- 1 Mayıs 2018
- 57.863
- 48.643
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gördüğüm en iyi şutör ama 5>4 diyebiliriz benceKobe Curryden iyi mi
Kobe ile curryi kıyaslamak?Kobe Curryden iyi mi
Kafan mı guzelKobe ile curryi kıyaslamak?
Şampiyonluk mantığınızda bill russel >mjgördüğüm en iyi şutör ama 5>4 diyebiliriz bence
Bill russel'la yaşımız yetmiyor heis.Şampiyonluk mantığınızda bill russel >mj
Şampiyonluk sayılarıyla oyuncu seviyesini karşılaştırmak doğru değil bence. Çünkü Şampiyonluk doğru takım doğru hoca ile geliyor jokic'in 1 şampiyonluğu var ama adam nba'in son 5 yılının en önemli oyuncusu çevresine doğru adamları dizmedikleri ve rezalet bir hoca ile çalıştığı için 1 şampiyonlukta kaldı.Bill russel'la yaşımız yetmiyor heis.
Kobe mi jokic mi
İşte renktaş o açıdan karşılaştırıyorum zaten, baktığın zaman Curry, KD, Klay Thompson, Draymond Green ile 4/6 yaptı. Tabiki Curry pozisyonu itibariyle tek başına bir takımı şampiyon yapması zor ama gerçekten iyi bir kadro ve iyi bir sistem takımıyla oynadı.Şampiyonluk sayılarıyla oyuncu seviyesini karşılaştırmak doğru değil bence. Çünkü Şampiyonluk doğru takım doğru hoca ile geliyor jokic'in 1 şampiyonluğu var ama adam nba'in son 5 yılının en önemli oyuncusu çevresine doğru adamları dizmedikleri ve rezalet bir hoca ile çalıştığı için 1 şampiyonlukta kaldı.
Ekli dosyayı görüntüle 284734
Lebron o kadar iyi kadrolarla oynamadı. Daha doğrusu özellikle ilk Cleveland zamanı ve Kyrie gittikten sonra. Lakers da Davis gelince adam akıllı kadroya sahip oldu.İşte renktaş o açıdan karşılaştırıyorum zaten, baktığın zaman Curry, KD, Klay Thompson, Draymond Green ile 4/6 yaptı. Tabiki Curry pozisyonu itibariyle tek başına bir takımı şampiyon yapması zor ama gerçekten iyi bir kadro ve iyi bir sistem takımıyla oynadı.
Lebron'u zaten saymaya kalksan hiçbir superstar onun kadar iyi kadrolarla kariyer geçirmedi. Hadi doncic'i sayma sadece Heat dönemi kadro hangi takımda vardı. Üstüne irvingler Westbrook lar.. Ona rağmen koca kariyer 4/10.
Kobe'ye baktığımda ise Shaq ve Gasol dışında gerçek bir yıldızla hiç oynanamadı ki ona rağmen 7/7 yapabilirdi. 2004 zaten kaos sezonu, birde üstüne 40 yaşında Malone sakatlanınca büyük şanssızlık oldu. Herşey yolunda gitse o fınal kaybedilmezdi. 2008 zaten Big3 ye karşı kaybedildi, Lakers'ın kadroyu kıyaslayamazsın bile ama ona rağmen intikamını sonraki finallerde aldı. Biraz fener kongre üyesi gibi görülebilirim ama ben Kobe'ye 7/7 yazıyorum.
O yüzden ben Kobe'yi her zaman 2'ye koyarım. Şuanki basketbolda saha içi istatistiğe inanmıyorum.
Lebron'un miami dönemi hariç çok da iyi kadroları yoktu. Clevland ilk dönemi zaten çöp o kadronun finale çıkması bile mucize ikinci dönem kadrosunda kronik ama oynadığı zaman star olan irving ve Kevin love vardı. Lakers döneminde 1 kere doğru kadroyu kurdular onda da şampiyonluk geldi sonra gittiler westbrook hıyarı uğruna takımı dağıttılar. Kariyeri kronik ve akıldan sorunlu irving ve bir diğer kronik davis ile geçti. Ama bu kadroların kurulmasında ki ana etken de lebronun ta kendisidir. Yakın arkadaşlarıyla aynı takımda oynama takıntısı yüzünden şampiyonlukları kaçırdı.İşte renktaş o açıdan karşılaştırıyorum zaten, baktığın zaman Curry, KD, Klay Thompson, Draymond Green ile 4/6 yaptı. Tabiki Curry pozisyonu itibariyle tek başına bir takımı şampiyon yapması zor ama gerçekten iyi bir kadro ve iyi bir sistem takımıyla oynadı.
Lebron'u zaten saymaya kalksan hiçbir superstar onun kadar iyi kadrolarla kariyer geçirmedi. Hadi doncic'i sayma sadece Heat dönemi kadro hangi takımda vardı. Üstüne irvingler Westbrook lar.. Ona rağmen koca kariyer 4/10.
Kobe'ye baktığımda ise Shaq ve Gasol (Gasol'da Lakers öncesi soru işareti) dışında gerçek bir yıldızla hiç oynanamadı ki ona rağmen 7/7 yapabilirdi. 2004 zaten kaos sezonu, birde üstüne 40 yaşında Malone sakatlanınca büyük şanssızlık oldu. Herşey yolunda gitse o fınal kaybedilmezdi. 2008 zaten Big3 ye karşı kaybedildi, Lakers'ın kadroyu kıyaslayamazsın bile ama ona rağmen intikamını sonraki finallerde aldı. Biraz fener kongre üyesi gibi görülebilirim ama ben Kobe'ye 7/7 yazıyorum.
O yüzden ben Kobe'yi her zaman 2'ye koyarım. Şuanki basketbolda saha içi istatistiğe inanmıyorum.