Üye Görüşü Ne Olacak Bu Takımın Hali?

Futbolu takip etmeyi bıraktım o derece irrite ediyor takımın hali .. Kanser olmaya niyetim yok

bazı oyuncular ciddi ciddi GS'yi sabote ediyor
bunların başında sabri vardı engin selçuk burak gibi adamlarda devam ediyor

takımda kirli işler dönüyor kadrolar gazetelere sızdırılıyor
iyi oynayan oyuncularda bir baskı oluşturuluyor
mesela melo (tüpçünün ağzından düşmüyor)
son olarak muslerayla taraftar karşı karşıya getirilmeye çalışıldı yemedi.

takımdaki kirli işlere bulaşan adamlar derhal kadro dışı bırakılmalı yoksa ilk 5'e bile giremeyebiliriz

bazı oyuncular ciddi ciddi GS'yi sabote ediyor
bunların başında sabri vardı engin selçuk burak gibi adamlarda devam ediyor

takımda kirli işler dönüyor kadrolar gazetelere sızdırılıyor
iyi oynayan oyuncularda bir baskı oluşturuluyor
mesela melo (tüpçünün ağzından düşmüyor)
son olarak muslerayla taraftar karşı karşıya getirilmeye çalışıldı yemedi.

takımdaki kirli işlere bulaşan adamlar derhal kadro dışı bırakılmalı yoksa ilk 5'e bile giremeyebiliriz

Bence bu kulüpteki disiplinsizligi gösteriyor.

Zero tolerance diye birsey yok, gelen artistlik yapiyor, giden artistlik yapiyor (Selçuk Derbi de yaptiklari mesela, veya Sabri ve Engin hikayes, etc. etc.)

Kadroya bakilinca istersen Mourinho getir yinede zor basari elde edebilirsin.

Yekta, Burak, Selçuk denilen elemanlar bu takimda uzun zamandir beri kötü oynuyorlar ama onlari satmak yerine bizim çok entelektüel yönetim onlari hem satmadi (Yekta-Trabzon), hem Selçuk ve Burak'in sözlesmesini yenilediler.

Artik yeter be.

Tribun Dergi @tribundergi · 9 dk.
Uğur Meleke: "Bu ülkede bir oyuncunun menajeri takımdaki diğer bir oyuncuyu suçlayabiliyor."

Tribun Dergi @tribundergi · 8 dk.
Uğur Meleke: "Takımınızdaki bir oyuncu Anderlecht maçında şutu neden vuramadığını yakın arkadaşına söylüyor, bu da gazeteye düşebiliyor."

Tribun Dergi @tribundergi · 6 dk.
Uğur Meleke: "Prandelli çok değerli bir teknik direktör, harika oyun bilgisi, muazzam liderlik vasıfları var ama bu ülkede bunlar yetmiyor."

Tribun Dergi @tribundergi · 3 dk.
Uğur Meleke: "G.Saray 5 resmi maç yaptı, galibiyeti 1. 480 dakikada atabildiği gol sayısı 3. Yani ortada net bir kriz var."

Prandelli'nin futbol bilgisine laf söylemek bize düşmez ve aslında Uğur Meleke Türkiye'de tutacak teknik direktör tipini biraz da olsa özetlemiş.

Türkiye'de teknik direktör sadece saha içiyle değil, herşeyle uğraşmalı...Neden o kabus gibi sezonun ardından Fatih Terim'i istedik ? Neden bu ülkeye Fatih Terim ve Mustafa Denizli'den hem taktik bilgisi hem de kariyer olarak üstün olan hocalar gelmesine rağmen sonuç hüsran oluyor ? Türkiye'deki futbol düzeni değişmeden,yerli oyuncuların profesyonelliği yontulmadan ve kirlilik temizlenmeden Mourinho da gelse futbol cahili gözüyle bakılır.

