Ne Tür Muhabbetlerde O Ortamı Terk Etmek İstersiniz?

Hamile insanlara söylenir. Erkek doğmasını istersen rakı iç derler. Büyüklerimizin sözleridir. Tabii ki saçmalık!

Ye acıyı çıkar Ayşe'yi; iç rakıyı çıkar Hakkı'yı.

Nasil yani hamile kadina raki mi ic diyorlar.

After Eight igrenc birsey ya. Allah askinda naneli cikolata mi olur.

Bir de bitter cikolata, onu da hic sevmem.
Hayatım da tatmak zorunda kalıpta nefret edip kustuğum tek şeydir. Bu kadar iğrenç bir şeye talebin inanılmaz olması acayip yahu ! Duty Free'de çalışan arkadaşa sordum tadına baktıktan sonra Levent sen öyle diyorsun da yok satıyor dedi. :D

Ama takdir etmek lazım ki sağlam troll oldu. İlk üye olduğu dönemi hatırlıyorum, post yazmaya korkan biri idi şimdi troll top beş listesini açık ara önde götürüyor.

Evrime inanmayanlar bunu da aciklasin hadi.

Rahmetli Charles Darwin görse gurur duyardi MK ile cünkü adam sonucta tam manasiyla survival of the fittest'in yasayan örnegi oldu forumda tutunabilmek icin evrim gecirdi resmen.

Hayatım da tatmak zorunda kalıpta nefret edip kustuğum tek şeydir. Bu kadar iğrenç bir şeye talebin inanılmaz olması acayip yahu ! Duty Free'de çalışan arkadaşa sordum tadına baktıktan sonra Levent sen öyle diyorsun da yok satıyor dedi. :D

Almanya da bayagi tutulan bir cikolata türü, ben sahsen anlam veremesem de. Almanlarin zaten garip garip damak tatlari var.

Almanya da bayagi tutulan bir cikolata türü, ben sahsen anlam veremesem de. Almanlarin zaten garip garip damak tatlari var.
İlk nesil bir tarafa, orada doğup büyümüş ''Almancı'' ları, ''Yarı Alman, yarı Türk'' olarak görme eğilimindeyizdir biz Türkiye Türkleri ki yanlış bir varsayım olduğu kanaatimi belirtmek isterim. Tahminim, yarısı kadarı birçok kriter bakımından, olumlu ve olumsuz taraflarıyla, totalde bizimle eşdeğerdir. İçlerinde hatırı sayılır oranda bizden daha çok ''Türk'' kalabilmiş olanlar da vardır hatta; çok yakınım olanlardan biliyorum. Ailenin sosyokültürel yapısıyla direkt ilintili bir konudur, doğal olarak. Türk kalmayı tercih edenlerden olduğun anlaşılıyor...

İlk nesil bir tarafa, orada doğup büyümüş ''Almancı'' ları, ''Yarı Alman, yarı Türk'' olarak görme eğilimindeyizdir biz Türkiye Türkleri ki yanlış bir varsayım olduğu kanaatimi belirtmek isterim. Tahminim, yarısı kadarı birçok kriter bakımından, olumlu ve olumsuz taraflarıyla, totalde bizimle eşdeğerdir. İçlerinde hatırı sayılır oranda bizden daha çok ''Türk'' kalabilmiş olanlar da vardır hatta; çok yakınım olanlardan biliyorum. Ailenin sosyokültürel yapısıyla direkt ilintili bir konudur, doğal olarak. Türk kalmayı tercih edenlerden olduğun anlaşılıyor...
Sonunda gerçekleri ifade eden bir mesaj, teşekkür ederim kendi adıma.

After eighti öyle çapır çapur yersek tabiki olmaz.

Bir ağır yenilmiş yemek sonrası tek parçayı dilim dilim ağzınızda emerek yenilecek bir çikolata türü.

Bu akşam yemeğinden sonra bir tür fresh efekti vermesi için piyasaya sürülmüş bir yöntemdir.

İsmi boşuna After eight değil zaten. Normal çikolata gibi yiyor demek ki bazı kişiler :)

Birden fazla Beşiktaşlıyla beraber olduğumda o ortamdan anında kaçmak isterim. Konu bir şekilde Beşiktaş'a gelir ve dış güçler beşiktaş'ı çekemiyor yoksa biz CL alacak takımız muhabbeti başlar.

Muhabbetle başlayıp dedikoduya bağlanan her ortamdan kaçarım.

Bazen yeni tanışılan ortamlarda doktor bey siğil çıktı deyip masanın üzerine şakdanak koyabiliyor insanlar.

O zaman kapıya doğru gözüm kayıyor tabii..
Son zamanlarda dizlerim bi ağrıyoki sorma. Sen okumuş adamsın niye acaba..
muhabbeti buna dahil mi..;D

-Karı kız muhabbetinin döndüğü ortam
(Kanka bi kız düşürmüşüm geçen gün, aklın durur. Aldım bunu götürdüm eve, yasladım köşeye, ver babam ver....)

-Malum parti sempatizanlarının siyaset konuştuğu ortamlar
(Eğonömi çoğeyi dohsanlarda ilaj guyruhlarına giriyorduh yeğenim sen bilmen o günleri vs vs vs vs)

-Fazla entel, aşırı özenti tiplerin, marjinal ağızlarla konuşup bilgelik tasladığı apış arası kokulu ortamlar
(Şimdi yani bikere olayı lokal bazda ele aldığımız zaman, içinde bulunduğumuz komünün spesifik özellikleri, 21.yüzyılın fazla gerisinde kalıyor. Karl Marx'ın dediği gibi; .................."

cocuklar duymasındaki haluk gibi insanların sürekli "sen layt erkek misin" diye her işime karistigi zaman orayı terk etmek istiyorum

Geri
Üst Alt