist ve top dağıtımını ön planda tutan bir PG olduğu için iyi şutörleri savunmak zorunda değilsin. PG sadece topla hareket ediyor, SG'nin savunacağı adam hücum boyunca topsuz koşuyor. Çok zor savunmak. Bu durumu bilsem PG başlardım.

Ben de o nimetlerden yararlanmak için PG oldum ama işte gel gör ki adam beni PG oynatmıyor.

O değil PG oynadığımda 10 assit falan yapıyordum kısa zaman içinde şimdi SG oynatıyor genelde ne asist yapabiliyorum ne de sayı atabiliyorum fiziğimden dolayı.

Biraz daha geçsin takasımı isteyeceğim.

Ben SG olsam bile gidip elinden alıyorum PG'nin, yapıyorum yine 3-4 asist. Topu güzel indiriyorum valla içeriye.:)

Ben de alıyorum istiyorum ama işte pota altına indirince genelde atamıyor Brook Lopez efendi. Fiziğim de yetersiz olduğu için ne içeri drive edebiliyorum ne de beni tutan adamdan kaçabiliyorum. O yüzden hem asist sayım düşüyor hem de ortalama sayım.

Bir de adam beni uzun süre sahada tutuyor ve oyuncum da yoruluyor. Zaten oyuncum yorulunca daha da saçmalıyor. Uyuz oldum resmen koça.

Aslında basın toplantısında da sormuşlardı bu soruyu SG oynamaktan memnun musun diye. Profesyonelim ayağına yatmıştım mal gibi. Ne bileydim koçun durumu abartacağını.

Ben de alıyorum istiyorum ama işte pota altına indirince genelde atamıyor Brook Lopez efendi. Fiziğim de yetersiz olduğu için ne içeri drive edebiliyorum ne de beni tutan adamdan kaçabiliyorum. O yüzden hem asist sayım düşüyor hem de ortalama sayım.

Bir de adam beni uzun süre sahada tutuyor ve oyuncum da yoruluyor. Zaten oyuncum yorulunca daha da saçmalıyor. Uyuz oldum resmen koça.

Aslında basın toplantısında da sormuşlardı bu soruyu SG oynamaktan memnun musun diye. Profesyonelim ayağına yatmıştım mal gibi. Ne bileydim koçun durumu abartacağını.

Basın toplantıları biraz karışık. Neye göre neyi seçeceğini iyi kestirmek gerek. Mesela ben 7 dk'lık maç yapıyorum, bir maçta 10 sayı atıp üstüne bir miktar asist ve bir miktar da ribaund alarak lanet olası Sacramento'daki en iyi performansımı gerçekleştirdiğimdde profesyonel bir yanıt vermiştim. O zaman en doğru seçenekti ama her zaman kestirmek zor.

Basın toplantıları zaten bazen çok saçma oluyor.

Mesela bir maçta 60 sayı atıp 10 reb 10 asist falan yapıyorum maçı kazanıyor benim takımım. Benim ile eşleşen Wade de 40 sayı falan atıyor. Basın mensubu soruyor bugün Wade çok iyiydi savunmada neden sıkıntı çektiniz ya da bugün neden top kaybın fazlaydı gibi absürd sorular soruyor. Ulan 60 sayı atıp üstüne triple double yapmışım sorduğun soruya bak!

Böyle çok absürd sorular oluyor.

10 dakikadan oynuyorum. Eski adamımla tarihleri yazıyordum bu yeni adam sinirlendirdi beni.

Galiba eski 99'luk adamıma geri dönecem. O adamımla şampiyonluk tadamadım 2 sezonda. Sürekli sakatlık falan geçirdim. :(

Bu arada eski adamımla sayı rekorum 75. :o

Bu arada eğer takımın yıldızı falan olursan takım menajeri 5 tane isim soruyor sana takas yapılmasını istediğin. Sende istediğin adamları seçiyorsun eğer yapılabilirse takas yapılıyor.

Ne yıldızı aga, daha sezona yeni başladık. :D Overall 45 henüz.:D

:D

En basit overall arttırma yöntemi off veya def awernessdir anında fırlatıyor overalli.

Bu arada game mode optionsdaki game style default mu sende ?

onu simulation yapınca oyun biraz daha insancıl oluyor.

Bu arada gerçekteki NBA oyuncularının neden bu kadar egoya sahip olduklarını bu My Player sayesinde analdım aga. Bildiğin her hücumda topu istiyorsun sana atmayınca atmayan oyuncuya bayağı bir sinirleniyorsun falan. Pası veridiğin adam sayı atamayınca bir dahaki hücumlarda vermiyorsun topu sürekli sen şut atıyorsun falan. O yüzden Kobe'ye daha sempatiyle yaklaşıyorum resmen. :D

nba2k11.png

oyuncu gücü 99 olunca 30 maçlık ortalamam.

:D

En basit overall arttırma yöntemi off veya def awernessdir anında fırlatıyor overalli.

Bu arada game mode optionsdaki game style default mu sende ?

onu simulation yapınca oyun biraz daha insancıl oluyor.

Bu arada gerçekteki NBA oyuncularının neden bu kadar egoya sahip olduklarını bu My Player sayesinde analdım aga. Bildiğin her hücumda topu istiyorsun sana atmayınca atmayan oyuncuya bayağı bir sinirleniyorsun falan. Pası veridiğin adam sayı atamayınca bir dahaki hücumlarda vermiyorsun topu sürekli sen şut atıyorsun falan. O yüzden Kobe'ye daha sempatiyle yaklaşıyorum resmen. :D

off ve def awareness nasıl yapılıyor ya ben onu yapamıyorum hele defans hiç yapamıyorum tuttuğum adam sürekli sayı yapıyo :D

Benim oyuncuda SG ama PG,SG,SF,PF olarak 4 bölgedede oynuyorum her maç . Tepem attı en sonunda bıraktım oyunu .

29. siradan Memphis tarafinda secildim, bir süre Memphistede oynadiktan sonra Denver'e takas edildim ve burda 19.4 ppg, 6.1rpg, 8.2 apg 1,3 spg, 0,6 bpg ortalamasini tutturdum :) Ilk senemde ROY olarak secilirken kariyer rekorlarim bunlar;

Rib:12

Assist: 18

Steal:6

Block: 4

20 yasinda 1,91m PG, 69 overall

Beyler The Ass. modda takımla maça başlarken sadece 1 adamı yönetebiliyorum My Player modda ki gibi . Hiç bi ayarlada oynamadım . Biri yardım etsin . :o

Edit: Çözümü buldum .

PS3'de demosunu indirdim, indirmez olaydım.

Menü filan yok, takım seçme yok, 2 kişilik oynama yok ve sadece 1 periyot oynayabiliyorsun

Ama oynanış harika gözüküyordu, PS3 için değil de pc için alacağım ...

oyunda anlamadığım bi problem var ya my player de oynuyorum Miami deyim bizim takımda James Bosh Wade her attığını kaçıırıyor maçı 2 sayıyla en fazla 10 sayıyla tamamlıyorlar böyle bi saçmalık olabilir mi rakip takım ise her attığını sokuyor en kötü adamları bile %100 ile atıyor nasıl iş anlamadım her maç 20-30 sayı fark yiyorum

Geri
Üst Alt