Nba 2k11

Cevap: Nba 2k11

oyunun savunma yönünü çok kötü yapıyorum ya :D double double yapamadım hala 9 asistim vardı bi asiste ihtiyaç vardı son 3 dakikada koç oyundan aldı beni :D en yüksek skorum 66 sayı :D

Kaç dakikalık oynuyorsunuz siz ya?:) Sezon biter mi öyle hiç?:) Ben periyotları 2'şer dakikadan oynuyorum, ikinci sezonu anca yarıladım.

Fake pass + clutch tuşları ile.

Forumda herkes bunu oynuyor, ne iş anlamadım :D alacağım yarın oyunu bakalım nasılmış :)

Bu arada bu oyun Gamepad ile oynamayı düşünüyorum, umarım fazla tuş kullanma gerekliliği yoktur :(

Forumda herkes bunu oynuyor, ne iş anlamadım :D alacağım yarın oyunu bakalım nasılmış :)

Bu arada bu oyun Gamepad ile oynamayı düşünüyorum, umarım fazla tuş kullanma gerekliliği yoktur :(
Normal oynarsan gerek yok ama değişik smaçlar basmak için alley oop pasları için lazım :D

Nerdeyse 2 ay oynuyorum daha birtane smac basamadim.Potaya dogru kosupta sut atma tusunu basmakla olmuyormu?

Arkadasa karsi oynuyorum,adam ikide bir smac basiyor.

Bana biri ögretebilirmi ya.Bi beceremedim su smac isini!

Nerdeyse 2 ay oynuyorum daha birtane smac basamadim.Potaya dogru kosupta sut atma tusunu basmakla olmuyormu?

Arkadasa karsi oynuyorum,adam ikide bir smac basiyor.

Bana biri ögretebilirmi ya.Bi beceremedim su smac isini!

Koşarken potaya az bi mesafe kalınca hem koşmaya hemde şut atma tuşuna basacaksın . Şut atmaya basıp hemen çekersen smaç basmaz . Tek oyunculu antrenman ile biraz çalış yaparsın .

Koşarken potaya az bi mesafe kalınca hem koşmaya hemde şut atma tuşuna basacaksın . Şut atmaya basıp hemen çekersen smaç basmaz . Tek oyunculu antrenman ile biraz çalış yaparsın .

Iyi ozaman.Calisim bare.Tessekkürler.

Ama oyun baya zevkli ya.

Arkadasla bir Yemegine iddaasina girmistik.

son dakka bi ben bi on,mac gidip geldi.

2 puan öndeyken,buzzer beateri gönderdi ve girdi.Ancak yarim saniye kadar gec kalmis ve ben kazandim.

Acayip güzel bir oyun :)

Lig içerisinde adamın rating'i çoğalmıyor mu beyler? Her maç takımın en iyilerindenim normal lig bitecek rating hala 36. :o

Skill pointler dışında yalnızca offseason'da autogrowth var oyunda, o da 1-2 rating atarsa anca overall. Drillere yüklenmeye devam, key game'lerde bencil oynayın.

Geri
Üst Alt