NBA Final | Miami Heat 2-4 Dallas Mavericks | Şampiyon Mavericks!

Cevap: NBA Final | Miami Heat 2-4 Dallas Mavericks | Şampiyon Mavericks!

Kiminle konuştun kardeş? Dün geceki hüsran halisünasyonlar görmene yol açmış sanırım. Maçın başında bütün attığınız sayıları BÖYLE YAZARKEN PEK HEYECANLI GÖZÜKÜYORDUN NE OLDU SONRA?

Bu oldu ne olacak.

https://www.gscimbom.com/forum/nba-wnba/72270-sampiyon-dallas-mavericks_.html#post2756922

Ordaki bütün mesajlarımda haklıyım haksız diyemezsin çünkü haklıyım.

umut to the sezerden cevap yok cok mu agir geldi pis miamili :asd:

umut to the sezerden cevap yok cok mu agir geldi pis miamili :asd:

Miamili olan arkadaş Refik Hayri'ciğim. Refik o kadar anlamsız bir mesaj yazmış ki senin bile kafan karışmış, Miami'li gibi ağır ithamlarda bulunman da gözümden kaçmadı ve moderasyona bu tutumunu bildirdim.

Teşekkürler.

moderasyon miamili degilmi b. ihtimal ceza alirim tesekkurler renkdas seni de dost bilmistim chalmers ciktin

Refik. Son dakkalarda Hakem Miamiyi kurtarmak icin elinden geleni yapti,ama Lebalon resmen Balon ciktigi icin mac dönmedi.

2-3 tane lesh Basketfaul verdi la Miamiye son dakkalarda. Hemde arka arkaya.

Bullsluyuk...

Olm mavs bizi kesmez...

Dün kesti. Keza Mavsliden cok, AntiHeatliydim ben.

Antipatiik dedimmi aklima ilk Lebron ve Heat geliyor.

En komik olayda Miami taraftarinin takimini hic desteklememesi. Bir iki kere aah uuh,ama cok sessiz. Bide son ceyregin sonunda birkez Defense Defense diye cok sessiz denediler,ama gülünc duruma düstüler. Deplasman diye saymam ben Miamiyi.

Basketball'i futbolla karsilastiriyor adam lan saka gibi :2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1:

+niye geri adim atiyorsun? Hani Magic PG hissi vermiyordu noldu birden? Serdar Ortaç - Binlerce dansöz var:2aloh1:

Ya adam gibi soylediginin arkasinda durup dogru duzgun arguman verirsin yoksa boyle olursun iste kardes.

Kidd>Michael Jordan diyelim ozaman anasina satim sirf daha iyi takimi var diye.

Istatistikleri koydum oraya Assist ve Sayi olarak daha önde Nash+2 MVP'si var.

Sanki Kidd'e kötu oyuncu diyen var lan. Bizim eramizin ikinci en iyi PG'si bence. Ha Kidd dersin neyse derim agree to disagree ama 'kidd gelmis geçmis en iyi pigi yhaaa X' demek saçmalik

Simdi senden basketball'la alakali cevap degilde saçma sapan 'sen kimsin lan' gibi bir cevap bekliyorum. Ergen kimmis gorelim simdi fggt

Steve Nash'i Jason Kidd ile kıyaslaman bile tartışmaya girmemeye yetiyor seninle. Jason Kidd ismini ağzına alırken besmele çekmen lazım ilk. Dediğim gibi benim gözümde iki point guard vardır Jason Kidd ve MAgic Johnson. Çoğu kişi böyle düşünmese de benim için Jason Kidd herzaman bir numara olmuştur Phoenix Suns zamanlarından beri. Belki bilirsin Nash Kidd'in yedeğiydi o zamanlar. Nash'i de çok severim ama Jason Kidd oynadığı süre boyunca tartışmasız bir numaralı point guard olmuştur NBA'de. NBA'deki bütün süperstarlara sorsan hangi guardla oynamak istesin diye, emin ol yüzde 99'u Nash'i değil KİDD'i seçer. Çünkü Point Guard tanımı = JAson Kidd'dir.

Bu arada senin benden beklediğin o saçma sapan cevabı sen"serdar ortaç-dansöz" ve tanımadığın bir insana "lan" diyerek kendin vermişsin. Güzel bir ergen cevabı olmuş.

Kıskananlar çatlasın :)

başlığa dikkat beyler ! Şampiyon Mavericks! :D

Yazık lan bu LeBron'a :sad007: :D

249601_162180827180879_122234524508843_392612_6614833_n.jpg

Steve Nash'i Jason Kidd ile kıyaslaman bile tartışmaya girmemeye yetiyor seninle. Jason Kidd ismini ağzına alırken besmele çekmen lazım ilk. Dediğim gibi benim gözümde iki point guard vardır Jason Kidd ve MAgic Johnson. Çoğu kişi böyle düşünmese de benim için Jason Kidd herzaman bir numara olmuştur Phoenix Suns zamanlarından beri. Belki bilirsin Nash Kidd'in yedeğiydi o zamanlar. Nash'i de çok severim ama Jason Kidd oynadığı süre boyunca tartışmasız bir numaralı point guard olmuştur NBA'de. NBA'deki bütün süperstarlara sorsan hangi guardla oynamak istesin diye, emin ol yüzde 99'u Nash'i değil KİDD'i seçer. Çünkü Point Guard tanımı = JAson Kidd'dir.

