Ndiaye Kamptan Ayrıldı!

Kendisi de gitmek istiyormuş herhalde kamptan ayrılmasının sebebi bu satışına izin vermezsek bu saatten sonra ne kadar verim alabileceğimiz de muamma

Kendisi de gitmek istiyormuş herhalde kamptan ayrılmasının sebebi bu satışına izin vermezsek bu saatten sonra ne kadar verim alabileceğimiz de muamma
ben sanmıyorum bu kadar koştura koştura stoke citye gitmek isticeğini biraz yalan haber kokuyo yine ama görücez akşama eğer giderse baya sarsılır Fatih Terim

Şu iş bir netleşse gitmesini dert etmiyorum. Hani dünyanın sonu değil. Tek derdim netleşsin şu durum. Sattıysak eyvallah ne yapalım. Adam gitmek ister para iyidir gider. Parası ödenmedi diye serbest kalmasında

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Milliyet haberi değişmiş bu da fotoğrafın yalan olduğunu düşündürüyor. Birazdan açıklama gelir.

Diyorum ya açıklama önemli gidiyorsa gitsin. Satıyorsak satalım. Ama açıklayalım. Adam elimizden kaçmadığı sürece. Her oyuncu satılabilir. Zaman sıkıntı ama parada iyi keşke 5 6 oyuncuya teklif var dediklerinin içinde belhanda da olsaydı da aldığımız paraya okutsaydık

Güzel güzel. Darisi Belhanda denen apacinin basina.

Cok ama cok abartiliyor Badou. Yillardir yasadigimiz enerjik orta saha eksikligi yüzünden insanlar cogu kötü yönlerini resmen göz ardi ediyor.

Kötü oyuncu degil ama pohpohlandigi kadar da cok iyi degil kesinlikle. Enerjisi ve gücü disinda bir özelligini arayacagimizi sanmiyorum.

Umarim 15 üzeri bir parayi cebe indiririz.

pohpohlayanlara ......

Olay su, tabii anlarsaniz. 4 gun kala onun yerine kimi alacagiz? Bu isler onceden olur. Yumurta kapiya dayaninca yapacagimiz transferden hayir gelmeyecek %90. Mucize lazim.

Bende ndiaye dusmanligi neden olsun ? Muslerayi da gomis i de mariano veya fernandoyu da satarim

aldigin gibi satmanin da ekonomik kosullari olusursa satarsin

bir iki sorum olacak , mantiksizsa soyleyin

sezon basi ayni takim kurulsa , sadece 9 milyon cok denip osmanlidan ndiaye alinmasa , "ndiaye alinamiyorsa bu sezon lig izlenmez , sampiyonluk hayal" dermiydiniz ki simdi satilinca sampiyonluk net gider diyorsunuz , bu birinci sorum

ikincisi , en cok belhanda ve osmanlidan geldi diye verilen bonservise asiri cok deniyordu , bugun o bonservisin neredeyse iki kati verilince az mi geliyor ? Yani ndiaye osmanlida oynadigindan kat be kat destanlar mi yaziyor da aldiginin 4-5 ay sonra iki kati bile begenilmiyor , ucuza almisiz o zaman !!

Melo ve Ndiaye arasında gidişlerinin etkisi olarak bir fark görmüyorum.

F. Meira da öyle mükemmel bir stoper değildi ama o gidince Hamburg maçına Kewell stoper çıkmak zorunda kaldı.
7.5 milyon kazandık ama Kadıköy'deki finalden olduk.

Sen Ndiaye gitse de olur diyebilirsin ama ben o kadroya önce Fernando-Ndiaye isimlerini yazanlardanım.

Asıl mantıksızlık ise Cenk'i satan Beşiktaş ile Ndiaye'nin satışını kıyaslamaktır.

Plansız, programsız gelen para, planlı programlı gelen para kadar doğru kullanılmaz.

