NBA'de Formada ''Nickname'' Dönemi

Glen Davis'inki güzel olurdu. Fat mamba :topsy_turvy:

90'lı yılların sonu, 2000'lerin başındaki Nba'i özlüyorum la şaka bir yana. Nba'i kurtaran adam Stern olsa da batıran da yine o olacak gibi. Saha içindeki mücadeleyi getirdiği saçma sapan kurallarla bitirdi sağolsun, şimdi de işin ciddiyetinin ırzına geçme derdinde son bir kaç yıldır.

Benim Nickname ,, AyIBogan"

Kulüpte oynadığım zamanlar lakabım Mr.Clutch'dı.. :coffee:

Ölçtün mü bilader tek tek

bak bu olmamalı işte.adamı tahrik ediyosun.bu saçmalığı kim yazacak diye aradım ilk sayfada buldum neyseki.deseki evet ölçüm karış karış ama senin için.olurda bir gün seçim yaparsan ufak zenciden başla fazla sarsmasın derse ne diyecen.

bak bu olmamalı işte.adamı tahrik ediyosun.bu saçmalığı kim yazacak diye aradım ilk sayfada buldum neyseki.olduki ölçtü he işte karış karış ölçmüş ama senin için.olurda bir gün seçim yaparsan ufak zenciden başla fazla sarsmasın demiş.

Tahrik olan bir tek sen varsın burada sanırım.Sevgilin mi yoksa bilader puahhahahah diyerek senin tarzında cevap vereyim.İşine bak liseli.

Benim yazdığım şey mi sorun yoksa o elemanın yazdığımı sorun iyi düşün.

Tahrik olan bir tek sen varsın burada sanırım.Sevgilin mi yoksa bilader puahhahahah diyerek senin tarzında cevap vereyim.İşine bak liseli.

arkadaşım bana liseli diyorsun şu yaptığın yoruma bak.demek istediğim forum burası isteyen istediğini yazar ölçer.kimin ne yazıp yazmayacağına modlar karar verir gerekirsede o üye uzaklaştırılır.sırf dikkat çekmek için şu saçma cevabı vererek insanları tahrik ediyorsun.evet bende tahrik oldum yazdım bana yazılmış kadarda tav oldum.

Adam sana satasmamıs, seni ilgilendiren bir sey de yazmamıs. Istedigini yaz beni ilgilendirmez, ama millete eleman gibi alcaltıcı sözler söyleyip forumun seviyesini asagı cekme.

Gilbert Arenas'ın var mıydı zamanında hatırlamıyorum ? :) bide Billups güzel olurdu

arkadaşım bana liseli diyorsun şu yaptığın yoruma bak.demek istediğim forum burası isteyen istediğini yazar ölçer.kimin ne yazıp yazmayacağına modlar karar verir gerekirsede o üye uzaklaştırılır.sırf dikkat çekmek için şu saçma cevabı vererek insanları tahrik ediyorsun.evet bende tahrik oldum yazdım bana yazılmış kadarda tav oldum.

2rp9tlk.jpg

Adam sana satasmamıs, seni ilgilendiren bir sey de yazmamıs. Istedigini yaz beni ilgilendirmez, ama millete eleman gibi alcaltıcı sözler söyleyip forumun seviyesini asagı cekme.

Forumun seviyesini eleman demek mi aşağıye çekiyor yoksa cm muhabbeti mi?Nasıl bir seviye anlayışıdır bu

Forumun seviyesini eleman demek mi aşağıye çekiyor yoksa cm muhabbeti mi?Nasıl bir seviye anlayışıdır bu

dostum seviyeyi düşürme.burda işi ikili sataşmaya döndürme.fotoğraf mevzusu yüzünden bir çok kişiyle tartışıp uzaklaştırıldım.uzatmanın anlamı yok.o fotoyuda sil.tartışma şiddetlenmesin

Hibachi de derlerdi Arenas'a.

Geri
Üst Alt