Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.766
- 20.944
- 2.233
Abartmaya gerek yok. 2. Cleveland dönemi kadrosu gayet iyiydi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abartmaya gerek yok. 2. Cleveland dönemi kadrosu gayet iyiydi.
Oooooo Ferhat. Tabi şampiyonluk gelmeyince herkes kötü oldu.Ekli dosyayı görüntüle 284737
Bu kadronun neresi iyi 2,5 adam var kadroda.
O attığım kadro kazandıkları kadro. 3-1'den dönen seri ama kadro hakikaten kötü.Oooooo Ferhat. Tabi şampiyonluk gelmeyince herkes kötü oldu.
O zaman doğuyu kazandıklarında diğer takımlara da bak.
Kobe mi curry miKyrie Irving çok iyi topçuydu da karşıda Death Squad vardı alo. NBA tarihinin en dominant takımı, oyunun nası oynandığını değiştiren bir ekip vardı karşıda. Pep Barçası ayarında bir takım vardı normal sezon galibiyet rekoru ne zaman kırılır allah bilir.
CurryKobe mi curry mi
Nesi kötü yaw. Ne sandın yanı. Kevin Love Minny'deki 30 sayısını direk Cle'ye mi taşıyacaktı? Lebron ve Kyrie var.. Daha ne istersin? 5 numaraya Davis sonra Klay?O attığım kadro kazandıkları kadro. 3-1'den dönen seri ama kadro hakikaten kötü.
Love sahada kalamiyordu ne şut sokabiliryordu ne de ribaund alabiliyordu savunma zaten sıfır. 20-25 dakika ortalamasıyla bitirdi seriyi. Sonraki sene kadroları karşılaştırmak zaten hata karşıda villian vardı big five tarihte kurulmamistir. Birde bu besliye zaza david West gibi veteranlar falan vardı. KD sakatlanmasa sonra salak saçma yola girmese dediğiniz gibi 5 şampiyonluğa giderdi yolları.Nesi kötü yaw. Ne sandın yanı. Kevin Love Minny'deki 30 sayısını direk Cle'ye mi taşıyacaktı? Lebron ve Kyrie var.. Daha ne istersin? 5 numaraya Davis sonra Klay?
Doğuda rakipsizdi. Batidaki diğer takimlar ve Cle filan Curry manyağına denk geldiler. Dray ceza almasa o şampiyonluk da zor gelirdi.
Durant veya Klay sakatlanmasa adamlar 4 - 5 senelik seri yapacaklardı.
İşte renktaş o açıdan karşılaştırıyorum zaten, baktığın zaman Curry, KD, Klay Thompson, Draymond Green ile 4/6 yaptı. Tabiki Curry pozisyonu itibariyle tek başına bir takımı şampiyon yapması zor ama gerçekten iyi bir kadro ve iyi bir sistem takımıyla oynadı.
Lebron'u zaten saymaya kalksan hiçbir superstar onun kadar iyi kadrolarla kariyer geçirmedi. Hadi doncic'i sayma sadece Heat dönemi kadro hangi takımda vardı. Üstüne irvingler Westbrook lar.. Ona rağmen koca kariyer 4/10.
Kobe'ye baktığımda ise Shaq ve Gasol (Gasol'da Lakers öncesi soru işareti) dışında gerçek bir yıldızla hiç oynanamadı ki ona rağmen 7/7 yapabilirdi. 2004 zaten kaos sezonu, birde üstüne 40 yaşında Malone sakatlanınca büyük şanssızlık oldu. Herşey yolunda gitse o fınal kaybedilmezdi. 2008 zaten Big3 ye karşı kaybedildi, Lakers'ın kadroyu kıyaslayamazsın bile ama ona rağmen intikamını sonraki finallerde aldı. Biraz fener kongre üyesi gibi görülebilirim ama ben Kobe'ye 7/7 yazıyorum.
O yüzden ben Kobe'yi her zaman 2'ye koyarım. Şuanki basketbolda saha içi istatistiğe inanmıyorum.
7. macta 60 sayi geliyor Houstona gecmis olsun
Sözümü tutacağım. Akşama da güzel bir tavuklu pilav yerim. MissssHouston kazanırsa tavuk keseceğim