Ne Tür Muhabbetlerde O Ortamı Terk Etmek İstersiniz?

O değil de kendisini öven kişilerden nefret ederim, böyle gösteriş amaçlı bir şeyler paylaşırlar, bir şeyler gösterme çabasına girerler ya iğrenirim. Gözümde dibe batar zaten de bulunduğum ortamda da onu rezil ederim olabildiğince.
Mahire alkol konusu üzerinden neden yüklendiğin belli oldu.

Dedikodu. Tahammül edemediğim bir şey. Hatta tek şey. Bu gözler yanından kalkmış gitmiş bir adamın arkasından konuşanları gördü. Bu dudaklar da o dedikodu yapanı itin g.tüne s.ktu ve ortamı terk etti! İnsan olunmalı.

Terk etmem ama yukarıda sayılanların bir çoğu olduğunda susarım, muhabbete dahil olmadan bitmesini beklerim. Ortamın sosyo kültürel durumuna göre ya ezik ya kibirli olarak algılanmama neden olan bir hareket.

Dedikodu. Tahammül edemediğim bir şey. Hatta tek şey. Bu gözler yanından kalkmış gitmiş bir adamın arkasından konuşanları gördü. Bu dudaklar da o dedikodu yapanı itin g.tüne s.ktu ve ortamı terk etti! İnsan olunmalı.
Neler dedin mesela açar mısın?

Forumda Size göre en güzel Kadınlar konusu hariç hepsi.

Kendi işim ile ilgili çaka satmaya çalışılan ortamlar. Ulan format c:\ ikinci dünya savaşından kalma gına geldi artık.

Ha ha ha ha ha Hiç güleceğim yoktu. Bedduanın da bir ayarı var ya :D
Geçen gün Celal Şengör İzlandanın jeolojik yapısını anlattı, dinledim bilgilendim. Dur hatta linkini atayım. Ee yani diyeceksin tabi sen şimdi, yanisini bende bilmiyorum. :D

Geçen gün Celal Şengör İzlandanın jeolojik yapısını anlattı, dinledim bilgilendim. Dur hatta linkini atayım. Ee yani diyeceksin tabi sen şimdi, yanisini bende bilmiyorum. :D

Jeopolitik yapısını bilmem ama ekonomik olarak çok pahalı bir ülke olduğunu direk söyleyebilirim. El kadar eve tonlarca kron istiyorlar. :(

Geri
Üst Alt