Bu arada senin benden beklediğin o saçma sapan cevabı sen"serdar ortaç-dansöz" ve tanımadığın bir insana "lan" diyerek kendin vermişsin. Güzel bir ergen cevabı olmuş.

okumadim :yoji:

Ben farkli birseymi dedim? Magic, Oscar ve Thomas daha iyi dedim ve Payton içinde tartisilir demistim yani what the fvck umut? + bu resmi birsey degil yani bu benim gorusumu neden degistirsin.

+bu adam Thomas'i Stockton'un arkasina koymus GULUYORUM sadece

All time olarak:

1.Magic

2.Isiah Thomas

3.Oscar

4.Stockton

5.Kidd/Payton

6.Kidd/Payton

Nash dedin ama yha diyeceksen Nash'in kariyeri daha o kadar ilerlemedi

The NBA's Top Ten Point Guards of All-Time

bende bunu verim simdi senin gorusun degisecekmi :o

Ben farkli birseymi dedim? Magic, Oscar ve Thomas daha iyi dedim ve Payton içinde tartisilir demistim yani what the fvck umut? + bu resmi birsey degil yani bu benim gorusumu neden degistirsin.

+bu adam Thomas'i Stockton'un arkasina koymus GULUYORUM sadece

All time olarak:

1.Magic

2.Isiah Thomas

3.Oscar

4.Stockton

5.Kidd/Payton

6.Kidd/Payton

Nash dedin ama yha diyeceksen Nash'in kariyeri daha o kadar ilerlemedi

The NBA's Top Ten Point Guards of All-Time

bende bunu verim simdi senin gorusun degisecekmi :o

Magic

Oscar

bu ilk iki tartışılmaz bence.

3- Isiah ya da Kidd denilebilir, bence Kidd'dir Isiah'ın oynadığı takım çok daha üstün olduğu için.

5- Stockton

6- Payton/Nash

Gerisi umrumda değil.

Magic

Oscar

bu ilk iki tartışılmaz bence.

3- Isiah ya da Kidd denilebilir, bence Kidd'dir Isiah'ın oynadığı takım çok daha üstün olduğu için.

5- Stockton

6- Payton/Nash

Gerisi umrumda değil.

Oscar iyidir hosturda tek yuzugunu takimdaki 3'u opsiyon olarak aldi.

Kareem'in efsanevi performansi olmasa zaten orda birsey olmazdi.

Isiah Thomas'in takimi iyidi ama kazandigi sampiyonlukda 1 numarali adamdi, takimin lideriydi ve rakipleri Magic'li Lakers ve Jordan'li Bulls'du.

Thomas'in o playofflarda istatistikleri 19 sayi 9 assist ve 20 sayi 9 assist.

Oscar iyidir hosturda tek yuzugunu takimdaki 3'u opsiyon olarak aldi.

Kareem'in efsanevi performansi olmasa zaten orda birsey olmazdi.

Isiah Thomas'in takimi iyidi ama kazandigi sampiyonlukda 1 numarali adamdi, takimin lideriydi ve rakipleri Magic'li Lakers ve Jordan'li Bulls'du.

Thomas'in o playofflarda istatistikleri 19 sayi 9 assist ve 20 sayi 9 assist.

Tamam da adamın yanında Dumars, Laimbeer, Rodman gibi adamlar vardı hacı. Isiah iyiydi hoştu da etrafındaki takımın çok iyi olmasının da etkisi vardı bu kadar başarılı olmasında. Ben şahsen sevmiyorum kendisini de "Bad Boys" konseptini de.

Tamam da adamın yanında Dumars, Laimbeer, Rodman gibi adamlar vardı hacı. Isiah iyiydi hoştu da etrafındaki takımın çok iyi olmasının da etkisi vardı bu kadar başarılı olmasında. Ben şahsen sevmiyorum kendisini de "Bad Boys" konseptini de.

Bende sevmiyorum orasi ayrida, adam hem Oscar hem Kidd'den daha fazla basarisi var ve daha zor bir dönemde basarmis bunlari. Kidd neysede Oscar ve Stockton Isiah'dan daha iyi degildir. Imkani yok. Stockton daha yuzuk kazanamamis ve takimdaki 2ci adamdi ve Oscarda ayni sekil. Isiah ve Kidd takimin lideriydi.

Geri
Üst Alt