Ne Tür Muhabbetlerde O Ortamı Terk Etmek İstersiniz?

Her boku bildiğini sanan cahille muhabetten Allah'a sığınırım insan nerde konuşacağını nerde susacagini bilmeli

Forumun seviyesini yukarılara çeken bir başlık olmuş, alışık değiliz böyle çalışmalara birden ağır geldi, ilginç bir şekilde pek sulanmamış aynı şekilde konu neyse :D

Yazılanların hepsine ben de katıldığımı ifade edeyim. Pek ortam sayılmaz ama "ordan öyle mi dönülür kazma, yürüsüne be herif, çeksene kardeşim çek" tarzı bilumum küfür içeren gereksiz sitemleri barındıran cümleler kuran şoförlerin araçlarına tekrar binmem.

Hemen söyleyeyim eğer söylendiyse kusura bakmayın. Eski manita hakkında sohbet açıldığında.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kendi derdini kocaman gibi bi dertmis gibi anlatip mizmizlanan biri oldugunda.

Kendisi durmadan konusup, karsisindaki bisey anlatmaya yeltendiginde daha istedigini bile soyleyemeden onun lafini agzina tikip, kendi istedigi birsey hakkinda konusan oldugunda.

Ozetle bu hayatta en cok nefret ettigim seyler arasinda bencillik ve dusuncesizlik var. Kesinlikle tahammul edemiyorum.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ha bi de herseyin tiye alindigi ortamlardan rahatsiz olurum. Biraz sakalasirsin, ama ciddi konusulacak seyler de vardir. Bunun dengesini tutturamayan gerizekalilar asiri derecede sinir bozucu olurlar. Bu da yine dusuncesizlige giriyor diyebiliriz.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben kel birisiyim ve 16 yaşımdan beri kelim ki 31 yaşındayım. Bu konuda benimle dalga geçenler,bana yol göstermeye çalışıp saç ekim konusunda muhakkak bir tanıdığı operasyon geçirenler.

Cebinde 100 lira olmayıp,milyon dolarlık arabalara özenenler. (Çay al gel desen parayı yok.)

Her durumdan şikayet eden,melankoli takılanlar. Evet insanın dersi olur da her zaman olmaz.

Bir yerde çalışırken "ben kendi işimi kurcam yeaaa"deyip projesi yada fikri olmadan sadece konuşan insanların olduğu ortamlardan.

Bir de Son olarak göbeğim hakkında yorum yapanlar. Ben seni düşünüyorum sağlık açısından diye başlayan tipler..

Bayağı dolmuşum. ;))

Ben kel birisiyim ve 16 yaşımdan beri kelim ki 31 yaşındayım. Bu konuda benimle dalga geçenler,bana yol göstermeye çalışıp saç ekim konusunda muhakkak bir tanıdığı operasyon geçirenler.

Cebinde 100 lira olmayıp,milyon dolarlık arabalara özenenler. (Çay al gel desen parayı yok.)

Her durumdan şikayet eden,melankoli takılanlar. Evet insanın dersi olur da her zaman olmaz.

Bir yerde çalışırken "ben kendi işimi kurcam yeaaa"deyip projesi yada fikri olmadan sadece konuşan insanların olduğu ortamlardan.

Bir de Son olarak göbeğim hakkında yorum yapanlar. Ben seni düşünüyorum sağlık açısından diye başlayan tipler..

Bayağı dolmuşum. ;))

Çevremde çok var ya bunlardan, bütün gün söyleniyorlar. En nefret ettiğim şey, beni de dert sahibi yapıyor bir süre sonra. Cahillerin yanında ben hiç sıkılmıyorum, hayatta sevdiğim şey salağa yatmak. Mercimek kadar beyniyle karşımda kendini Einstein zanneden tiplerle iyi eğleniyorum. Bunların kızı da erkeği de çok: ))

Çevremde çok var ya bunlardan, bütün gün söyleniyorlar. En nefret ettiğim şey, beni de dert sahibi yapıyor bir süre sonra. Cahillerin yanında ben hiç sıkılmıyorum, hayatta sevdiğim şey salağa yatmak. Mercimek kadar beyniyle karşımda kendini Einstein zanneden tiplerle iyi eğleniyorum. Bunların kızı da erkeği de çok: ))

Gerçekten insan dert sahibi oluyor bir süre sonra. Geçenlerde yanımda çalışan arkadaşımı fırçaladım. 10 saat çalışıyor 9 saati isyan.

empati yapılmadan birinin üstüne gidildiği ortamlara gıcık oluyorum.

Kari kizi soyle dusurdum boyle vurdum

Siyaset

Futbol

Ev problemleri

aile sorunlarini herkese anlatan insanlardan uzak durmayi çalisiyorum. duymak istemedigim, bilimek istemedigim konular.

Kadin muhabbeti veya bir kiz ortamindaysam daha da beteri erkek muhabbeti

Kisaca insanlarin baska insanlari ve ozellikle de ikili iliskileri konustugu ortamlar beni sogutuyor oradan

Is bitirlenlerin anlatmalarini o olcude yadsimiyorum ama bos beles kovalayip zaman gecirenlere saygim yok malesef

Nonoş , travesti, tro ve altı kolye takan pesoların ciltlerinin bakımı hakkindaki muhabbetler:/

Forumda yapılan "revize edelim" muhabbetleri.

İhsan Yıldırım (Haluk Bilginer - Tatlı Hayat) : Baktın zırvalıyor bir deli hemen mekanı terk etmeli. :hat:

Abi kim yapıyor bu muhabbetleri :/

Klup ve gece hayatının yoğun olduğu, umumiyetle güzel kadınların olduğu ortamlarıniçine eden yancı kimseler
Mesela 4 sene önce sizi x klüpte görmüştüm diye yanına gelir ve o an güzel bi kadınla muhabbet ederken ortama limon sıkarlar.
Yayılmacı bi kişiliğe sahiptirler.
Sadece göz aşinalığı var size karşı ama yakın tavırlar sergiledikleri için hedefteki kadının size karşı önyargılı yaklaşmasına sebeb olurlar

Geri
Üst Alt