Ndiaye Kamptan Ayrıldı!

Tepki versen ne olacak? İş yeni yönetimde. Ben beğenmiyorum şahsen ndiayeyi ama yerine koyulacak adam max. selçuk o yüzden satılması mantıksız ama devre arası transfer döneminin bitmesine son bir kaç gün kala böyle hamle yapmak ayağına sıkmaktan başka birşey değil. Yeni yönetim bildiğin risk alarak başlar işe, tutmazsa dursundan farkı kalmaz.

Ayrıca sabah ola hayrola yarın çıkar kokusu ne olduğu. Belki gazetecilerin uydurması adamın işi vardır gece dışarı çıkmıştır.
Sosyal medya çok güçlü artık. Bunun örneklerini çoğu kez gördük. Misal Arda sosyal medya olmasa kesinlikle şuan bizdeydi. Keza Niasse transferinde de aynısı yaşandı.

Sohbet için soruyorum. Peki solbek ve kanatforvet-forvet alınmazsa bir sıkıntı olur mu
Yukarıdaki mesajımda dediğim gibi

bana sormadın ama cevap vermek istiyorum renktaş bence orta alan daha mühim. Ndiaye takımın dinamizmini sağlayan yegane herifti. Kötü oldu. Yerine cüzi miktara pokoyu almayı akıl edemeyen turşu özbeki esefle kınıyorum şuan.

Sosyal medya çok güçlü artık. Bunun örneklerini çoğu kez gördük. Misal Arda sosyal medya olmasa kesinlikle şuan bizdeydi. Keza Niasse transferinde de aynısı yaşandı.

Şuan ki mali yapımız eğer medyada anlatıldığı gibiyse sosyal platformları filan dinlemezler buna emin ol. Ben gene de sattıklarını düşünmüyorum. Başka bir iş vardır.

Ndiaye satılsın diyen kesim dünya kupasından sonra ah vah deme ihtimalleri oldukça yüksek hele ki dünya kupası gibi organizasyon varsa o turnuva da oynayan hiçbir oyuncuyu öncesinde satılmaması gerekir. Biz 16'ya satarız adamlar 1 sene sonra 50'ye satar sonrasında çoğu kişi keşke kalsaydı der işte o keşke lafını dememek için dünya kupası performansını görelim

bana sormadın ama cevap vermek istiyorum renktaş bence orta alan daha mühim. Ndiaye takımın dinamizmini sağlayan yegane herifti. Kötü oldu. Yerine cüzi miktara pokoyu almayı akıl edemeyen turşu özbeki esefle kınıyorum şuan.

Çok fırsatlar vardı her mevkide Poko veya diğerleri ama ah etme sırası değil maalesef ve oyuncu alınmaz yerine.
Ben biraz daha taraftar kısmında değilde yönetici kısmından bakıyorum ve benim düşüncem içerde inanılmaz bir maddi zorluk olduğu yönünde.
Ödemeler 5 ay geriden yapılıyormuş. İstediğimiz kadar kenetlenelim oyuncular karakterli olsun ama aramızdan çoğu insan bile işyerinden parasını 5 gün geç alsa ah eder vah eder bu iş birazda huzur işi. Ha Fatih hoca o kısımda + olarak hanemize yazılır ama olsun.

Yani ben hissiyat olarak satılmasının doğru olacağını düşünüyorum. Ve yine benim düşünceme göre satılırsa 20 Milyon İyi para. Solbek + Forvet farklı bir hava getirebilir.

Şuan ki mali yapımız eğer medyada anlatıldığı gibiyse sosyal platformları filan dinlemezler buna emin ol. Ben gene de sattıklarını düşünmüyorum. Başka bir iş vardır.
Galatasaray ne gibi durumlarda şampiyon oldu. Futbolcular 1 tl bile alamıyordu ama aslanlar gibi oynuyorlardı. Abartılan kadar kötü bir durum olduğunu sanmıyorum. Büyük ihtimalle bu Dursun gitmeden temlik koydurdu o yüzden sıkışık bi haldeyiz onun dışında çok önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Galatasaray ne gibi durumlarda şampiyon oldu. Futbolcular 1 tl bile alamıyordu ama aslanlar gibi oynuyorlardı. Abartılan kadar kötü bir durum olduğunu sanmıyorum. Büyük ihtimalle bu Dursun gitmeden temlik koydurdu o yüzden sıkışık bi haldeyiz onun dışında çok önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Bunu diyip ndiayenin satılmasına karşı çıkmanda ilginç yalnız :D Ndiaye giderse de ne gibi durumlarda şampiyon olabiliriz değil mi?

Ndiaye satılsın diyen kesim dünya kupasından sonra ah vah deme ihtimalleri oldukça yüksek hele ki dünya kupası gibi organizasyon varsa o turnuva da oynayan hiçbir oyuncuyu öncesinde satılmaması gerekir. Biz 16'ya satarız adamlar 1 sene sonra 50'ye satar sonrasında çoğu kişi keşke kalsaydı der işte o keşke lafını dememek için dünya kupası performansını görelim

enayilik başka birşey değil. Brumada olduğu gibi ağlayacaz arkasından bu fiyata gider mi diye.

kimin ne söylediği belli değil
biri diyor satılması mümkün değil
biri diyor fatih hoca çıldırdı
başkası diyor çoktan satıldı...

enayilik başka birşey değil. Brumada olduğu gibi ağlayacaz arkasından bu fiyata gider mi diye.

Satılmasın da demiyorum her oyuncu fiyatına ulaştığı zaman satılabilir fakat şu an Ndiaye'ye verilen 16 m euro komik bir rakam hele ki dünya kupası ve seneye CL'de kendini gösterdikten sonra rahatlıkla 35 m euro gibi rakamlar konuşabilecekken şimdi 16 m euro'ya tamam demek biraz garip geliyor hele ki transfer döneminin bitmesine 3 gün kalmışken sol bek + orta saha + forvet mevkilerine devre arası tüm çöp transferler gelir. Bu iş sene sonu yapılır satarsın genç oyuncu alırsın devre arası transferleri her zaman bir risktir

Güzel güzel. Darisi Belhanda denen apacinin basina.

Cok ama cok abartiliyor Badou. Yillardir yasadigimiz enerjik orta saha eksikligi yüzünden insanlar cogu kötü yönlerini resmen göz ardi ediyor.

Kötü oyuncu degil ama pohpohlandigi kadar da cok iyi degil kesinlikle. Enerjisi ve gücü disinda bir özelligini arayacagimizi sanmiyorum.

Umarim 15 üzeri bir parayi cebe indiririz.

Sıkıntı da bu zaten. O enerjiyi Selçuk mu, Tolga mı, yoksa Donk mu sağlayacak ? Olay Ndiaye'nin çok iyi oyuncu olması ya da olmaması değil, kadromuzda Ndiaye kalibresinde başka futbolcu olmamasıdır.

18 milyon civarı iyidir ama umarım daha fazladır. ayrıca yerine kiralık veya ucuz bonservisli iyi bi adamı almak lazım.

6 Aylık Mbia olabilir hoca istese oda aşırı defansif olur düşünülmez bence

Geri
Üst Alt