Alnitak Alnilam Mintaka

Belhandayı da okutursak iyi olur :) ben açıklama bekliyorum satılmasına karşı değilim. Para paradır. Gomis olsa Yok derdim. Çünkü forvetimiz Yok ama orta alanı bir şekilde idare ederiz. Aslında belhanda satılsa yanında ikisinden gelen para ile bir sol bek bir orta saha bir forvet kiralasak süper olur.

yav satılsın satılsın da aldın mı yerine birini,4 günde kimi alabilicen?becerebilecek misin?saçmasapan işler ya.

osmanlısporun ortasahası bile bizden iyi durumda şu an.fernando haricinde...

ben sanmıyorum bu kadar koştura koştura stoke citye gitmek isticeğini biraz yalan haber kokuyo yine ama görücez akşama eğer giderse baya sarsılır Fatih Terim
İnşallah ben de öyle umuyorum ama haber doğru ise de yapacak birşey yok dediğim gibi ndiayeden bu saatten sonra verim de alamayız ve sezon sonu niye devre arası bu paralara satmadık diye dizimizi dövmeyelim

Haber doğruysa şampiyonluk gitti. Daha sol bek ve forvet transferini yapamadık, bir de ilk 11'in kilit oyuncularından biri giderse şampiyonluk mucize olur.

Bu haber yalan çıkarsa forumda sabah gazetesi ve ekrandaki karşılığı ASpor kanalının haberlerinin paylaşımları yasaklanacak mı?

Bende ndiaye dusmanligi neden olsun ? Muslerayi da gomis i de mariano veya fernandoyu da satarim

aldigin gibi satmanin da ekonomik kosullari olusursa satarsin

bir iki sorum olacak , mantiksizsa soyleyin

sezon basi ayni takim kurulsa , sadece 9 milyon cok denip osmanlidan ndiaye alinmasa , "ndiaye alinamiyorsa bu sezon lig izlenmez , sampiyonluk hayal" dermiydiniz ki simdi satilinca sampiyonluk net gider diyorsunuz , bu birinci sorum

ikincisi , en cok belhanda ve osmanlidan geldi diye verilen bonservise asiri cok deniyordu , bugun o bonservisin neredeyse iki kati verilince az mi geliyor ? Yani ndiaye osmanlida oynadigindan kat be kat destanlar mi yaziyor da aldiginin 4-5 ay sonra iki kati bile begenilmiyor , ucuza almisiz o zaman !!

Sorun satılması değil sinan sorun zamanlaması transfer dönemi başlangıcında satarsın ya da sezon sonu satarsın dediğin gibi parasını bulan her oyuncu satılır ama bizim zaten 2 bölgede sorunumuz varken bir de orta saha sıkıntımız olacak hem de transfer bitimine 4 gün kala

Yapacak birşey Yok. Eğer gittiyse kamptan bunun açıklanmamış olması benim açımdan daha büyük bir sorun

Ne var ki Osmanlıspor karşılaşması için kampa giren Ndiaye'nin gece yarısı Florya Tesisleri'nden ayrılması kafaları karıştırdı. Söz konusu hamle için "Badou, Stoke City'ye gidiyor" yorumları yapıldı. Kulüpten bugün konuya ilişkin resmi bir açıklama bekleniyor.

sabahspor

habere bak,yalan büyük ihtimal

Satılmasını isteyenler şampiyon olursak bu paraların rahat rahat çıkacağını düşünmüyor. Kaldı ki sene sonu dünya kupası var. Fiyatının katlanması daha olası. Ndiaye modern futbolun gerektirdiği tarzda oyuncu, yerine bu saatten sonra oyuncu bulmak da zor. Satılması nerden baksan anlamsız.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

terim hayatta izin vermez 20 milyona gönderdin diyelim son dk da kimi alacaksın

yerini dolduracaklarına inanıyormusunuz gercekten bukadar saf mısınız

@SarpEkin
Günaydın, adamım sözleşmesindeki 18 rakamının saçma olduğunu gören kişi futbolcu ile birlikte bu rakamı çok rahat değiştirir ve satıştan futbolcuya pay bırakır, böylece dünya kupasında boy göstermesi bile fiyatı katlar. Siz hâlâ sanıyorsunuz ki ben Ndiaye 30 eder diyorum, etmez biliyorum ama piyasanın içinde ettikleri için şuan böyle dinamik bir orta saha bulmak imkansızlaşıyor.
Ya zaten o eski yonetimin hiyarligi afedersin,boyle bir adama 18 milyon opsiyon mu konulur ama sozlesme varken tekliflerde bu yondeyken adamda gitmek isterse zaten sozlesme degismez

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt