Nba 2k11

Cevap: Nba 2k11

Belli bir süre basman gerekiyor, el alışkanlığı lazım.

Ofansif ribound zor ama defansif ribound almak çok zor değil.Uzunlar defans yaparken aradan süzülüyorum.:evilsmile:

O çakallığı ben de yapıyorum ama o tür pozisyonlarda ileriye yardırıp smaçla fast-break sonuçlandırmak bazen daha cazip geliyor.:D Ofansif ribaundu da şutu başkasının atmasına izin verirsem alıyorum arada.:evilsmile:

Rudy Gay mahvetti lan beni.Üzerimden 30 sayı felan attı galiba :asd:

Hiç bu kadar zorlanmamıştım :asd:

Rudy Gay mahvetti lan beni.Üzerimden 30 sayı felan attı galiba :asd:

Hiç bu kadar zorlanmamıştım :asd:

Kobe bela, Gay bela, JR Smith ayrı bela. Bir de süperstar'da oynuyorum, daha da bela oluyorlar. Bunlar dışında genelde durdurabiliyorum diğerlerini. Bazı maçlarda beklenmeyen yıldızlar çıkıyor sadece.

Sg ile başladım 10 maç wizards ile oynadım sonra miami ye trade oldum.Şuanda ilk 5 başlıyorum :D Wade felaket oynuyor öyle böyle değil.

Sg ile başladım 10 maç wizards ile oynadım sonra miami ye trade oldum.Şuanda ilk 5 başlıyorum :D Wade felaket oynuyor öyle böyle değil.

En sakat takım Miami. James, Bosh ve Wade'ten top alamıyorsun. En iyi takım bana göre Lakers. İlla zirveye oynayacak takım arıyorsan. Ama eğer çabuk gelişmek istiyorsan Thunder en ideal takım bana göre.

En sakat takım Miami. James, Bosh ve Wade'ten top alamıyorsun. En iyi takım bana göre Lakers. İlla zirveye oynayacak takım arıyorsan. Ama eğer çabuk gelişmek istiyorsan Thunder en ideal takım bana göre.
Yok yahu,hucum organizasyonlarını uygularsan top alıyorsun.Win den gelecek puanları hesaplayarak miami ye geçtim zaten, wizards da takımın yıldızıydım hep top bendeydi falan ama takım kazanamıyordu :o Miami de iyi gidiyorum şuan ama defans yapmak harbiden zor,adamlar çok hareketli bir oraya bir buraya koşuyorlar,sonra tuttuğum adam sayı atıncada felaket düşüyor rating.

Ya beyler bu takımlar çok az sayı atıyor yahu.

12 dakka mı yapalım illa.10 dakika yetmiyor :o

Valla ben Brandon Roy, Rudy Gay, Kobe, JR Smith gibi isimlerde kasılıyorum. Onlar dışında çoğuna sağlam savunma yapıyorum, çok sayı atsalar dahi karşı tarafta telafi ediyorum onu. Bir de şu var, maçta bir blok, birkaç ribaund, 3-4 de asist yapınca en kötü savunma performansını bile gösterseniz b- falan oluyor.

Ya beyler bu takımlar çok az sayı atıyor yahu.

12 dakka mı yapalım illa.10 dakika yetmiyor :o

Game style ne ?

Simulation mu yoksa Default mu ?

Simulation'da zor sayı atılıyor gerçek gibi biraz Default'da ise biraz daha fazla sayı oluyor. En azından bende öyle oluyor.

Simulation, superstar ve maç başı minimum 30 sayı, en kötü maçımda. Yalnız savunma çok kasıyor bu seviyede o ayrı. Maçlar da zaten normal nba standartlarında bitiyor skor olarak.

Ulan çıldırıcam yahu. Bir tane bile serbest atış atamıyorum. Az bastım, çok bastım, yarım bastım, yok yok yok. :o

Game style ne ?

Simulation mu yoksa Default mu ?

Simulation'da zor sayı atılıyor gerçek gibi biraz Default'da ise biraz daha fazla sayı oluyor. En azından bende öyle oluyor.

Ben de sorun yok zaten.Mesela 6 dakika kenara alınıyorum, iki tarafta karşılıklı 2 sayı atmış.Kobe felan saçmalıyor iyice :o

Geri
Üst Alt