Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben kel birisiyim ve 16 yaşımdan beri kelim ki 31 yaşındayım. Bu konuda benimle dalga geçenler,bana yol göstermeye çalışıp saç ekim konusunda muhakkak bir tanıdığı operasyon geçirenler.
Cebinde 100 lira olmayıp,milyon dolarlık arabalara özenenler. (Çay al gel desen parayı yok.)
Her durumdan şikayet eden,melankoli takılanlar. Evet insanın dersi olur da her zaman olmaz.
Bir yerde çalışırken "ben kendi işimi kurcam yeaaa"deyip projesi yada fikri olmadan sadece konuşan insanların olduğu ortamlardan.
Bir de Son olarak göbeğim hakkında yorum yapanlar. Ben seni düşünüyorum sağlık açısından diye başlayan tipler..
Bayağı dolmuşum.)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çevremde çok var ya bunlardan, bütün gün söyleniyorlar. En nefret ettiğim şey, beni de dert sahibi yapıyor bir süre sonra. Cahillerin yanında ben hiç sıkılmıyorum, hayatta sevdiğim şey salağa yatmak. Mercimek kadar beyniyle karşımda kendini Einstein zanneden tiplerle iyi eğleniyorum. Bunların kızı da erkeği de çok: ))
Abi kim yapıyor bu muhabbetleri :/Nonoş , travesti, tro ve altı kolye takan pesoların ciltlerinin bakımı hakkindaki muhabbetler:/
@Serkan ŞafakForumda yapılan "revize edelim" muhabbetleri.

Abi kim yapıyor bu muhabbetleri :/