Cemal Köroğlu
Aslan Üye
- 17 Mart 2012
- 9.466
- 2.049
- 1.298
Kendisi de gitmek istiyormuş herhalde kamptan ayrılmasının sebebi bu satışına izin vermezsek bu saatten sonra ne kadar verim alabileceğimiz de muamma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben sanmıyorum bu kadar koştura koştura stoke citye gitmek isticeğini biraz yalan haber kokuyo yine ama görücez akşama eğer giderse baya sarsılır Fatih TerimKendisi de gitmek istiyormuş herhalde kamptan ayrılmasının sebebi bu satışına izin vermezsek bu saatten sonra ne kadar verim alabileceğimiz de muamma
Güzel güzel. Darisi Belhanda denen apacinin basina.
Cok ama cok abartiliyor Badou. Yillardir yasadigimiz enerjik orta saha eksikligi yüzünden insanlar cogu kötü yönlerini resmen göz ardi ediyor.
Kötü oyuncu degil ama pohpohlandigi kadar da cok iyi degil kesinlikle. Enerjisi ve gücü disinda bir özelligini arayacagimizi sanmiyorum.
Umarim 15 üzeri bir parayi cebe indiririz.
İnşallah ben de öyle umuyorum ama haber doğru ise de yapacak birşey yok dediğim gibi ndiayeden bu saatten sonra verim de alamayız ve sezon sonu niye devre arası bu paralara satmadık diye dizimizi dövmeyelimben sanmıyorum bu kadar koştura koştura stoke citye gitmek isticeğini biraz yalan haber kokuyo yine ama görücez akşama eğer giderse baya sarsılır Fatih Terim
Bende ndiaye dusmanligi neden olsun ? Muslerayi da gomis i de mariano veya fernandoyu da satarim
aldigin gibi satmanin da ekonomik kosullari olusursa satarsin
bir iki sorum olacak , mantiksizsa soyleyin
sezon basi ayni takim kurulsa , sadece 9 milyon cok denip osmanlidan ndiaye alinmasa , "ndiaye alinamiyorsa bu sezon lig izlenmez , sampiyonluk hayal" dermiydiniz ki simdi satilinca sampiyonluk net gider diyorsunuz , bu birinci sorum
ikincisi , en cok belhanda ve osmanlidan geldi diye verilen bonservise asiri cok deniyordu , bugun o bonservisin neredeyse iki kati verilince az mi geliyor ? Yani ndiaye osmanlida oynadigindan kat be kat destanlar mi yaziyor da aldiginin 4-5 ay sonra iki kati bile begenilmiyor , ucuza almisiz o zaman !!
Ya zaten o eski yonetimin hiyarligi afedersin,boyle bir adama 18 milyon opsiyon mu konulur ama sozlesme varken tekliflerde bu yondeyken adamda gitmek isterse zaten sozlesme degismez@SarpEkin
Günaydın, adamım sözleşmesindeki 18 rakamının saçma olduğunu gören kişi futbolcu ile birlikte bu rakamı çok rahat değiştirir ve satıştan futbolcuya pay bırakır, böylece dünya kupasında boy göstermesi bile fiyatı katlar. Siz hâlâ sanıyorsunuz ki ben Ndiaye 30 eder diyorum, etmez biliyorum ama piyasanın içinde ettikleri için şuan böyle dinamik bir orta saha bulmak imkansızlaşıyor.