Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Badou Ndiaye, gelecek sezon da sarı-kırmızılı takımda kalmak istediğini yönetime bildirdi. G.Saray cephesi oyuncuyu 1 yıl daha kiralayabilir.

kralspor7530.jpg

Galatasaray'da Badou Ndiaye, önümüzdeki sezon da sarı-kırmızılı formayı giymek istediğini söyledi. Sezon başında Premier Lig'den Championship'e düşen Stoke City'den 750 bin euroya kiralanan 28 yaşındaki futbolcu, İngiltere'ye dönmek istemediğini bildirdi.

Championship'te 15. sırada bulunan Stoke City'nin Premier Lig'e yükselme umudunun bulunmaması nedeniyle böyle bir karar alan Senegalli futbolcu sarı-kırmızılı yetkililere Galatasaray'da futbol hayatını sürdürmek istediğini dile getirdi.

GALATASARAY'DA BAŞARILAR KAZANMAK İSTİYORUM
Teknik kadro ve idaricilerle görüşen yıldız futbolcu, "Galatasaray'da mutluyum ve burada kalmak istiyorum. Premier Lig hayalimdi ve bunu denedim. Stoke City'ye dönmek için bir neden yok. Galatasaray'da başarılar kazanmak ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum" dedi.

SENEYE DE KİRALANABİLİR
Teknik direktör Fatih Terim'in son haftalardaki performansı nedeniyle Ndiaye'ye karşı olumlu düşünceler içerisinde olduğu bildirildi. Bu sezon 2.7 milyon euro alan Ndiaye için sezon sonunda yeniden kiralaması düşünülüyor.

Kralspor

Yallah Sıtok City ye.

sent via GSC

Öncelikle bize daha iyisi lazım bu konuda hem fikiriz , maaşı yüksek kulübe de oturtmak için ; evet belki kiralama bedeli cüzi ama ben negatif bakıyorum bu olaya.

Katılmıyorum.
Bun şekilde maaşı yüksek bir iki oyuncunun yedeklerde olmasında bir sınıkıntı görmüyorum.

Bencede ilk 11 için yetersiz olur.Fakat kiralık maliyetinin az olcağından kesinlikle alternatif olarak düşünülebilir.

Sonuçta üç kulvarda mücadele ediyoruz..Her sene böyle diye diye çapsız ve dar kadrolar kuruyoruz.Geniş kadro kurduğumuzdada çoğu çöp oluyor.Ondan sonra ilk 11 oyuncuları sakatlanmasın ceza almasın diyen dua ediyoruz.

Bence endiayede,onyekuruda uygun ücretlerle kiralık olarak alınabilir.
Örnek sekçuk ve sinan gireceğine ndiaye ve onyekuru girer.

Heleki ilk 11 oyunularıda kaliteli olursa ligde kimse karşımızda duramaz.çok net ligde psikolojik üstünlüğüde alırız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bundan az temposuz bir adam olsun ama ayağı iyi olsun bu adam bu kazmalikla atletizm ve tempo tarafı hiç bir işe yaramıyor

Bu gibi konularda forumda futboldan anlamayanlar kendini gösteriyor

Geri
Üst Alt