NBA Play-Off Final | LA Lakers 4-3 Boston Celtics | Şampiyon Lakers

Cevap: NBA Play-Off Final | LA Lakers 2-3 Boston Celtics

Forza Boston :D

Lakers rezalet ötesi. Kobe nin o kadar çabasına karşılık kimse yardım etmedi. Tek başına getirdi maçı o noktaya. Takım arkadaşları savunma bile yapamadı. Belki lakers savunma yaparak alabilirdi bu maçı. Ama tek kelimeyle rezalet...

Boston Forever..

Rajonnn Rondoooooooooo ^^

Lan su Artest ve Gasol ne ise yariyor? Halen sinirliyim sunlara ya.

Zarar abi. Artest desen bombos üçlukleri sokamiyor. Maçin kader aninda Rondoyu faulliyemiyor. Savunma desen 0'di bu maçta.

Gasol'uda zaten gelen blokliyor giden blokliyor. Garnett teca etti.

+Bundan boyle bana kimse Lebalon Kobe'den iyi demesin arkadas.

Fark ortada üstüste takimin son 23 sayisini final serisende atti ve hiç yardim almadan maçi 5 sayi farka kadar indirdi.

Lebronuda biliyoruz.

Lan su Artest ve Gasol ne ise yariyor? Halen sinirliyim sunlara ya.

Zarar abi. Artest desen bombos üçlukleri sokamiyor. Maçin kader aninda Rondoyu faulliyemiyor. Savunma desen 0'di bu maçta.

Gasol'uda zaten gelen blokliyor giden blokliyor. Garnett teca etti.

+Bundan boyle bana kimse Lebalon Kobe'den iyi demesin arkadas.

Fark ortada üstüste takimin son 23 sayisini final serisende atti ve hiç yardim almadan maçi 5 sayi farka kadar indirdi.

Lebronuda biliyoruz.

Artest anca konuşur zaten.

Bu arada Kobe>LeBron gençler, Boston'lı olarak söylüyorum. Playofflarda oynayacaksın, sezon içinde MVP olmuşsun neye yarar.

Artest boş. Hala niye oynatır bu adamı anlamadım. Paul Pierce tutamadı. Kobe tek başına oynadı sayısını attı Paul uda o savunmaya çalıştı sonradan. 6. maça Kobe dışındakiler toparlandılar yoksa şampiyonluk gider.

Eğer hala Yeryüzünde Kobe'den iyi basketbolcu oplduğunu düşününen varsa kendini camdan aşağı atsın .

Lakers 4-3 kaybedicek.

Bi Lakers'lı olarak Kobe için üzülüyorum.

4-2 bitirir artık Boston..Benim Boston'um işini bilir..:lol:

Lebron>Kobe gençler. Detriot ile olan eşleşmelerinde Lebron'un da yaptıklarını biliyoruz. Takımının son bilmem kaç yüz sayısını atmıştı, arada çıkıp Gibson 3lük sallıyordu o kadar.

not: bireysel yetenek ve durdurulamazlık anlamında her konuda iddaalıyım bu düşüncemde.

Lebron>Kobe gençler. Detriot ile olan eşleşmelerinde Lebron'un da yaptıklarını biliyoruz. Takımının son bilmem kaç yüz sayısını atmıştı, arada çıkıp Gibson 3lük sallıyordu o kadar.

not: bireysel yetenek ve durdurulamazlık anlamında her konuda iddaalıyım bu düşüncemde.

Ooofff Lebalon'u dahada savunanlar var arkadas. Lebron kendikendine smaç yapsin normal sezonda, mvp olur.:rolleyes:

Ciddiyim bu seri 3-2'den dönerse artik rahatlikla karsiliyabiliriz MJ'i ve Kobe'i.

Kobe takiminin son 22 sayisini atar FINAL serisinde, Lebron'sa hayatinda sadece 1 maçta oda Detroit konfederasyon finalinde 3-4 tane jumpshot yapar arka arkaya ve 'Kobe'den daha iyi olur.

Dun Amerikan spikerler bile Dünyanin en iyi oyuncusu diyor.

Objektif olarak bakarsan zaten Kobe açik ara dünyanin en iyi oyuncusu.

Hele Clutch anlaminda Spursli Mason bile daha iyidir Lebron'dan

1.Kobe

2.Wade

3.Lebron.

watch

watch

Lebron>Kobe gençler.

Bırakın matematiği tüm doğa bilimlerinde bu önermenin kabul edilemesi zor. Kobe artık efsane..! Adam MJ ile karşılaştırılma düzeyine gelmeye başladı, Lebron biraz hafif kalmış...

Bırakın matematiği tüm doğa bilimlerinde bu önermenin kabul edilemesi zor. Kobe artık efsane..! Adam MJ ile karşılaştırılma düzeyine gelmeye başladı, Lebron biraz hafif kalmış...

Ama Kobe 6 yaş büyük Lebron'dan.6 yıl sonra Kobe'den daha büyük bir efsane olabilir.

6 değil 7-8 sene önce Kobe parmağına yüzükleri kendi çabasıyla takıyordu. Bunu unutmayın.

3 sene üstüste şampiyon olduk.

Nba'in kralı olduk xD

Gerçekleri tarih yazar.

Tarihisi Los Angeles Lakers xD

Bi kere Lebron ve Kobe ayni pozisyon oyuncusu degil tartisilacak bir durum yok demek haa basari diyorsaniz tabiki Kobe>Lebron her zaman...

Geri
Üst Alt