- 25 Nisan 2011
- 20.489
- 12
- 378
:f50:
55
55
Triple Sloganist
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Drogba : "30 cm."
Eboue : "+ 30 cm."
Melo : "+30 cm"
Chedjou : "+30 cm."
Bruma : "+10 cm."
![]()
fener için iyi aslında hepsinin arkasında aynı yazar. no şeref![]()
hidayetin kazma yazdıgı formasını göremeyecekmiyiz
Ölçtün mü bilader tek tek
bak bu olmamalı işte.adamı tahrik ediyosun.bu saçmalığı kim yazacak diye aradım ilk sayfada buldum neyseki.olduki ölçtü he işte karış karış ölçmüş ama senin için.olurda bir gün seçim yaparsan ufak zenciden başla fazla sarsmasın demiş.
Tahrik olan bir tek sen varsın burada sanırım.Sevgilin mi yoksa bilader puahhahahah diyerek senin tarzında cevap vereyim.İşine bak liseli.
Benim yazdığım şey mi sorun yoksa o elemanın yazdığımı sorun iyi düşün.
Tahrik olan bir tek sen varsın burada sanırım.Sevgilin mi yoksa bilader puahhahahah diyerek senin tarzında cevap vereyim.İşine bak liseli.
Benim yazdığım şey mi sorun yoksa o elemanın yazdığımı sorun iyi düşün.
arkadaşım bana liseli diyorsun şu yaptığın yoruma bak.demek istediğim forum burası isteyen istediğini yazar ölçer.kimin ne yazıp yazmayacağına modlar karar verir gerekirsede o üye uzaklaştırılır.sırf dikkat çekmek için şu saçma cevabı vererek insanları tahrik ediyorsun.evet bende tahrik oldum yazdım bana yazılmış kadarda tav oldum.
Adam sana satasmamıs, seni ilgilendiren bir sey de yazmamıs. Istedigini yaz beni ilgilendirmez, ama millete eleman gibi alcaltıcı sözler söyleyip forumun seviyesini asagı cekme.
Gilbert Arenas'ın var mıydı zamanında hatırlamıyorum ?bide Billups güzel olurdu
Agent Zero diye hatırlıyorum sanki![]()
Forumun seviyesini eleman demek mi aşağıye çekiyor yoksa cm muhabbeti mi?Nasıl bir seviye anlayışıdır bu