Nba 2k11

Cevap: Nba 2k11

Benzeri bende oldu, 75 sayı için kastığım maçtı. Son periyot çıkardı, son 3 dk'da aldı oyuna. 14 sayı atmam gerekiyordu, zar zor 73 yaptım, son hücum rakibindi, fark çok olduğu için zaman geçiriyorlardı, şut atmayacaklardı gittim faul yaptım, ikinciyi kaçırdı ben de fastbreak'le 75 yaptım.:D Bazen kendi şansını kendin yaratmalısın.

Tabii 73'ü de son hücumlarından önceki hücumda 3'lük atarak yapmıştım. Yani son 20 saniyede 5 sayı atarak 75 yaptım.:D

Benzeri bende oldu, 75 sayı için kastığım maçtı. Son periyot çıkardı, son 3 dk'da aldı oyuna. 14 sayı atmam gerekiyordu, zar zor 73 yaptım, son hücum rakibindi, fark çok olduğu için zaman geçiriyorlardı, şut atmayacaklardı gittim faul yaptım, ikinciyi kaçırdı ben de fastbreak'le 75 yaptım.:D Bazen kendi şansını kendin yaratmalısın.

Son hucum bizdeydi, Sg yaptı hoca beni, sayı farklı çok olduğu için bizim Guard zaman geçiriyordu, son 2 saniye kala X'e basıp ( Gamepad'de ) topu zorla aldım, salladım rastgele girmedi :o

Bu arada şu 2x li maçlara başlamadan önce bakabiliyor muyuz ? öyleyse dakikasını çoğaltım, hem 50 hem 75 sayı rekoru kırayım :D :asd:

Ben, My Player'dan sıkıldım la.

The Association'dan yönetiyorum kulubü.

Thunder'da; Horford-Love-Durant-Iguodala-Westbrook

Bulls'ta; Noah-D.Lee-G.Wallace-McGrady-Rose.

Quadruple double yaptim la :eek:

19 sayi 18 ribaunt 14 assist 10 blok ve 4 steal.

Centerde oynuyorum

Quadruple double yaptim la :eek:

19 sayi 18 ribaunt 14 assist 10 blok ve 4 steal.

Centerde oynuyorum

Öyle bir double var mı harbi?:asd:

Center çok kral mevkii, ribaund sıkıntın yok, sayı sıkıntın yok. Zaten maç başı 4-5 hücum ribaundu alıp bitiriyorum sayıyla, kafadan on sayı. Oyuncuyu güçlendirirsen post'larda da yardırıyorsun. Boyunu azıcık uzun yaptım, blokları da çat çut vuruyor. Tek sıkıntı asist, ona da çok ihtiyacım olmaz sanırım.:ays: Maç başı 2-3 idare ediyoruz.:asd: Daha oyunun başı bir de.

Alçak postdan topu al yardım gelince dışarı çıkart çaksın üçlüğü, al sana asist

Kobe, Wade gibi isimlere çıkartma ama hayvanlar topu yere vurup smaça kadar gidiyor.

PS3 için bende sipariş verdim şimdi.Online oynayabiliyoruz değilmi ?

3 dakikalık maçta 16 sayı, 4 asist, 2 ribaund, %58 FG ortalamam var. Hall of fame'de SG oynuyorum.

Oyunda pek gerçekçi istatistikler elde edilmiyor gibi.

Defansif olarak süperim ama sutlarimin hiç biri girmiyor be. Top önume duserse anca oyle atabiliyorum. 48%FG'le oynuyorum:ays:

Dün Playoff serisinin son maçını 12 dakika yaptım, 2x key game li, hem 50 sayı hem 75 sayı rekorunu kırdım 10000 bin küsur skill point geldi :D

Bu arada Playoff finaline kaldık, Maime Healt rakip, adamlar resmen azman, L.James havada uçuyor, blok manyağı yaptı beni :asd:

5 numara süper lan. Her maç tribble double'a oynuyorum, çok rahat bi mevki, tavsiye ederim.

yalnız hücum ribauntdu verdiğinde notun bayağı düşüyor hele kısalara verdiğinde.

beyler birşey sorucam bana joystick i oyunda nasıl ayarlıyacağımı ve tuşları adam gibi nasıl düzenliceğimi biri söyliyebilirmi çok makbule geçer lütfen yardım .

beyler birşey sorucam bana joystick i oyunda nasıl ayarlıyacağımı ve tuşları adam gibi nasıl düzenliceğimi biri söyliyebilirmi çok makbule geçer lütfen yardım .

Controller settingse gir sol üstte keyboard falan yazıyor onu joysticke getir sonra istediğin ayarları yap

Gasol'le müthiş ikili olduk.:D Bir de Bynum'ı devre dışı bırakabilirsem yakıp yıkarız pota altını. Bynum bana pas atmıyor, çok bireysel oynuyor sinir oluyorum.:ays:

Geri
Üst Alt