Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan su Artest ve Gasol ne ise yariyor? Halen sinirliyim sunlara ya.
Zarar abi. Artest desen bombos üçlukleri sokamiyor. Maçin kader aninda Rondoyu faulliyemiyor. Savunma desen 0'di bu maçta.
Gasol'uda zaten gelen blokliyor giden blokliyor. Garnett teca etti.
+Bundan boyle bana kimse Lebalon Kobe'den iyi demesin arkadas.
Fark ortada üstüste takimin son 23 sayisini final serisende atti ve hiç yardim almadan maçi 5 sayi farka kadar indirdi.
Lebronuda biliyoruz.
Artest anca konuşur zaten.
Bu arada Kobe>LeBron gençler, Boston'lı olarak söylüyorum. Playofflarda oynayacaksın, sezon içinde MVP olmuşsun neye yarar.
Lebron>Kobe gençler. Detriot ile olan eşleşmelerinde Lebron'un da yaptıklarını biliyoruz. Takımının son bilmem kaç yüz sayısını atmıştı, arada çıkıp Gibson 3lük sallıyordu o kadar.
not: bireysel yetenek ve durdurulamazlık anlamında her konuda iddaalıyım bu düşüncemde.
Lebron>Kobe gençler.
Bırakın matematiği tüm doğa bilimlerinde bu önermenin kabul edilemesi zor. Kobe artık efsane..! Adam MJ ile karşılaştırılma düzeyine gelmeye başladı, Lebron biraz hafif kalmış...
Ama Kobe 6 yaş büyük Lebron'dan.6 yıl sonra Kobe'den daha büyük bir efsane olabilir.