Gökhan Bilgin
Parçalı Üye
- 25 Aralık 2009
- 2.507
- 1.073
- 1.723
Sen yazınca hatırladım 3. dünya ülkesinde yaşayan insanların büyük çoğunluğu kendilerine verilenler ile yaşamaya alışkındırlar otorite sahipleri onları her zaman aza tamah etmeleri konusunda zihinsel olarak eğitmişlerdir.
Otorite her zaman küçük şeyleri insanlara büyük lütufmuş gibi gösterir ve halkda onu öyle kabul eder.
Böyle toplumlarda diktatörler yetişir ve bütün halkın yada geniş kitlelerin emeğinin olduğu her konu ve çaba bir kişiye yada bir zümreye aitmiş gibi gösterilir ve halk bunu yine böyle kabul eder.
Güle güle 3. dünya insanı.
Birader boş yapmayalım altını doldurabildiğin bir bilgi varsa söyle.Küçük şeylerden değil alınan kupalardan bahsediyorum bu ülkede daha iyilerini yapabilen çıkmadı diyorum bilgi bunlar yorum değil daha fazla komik olmayın nolur.
Hagi'nin yanına mahalleden 10 adam versen onları bile oynatır Hagi öyle bi adamdı. Sahaya hükmediyordu resmen. Arsenal maçını falan izlemişsindir yani final maçı olduğu için örnek verdim, sadece bizim takımın değil yani adam maçlarda sahadaki 22 oyuncunun patronu gibiydi. Terim'e gelirsek Hagi'den dolayı bende o dönemde iyi nemalandığını düşünüyorum ama daha sonra da başarılar yakaladı zaten. Motivasyon olarak çok iyi olduğu kesin ama taktik, sistem gibi konularda maalesef kaos hakim. Zaten bu sebepten yurt dışındaki macerası çok kısa sürdü ve teklifte daha sonra alamadı. Çünkü motivasyonu türk oyunculara geçirebilirsin türk oyuncuların gayreti ve çabası yüksek olunca işte karakterli yabancılarla birlikte iyi bir takım olursun. Ama bunu yurt dışında yapınca Maldini, Pirlo falan dalga geçer gibi kendisini kaleme aldılar bu da normal, yani orada yemiyor. Bu