NBA Haber Başlığı

Poole un 128 milyonluk kontratından çıkmak için yapılmış bir takas. Playofflarda sıçıp batırmıştı poole. Warriors adamda gelecek görmediği için şutlamış bunu.

Son düzenleme:
Portland, Damian'in yanina kimi alabilir ki? Bence hedefi 3'ün yani 4. hakki da almak olsun. Houstan zaten Damian gibi birisini istiyor. 3 takimli takasi denesinler. Porland da Miller ve Amen'i secsin. Gerci Amen'in oynadigi lig cok zayif ama herif Scoot'tan bile hizli. Şu Lillard'i iddiali bir takimda gormek isterdim.

Cogu ulema Houston 4. siradan Whitmore'u secebilir veya secmeli diyorlardi ama ayni adami diger hakki olan 20. siradan secmisler 😁

Dünya'da Ali koc'tan daha kötü yöneten başkanlar da varmış. Bu nasıl bir soygundur. Hangi akılla atlanta buna okey dedi.

Yillik 25m verip bi de üstüne vergi vermemek icin kurtuldular. Kimsenin gayden daha fazlasını vermemiş olması colinsin f/p oranindaki dandikligini ortaya koyuyor.

Rakamlari unuttum ama Warriors sezon icinde Wiseman'i takaslamasa yuksek miktarda vergi odeyecekti. Atmak istemiyorum ama 50 milyonun ustunde gibiydi

chicago mals lavine denyosunu yollasın da takımı takip etmeğe kaldığımız yerden devam edelim

Lowry takaslanabilir veya buy out
PG takaslanabilir
Dame bekleyecek.
Middleton kalacak
Valanciunas takaslanabilir
Harden 1 senelik opsiyonu kullanabilir

Eric Gordon serbest kaldi. Normalde 21 milyon alacakti.
Bakalim kim teklif yapacak.

Geri
Üst Alt