Yönetim, hem teknik direktör seçimi hem de son senelerdeki performanslarına bakmadan "nasıl olsa para kamçılar" mentalitesiyle oyunculara maaş artırımı ve ayrıca güçsüz oluşturulan yönetim kurulu ile bu kötü gidişin şu an 1 numaralı sorumlusu durumunda.

Ha Prandelli şu yönden eleştirilebilir ki ben de eleştiriyorum : Oyuncuları mevkilerinde oynatmamak,formsuz oyuncuları devamlı oynatarak kadro adaletini sağlamamak. Bu adama Türk futbolunun yapısını iyi bilen birinin, hem futbol ortamını hem de oyuncu profillerini iyice anlatması lazım belki de. Yoksa deneme tahtası olan Galatasaray başarısızlığa mahkumdur.Ayrıca yönetimin ciddi şekilde artık bu taraftarı, üzerlerine oynanan oyunları bertaraf etmesi için uyarması,harekete geçirmesi gerekiyor.Nitekim futbol sistemi yine Fenerbahçe ekseninde şekillenme yolunda hızla ilerlemeye başladı...

Ve maalesef miladını teknik direktör olarak bizim açımızdan doldurmuş olan Fatih Terim için "bizi kurtar" , hatta "Mustafa Denizli gel de toparla şu takımı" nidaları yine kulakları çınlatacak.Kısır döngü bizi tanımlayan bir sistem olacak.

Son düzenleme:
Yabancı sınırı değişirse yabancı hocalarda değişir tamam sistemi eleştirelim ama madem burada oyun böylede biz neden kurallarına göre oynamıyoruz

İlk lig maçında bu 11 denenmeli.Burak Selçuk kesilmeli.

muslera

veysel chedjou semih hakan

tarık melo furkan olcan

sneijder

pandev

Prandelli her oynanan oyundan memenun olduğu sürece bu takımın hali bu olur.

Hoca once kendinden istenen dogru taktik ve adaletli forma dagitimi gorevini yerine getirmelidir. Ne prandelli nede mancini bunu yapamadi malesef. Sonra saha disi oyuncu psikolojisi ve diger etkenleri dusunuruz, bunun icin fatih terim yada albayrak gibilerine ihtiyac var. Sadece profesyonellik demekle olmaz bu isler.

ünal aysal ve yönetimi derhal görevi bırakmalıdır.yoksa Gs bundan daha kötü günler bekler.

Aysal yönetimi değiştirdiğinden beri gram olumlu gelişme yok takımda.İstifa etsin gitsin.Hocada gitsin.Güçlü amatör ruhlu bir yönetim gelsin takım düzelir belki.O zamanda düzelmezse bu sezonda gitti zaten

Hersey aslinda ortada Prandelli geldiginden beri takimda ne ruh var ne oyun var 90dkka bitsede gitsek diye sahadalar , kesinlikle Prandelinin yaninda turk hoca sart yada gitmeli yeni TURK hoca gelmeli cunku bole ligi berbat bi yerde bitircez , ve takimda formayi haketmeyenler acik belli dinlendirceksin bu kadar basit

Prandelli'yi getirdiğimiz gün ben bu sezon için de ümidi kestim zaten.

bu sene lig şampiyonluğu çok önemli yabancı sınırında zaten kimse avrupada başarı beklemiyor anderlect maçında gençler karşısında ne hale düştüğümüzü gördük ama kendi ligimizde yeni süper lige yükselmiş bir takım karşısında bu kadar silik özgüvensiz oynamamız hakikaten anormal istesek bu kadar kötü oynanılmaz üstelik prandelli futbolcu dostu açıklamalarda yapıyor yani takımdaki futbolcuları eleştirmiyor halilhodziç gibi buna rağmen sahada bir hırs yok arzu yok sebebini bir türlü anlayamıyorum evet bazı oyuncularımız gerçekten vasat yabancı transferinde çok iyi forvet alamadık ama arkadaş kendi ligimiz ispanya ligi değil nasıl bu kadar etkisiz oluruz aklım almıyor

Geri
Üst Alt