2 numara aka SG pozisyonunda 39.7 sayı,4.4 ribaund,6.3 asist istatistikleriyle oynuyorum Chicago'da.Ama çok memnun değilim,takımın tüm yükünü ben çekiyorum,özellikle Boston ve Lakers maçlarında Derick Rose ve Boozer'ı kitleniyor,59 sayı atıp alamadığım oldu Lakers maçını.Rose iti oyunkurucu olmasına rağmen çok bireysel oynuyor,ona deli olup bende bireysel oynamaya başlıyorum bu sefer.İyi sayı atmak istiyorsanız 3PT lerden önce shoot in traffic,dunk-layups ve shot close-shot medium skillerini verin reyizler.Üstüne mentalitylerden offensive clutch ve consistency de arttırırsanız bu sefer maçta hayvani serilere bağlayabiliyorsunuz.Miami'ye 52 atıp kaybettiğimiz maçtan sonra trade istedim,Oklohoma ilgileniyordu oraya gidiyim dedim ama anlaşamadılar kaldım Chicago'da.Takım kötü değil 32-10 gidiyoruz şu anda ve Miami ile aynı oranlarda konferans lideriyiz.Ama bu takımla yüzüğün geleceğini zannetmiyorum.Ben gitmeyim 3 ya da 4 numaradan bench'e iyi adam gelsin diye tradelerde 70-75 arası adamlar önerdim,onlardan bile bi trade gelmedi.