- 26 Eylül 2012
- 122.125
- 72.739
- 5.068
Hamile insanlara söylenir. Erkek doğmasını istersen rakı iç derler. Büyüklerimizin sözleridir. Tabii ki saçmalık!
Ye acıyı çıkar Ayşe'yi; iç rakıyı çıkar Hakkı'yı.
Nasil yani hamile kadina raki mi ic diyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamile insanlara söylenir. Erkek doğmasını istersen rakı iç derler. Büyüklerimizin sözleridir. Tabii ki saçmalık!
Ye acıyı çıkar Ayşe'yi; iç rakıyı çıkar Hakkı'yı.
Nasil yani hamile kadina raki mi ic diyorlar.
Cancığım seni severim. Seni trollemek istemezdim. Üzgünüm. Feci düştün![]()
Ama takdir etmek lazım ki sağlam troll oldu. İlk üye olduğu dönemi hatırlıyorum, post yazmaya korkan biri idi şimdi troll top beş listesini açık ara önde götürüyor.Trollügü hic hazmedemiyorum.
Yazdim seni listeye MK.
Hayatım da tatmak zorunda kalıpta nefret edip kustuğum tek şeydir. Bu kadar iğrenç bir şeye talebin inanılmaz olması acayip yahu ! Duty Free'de çalışan arkadaşa sordum tadına baktıktan sonra Levent sen öyle diyorsun da yok satıyor dedi.After Eight igrenc birsey ya. Allah askinda naneli cikolata mi olur.
Bir de bitter cikolata, onu da hic sevmem.
Trollügü hic hazmedemiyorum.
Yazdim seni listeye MK.
Yahu çıkar Hakkı'yı gibi bariz subliminal mesaj içeren bir post atıyorsun yüzüme karşı.Haklısın da adam Hakkı kim diyor? Ne diyeydim ben ona![]()
Ama takdir etmek lazım ki sağlam troll oldu. İlk üye olduğu dönemi hatırlıyorum, post yazmaya korkan biri idi şimdi troll top beş listesini açık ara önde götürüyor.
Hayatım da tatmak zorunda kalıpta nefret edip kustuğum tek şeydir. Bu kadar iğrenç bir şeye talebin inanılmaz olması acayip yahu ! Duty Free'de çalışan arkadaşa sordum tadına baktıktan sonra Levent sen öyle diyorsun da yok satıyor dedi.![]()
Len iki elleyiver nolcak elinemi yapışır?Bazen yeni tanışılan ortamlarda doktor bey siğil çıktı deyip masanın üzerine şakdanak koyabiliyor insanlar.
O zaman kapıya doğru gözüm kayıyor tabii..
İlk nesil bir tarafa, orada doğup büyümüş ''Almancı'' ları, ''Yarı Alman, yarı Türk'' olarak görme eğilimindeyizdir biz Türkiye Türkleri ki yanlış bir varsayım olduğu kanaatimi belirtmek isterim. Tahminim, yarısı kadarı birçok kriter bakımından, olumlu ve olumsuz taraflarıyla, totalde bizimle eşdeğerdir. İçlerinde hatırı sayılır oranda bizden daha çok ''Türk'' kalabilmiş olanlar da vardır hatta; çok yakınım olanlardan biliyorum. Ailenin sosyokültürel yapısıyla direkt ilintili bir konudur, doğal olarak. Türk kalmayı tercih edenlerden olduğun anlaşılıyor...Almanya da bayagi tutulan bir cikolata türü, ben sahsen anlam veremesem de. Almanlarin zaten garip garip damak tatlari var.
Sonunda gerçekleri ifade eden bir mesaj, teşekkür ederim kendi adıma.İlk nesil bir tarafa, orada doğup büyümüş ''Almancı'' ları, ''Yarı Alman, yarı Türk'' olarak görme eğilimindeyizdir biz Türkiye Türkleri ki yanlış bir varsayım olduğu kanaatimi belirtmek isterim. Tahminim, yarısı kadarı birçok kriter bakımından, olumlu ve olumsuz taraflarıyla, totalde bizimle eşdeğerdir. İçlerinde hatırı sayılır oranda bizden daha çok ''Türk'' kalabilmiş olanlar da vardır hatta; çok yakınım olanlardan biliyorum. Ailenin sosyokültürel yapısıyla direkt ilintili bir konudur, doğal olarak. Türk kalmayı tercih edenlerden olduğun anlaşılıyor...
Puu senin suratına !!!Cancığım seni severim. Seni trollemek istemezdim. Üzgünüm. Feci düştün![]()
Len iki elleyiver nolcak elinemi yapışır![]()
Son zamanlarda dizlerim bi ağrıyoki sorma. Sen okumuş adamsın niye acaba..Bazen yeni tanışılan ortamlarda doktor bey siğil çıktı deyip masanın üzerine şakdanak koyabiliyor insanlar.
O zaman kapıya doğru gözüm kayıyor tabii..