Ndiaye Kamptan Ayrıldı!

birde mbia gibi çinde ne yaptığı belirsiz stsl de vasat oynayıp çine kaçmış bir heriw gelirse oturur ağlarım melih.

Umarm gercek degildir yaw. badou sezon sonu da aynı teklifi alır. Hatta terimle cıkış yaparsa daha iyisini de alır.

Badou'nun enerjisi ve pres gücü çok iyi bunun dışında ne özelliği varda 50€ yazılıyor, bırakın abartmayı Bruma'da 50€ yapıyordu sözde üstelik daha genci daha yeteneklisi.

Badou maalesef hücum yönünden bizde vasatın altındaydı, takımda performansa göre önem sıralamasında bile Gomis > Fernando > Mariano > Maicon > Badou 5. sırada filan gelir gözünüzde büyütmeyin bu kadar.

Birileri gidecek ki yerlerine biri gelip takımın alacakları ödensin M'bia - Evra - Eto'o yaparsın güç kaybetmeyi bırak gücünü 2'ye katlarsın.

Muslera
Mariano Maicon Serdar Evra
M'bia Fernando
Rodrigues Eto Feghouli
Gomis​

20m euro falansa müthiş rakam,Holebas+Mbia taş çatlasın 5m gelirler 15 cepe

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

M'bia'yı Trabzon'dayken çok beğenirdim ama defansif adam. Badou'nun yerini tam olarak dolduramaz.

Mbia'yı isteyenler nasıl bi tip oyuncu olduğunu biliyor mu acaba?

+20 olmalı en az ki OK vereyim...

Yerine Adam gelmezse Şampiyonluk çok zora girer...

Satılmasın da demiyorum her oyuncu fiyatına ulaştığı zaman satılabilir fakat şu an Ndiaye'ye verilen 16 m euro komik bir rakam hele ki dünya kupası ve seneye CL'de kendini gösterdikten sonra rahatlıkla 35 m euro gibi rakamlar konuşabilecekken şimdi 16 m euro'ya tamam demek biraz garip geliyor hele ki transfer döneminin bitmesine 3 gün kalmışken sol bek + orta saha + forvet mevkilerine devre arası tüm çöp transferler gelir. Bu iş sene sonu yapılır satarsın genç oyuncu alırsın devre arası transferleri her zaman bir risktir
Seneye Opsiyonu devreye giriyor.
Veren alıyor. 18 di galiba.

Ancak yeni mukavele olursa...

Sanmıyorum şuanda böyle bir transferin olacağını.Ha olursada verilecek bonservis reddedileyemecek bir rakamdan dolayı olur.20 ve üzeri gibi.Açıkçası Badou nun şuanda gitmesi şampiyonluk yolunda büyük bir güç kaybı yaşatır bize.Transferin bitimine 4 5 gün kala sol bek,forvet derken üstüne birde orta saha alınması gerekir.Selçuka filan kimse güvenmesin bitiğin en önde gideni hala.Öle 2 3 araya pas vermeyle olmaz bu işler.Kayseri maçında baskıyı yiyince nasıl cortladıgını herkes gördü 2.yarıda.

Son düzenleme:
Türkiye piyasası o kadar etmez diyeceksiniz ama Dünya kupası öncesi 30 milyon euro dan aşağı satmak tam bir eşeklik olacak. Eder mi derseniz etmez ama piyasa şuan bu durumda. 20 ye bile gittiyse üzülürüm.

Yahu satilacak adam gecenin 3 unde niye kamptan ayrilsin? Hadi diyelim ki satildi neden sabah ayrilmiyor da gecenin ucunde ayriliyor? Baska bir is var bunda.

Türkiye piyasası o kadar etmez diyeceksiniz ama Dünya kupası öncesi 30 milyon euro dan aşağı satmak tam bir eşeklik olacak. Eder mi derseniz etmez ama piyasa şuan bu durumda. 20 ye bile gittiyse üzülürüm.

Türkiye piyasası o kadar etmez

Buna 10m bile verecek salak varsa hemen değerlendirilmeli. Bi halta yaradığı yok zaten.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maç gecesi oyuncu satıyoruz. Öğlen satlık değil diyoruz. Ben bir halt anlamadım. Dursun Allah belanı versin nasıl bir durum bıraktın acaba.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Insallah ribery deki gibi menejer oyunuyla alacaklari odenmedigi icin serbest filan kalmamistir

oyuncuya teklif geldimi kar ediyoersan satacaksın sonraki sezonlarda aynı formu göstremediğinde elinde kalıyor 20 milyon poundsa güzel fiyat

Aslında çok iyi olurdu ama şuan satıp yerine oyuncu almayıp ya da gelen parayı plansız şekilde çarçur edeceğimize sezon sonunu beklemek daha mantıklı geliyor ki Ndiaye zaten FT elinde ilk yarı gösterdiğinden daha iyi performans göstereceğini düşünüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt