Nba 2k11

Cevap: Nba 2k11

3 maç kaldi, terslik olmazsa son playoff biletini alacaz bakalim. Monta Ellis kaç maçtir dandik ötesi oynuyor, onun yuzunden 30 sayi fark yedik Celtics'den. Ray Allen 51 sayi wtf?

Beyler ben hucüm ribaundunu alabiliyorum ancak daha 1 tane bile defansif ribaund alamadım . Özel bi tuşu filan mı var ben bi türlü beceremedim . :D

2 numara aka SG pozisyonunda 39.7 sayı,4.4 ribaund,6.3 asist istatistikleriyle oynuyorum Chicago'da.Ama çok memnun değilim,takımın tüm yükünü ben çekiyorum,özellikle Boston ve Lakers maçlarında Derick Rose ve Boozer'ı kitleniyor,59 sayı atıp alamadığım oldu Lakers maçını.Rose iti oyunkurucu olmasına rağmen çok bireysel oynuyor,ona deli olup bende bireysel oynamaya başlıyorum bu sefer.İyi sayı atmak istiyorsanız 3PT lerden önce shoot in traffic,dunk-layups ve shot close-shot medium skillerini verin reyizler.Üstüne mentalitylerden offensive clutch ve consistency de arttırırsanız bu sefer maçta hayvani serilere bağlayabiliyorsunuz.Miami'ye 52 atıp kaybettiğimiz maçtan sonra trade istedim,Oklohoma ilgileniyordu oraya gidiyim dedim ama anlaşamadılar kaldım Chicago'da.Takım kötü değil 32-10 gidiyoruz şu anda ve Miami ile aynı oranlarda konferans lideriyiz.Ama bu takımla yüzüğün geleceğini zannetmiyorum.Ben gitmeyim 3 ya da 4 numaradan bench'e iyi adam gelsin diye tradelerde 70-75 arası adamlar önerdim,onlardan bile bi trade gelmedi.

Beyler ben hucüm ribaundunu alabiliyorum ancak daha 1 tane bile defansif ribaund alamadım . Özel bi tuşu filan mı var ben bi türlü beceremedim . :D

Oynadığın pozisyona bağlı o.1 ya da 2 numara oynuyorsan,yani PG ya da SG çok fazla ribaund beklemiyeceksin zaten.SG oynuyorsan sayı atmaya bakacaksın.Şu ana kadar 1 defa double-double yapabildim Hall of Fame'de oynarken,o da Miluwakee'ye karşı 42 sayı 11 ribaund oldu ama bu sefer asist gelmedi :(

2 numara aka SG pozisyonunda 39.7 sayı,4.4 ribaund,6.3 asist istatistikleriyle oynuyorum Chicago'da.Ama çok memnun değilim,takımın tüm yükünü ben çekiyorum,özellikle Boston ve Lakers maçlarında Derick Rose ve Boozer'ı kitleniyor,59 sayı atıp alamadığım oldu Lakers maçını.Rose iti oyunkurucu olmasına rağmen çok bireysel oynuyor,ona deli olup bende bireysel oynamaya başlıyorum bu sefer.İyi sayı atmak istiyorsanız 3PT lerden önce shoot in traffic,dunk-layups ve shot close-shot medium skillerini verin reyizler.Üstüne mentalitylerden offensive clutch ve consistency de arttırırsanız bu sefer maçta hayvani serilere bağlayabiliyorsunuz.Miami'ye 52 atıp kaybettiğimiz maçtan sonra trade istedim,Oklohoma ilgileniyordu oraya gidiyim dedim ama anlaşamadılar kaldım Chicago'da.Takım kötü değil 32-10 gidiyoruz şu anda ve Miami ile aynı oranlarda konferans lideriyiz.Ama bu takımla yüzüğün geleceğini zannetmiyorum.Ben gitmeyim 3 ya da 4 numaradan bench'e iyi adam gelsin diye tradelerde 70-75 arası adamlar önerdim,onlardan bile bi trade gelmedi.

Bu nasıl oluyor anlamadım.

My Player oynuyorum ben.Takımda çok iyi noktalara geldiğin zaman senden trade için 5 kişi önermeni istiyor,bende 3-4 numara önerdim hep.

Ne kadar zaman sonra oluyor bu? Ben Bynum'ı göndermek istiyorum mesela, gitsin istiyorum.:D Yapabilir miyim bunu?

Ne kadar zaman sonra oluyor bu? Ben Bynum'ı göndermek istiyorum mesela, gitsin istiyorum.:D Yapabilir miyim bunu?

Takımda çok iyi noktalara geldikten sonra oluyor.Lakers'da oynuyorsan bir süperstar olman lazım ki sana soru sorsun.Ben ratingde Boozer'ı geçip 88 olduktan sonra oyun süperstarlık vermişti bana,2-3 maç sonra sordu.Sorarsa Bynum'ı göndermek istiyorsan doğal olarak onun pozisyonunda,onun ayarında trade value'su çok yüksek olmayan oyuncular önerirsin.Belki takas olur :) Bende olmadı hiç ancak,ne Deng'i ne de Gibson'u gönderemedim.

Bynum çok bencil, Gasol'le süper anlaşılıyor. Çok güzel boş alan yaratıyor hem kendine hem bana. Bynum ise guard gibi topu alıyor garip garip işler yapıyor. Pota altına topu indirmekte çok beceriksiz. Gasol hiç affetmiyor, pota altına girdin mi asisti yapıyor. Onun yüzünden ilk 5 de başlayamıyorum zaten. Ona rağmen iyi istatistik yapıyorum Bynum'dan ama onu kesmiyor yine de. Çok sinir bozucu. Fisher da Bynum gibi. Blake ondan iyi guard.

Denver'de Harrington ve Billups mali beni sinir ediyor yahu, bir türlü atmiyorlar topu bana

Ilk sezon 62 macta Mem-Den arasi 19,4 ppg, 6,1 rpg, 8,2 apg, 1,3 spg ve 0,6 bpg ile oynadim , hepsi sadece ortalama 19,2 dakikada :P

Ikinci sezonda daha 3 mac oynadim ve ortalamalarim 29, 8,3, 9,3, 1,7 ve 0,3 gayet iyi performans göstermeme ragmen billups beni deli ediyor.

Adamim bu arada pg, 1,91 boyunda ve 74 overall

Ben de Miller'dan çok çekiyom.

off Yao offf :D 20 sayi 5 rib 12 asist 1 steal ve 1 block'la oynadim ama 9-29 sut atarken, Yao maci 11 blockla tamamladi :D

Ben maç başı 6-7 blok koyuyorum galiba.:D Bi Boston maçı vardı, 55 sayı attırdık Boston'a.:D Key Match'ti bir de. Garnet'in oyunda kaldığım sürede sadece 2 sayısı vardı, ben bench'teyken attı mı bilmiyorum. Garnet'e 4 ya da 5 Shaq'a da 2 ya da 3 blok koydum. O maçtan 20 küsür sayı, 20'ye yakın ribaund, 13 ya da 14 blokla tamamladım. Aldığım ribaund'ların 10 tanesi falan hücum ribaunduydu. Koskoca Boston'a bir devrede 27 diğer devrede 28 sayı attırdım.:D

Portland maçının son saniyesinde S.Nash'e Emir Preldzic gibi art arta 2 blok koydum :D

Sezon bitti, hayatımın yanlışını yaparak Utah'a imza attım. Sezon başlar başlamaz takas istedim. Celtics ve Sacramento izliyomuş beni.

Geri
Üst Alt