Ne Tür Muhabbetlerde O Ortamı Terk Etmek İstersiniz?

Ankara soğuğu zannetme ama baştan söyleyeyim yanılırsın. Direk kutup soğuğu vuruyor. Küçük evet yürüyerek tüm başkenti gezebilirsin.
Bizim bildiğimiz soğukların bir tık üstündedir muhakkak, Kanadanın kuzeyinin soğuğunu yaşadım sonra askerdeyken doğunun ayazını da yedim. Çok antrenmansız sayılmam yani ama tabi sürekli orada yaşamak nasıldır fikrim yok.

Bizim bildiğimiz soğuklardan bir tık üstündedir muhakkak, Kanadanın kuzeyinin soğuğunu yaşadım sonra askerdeyken doğunun ayazını da yedim. Çok antrenmansız sayılmam yani ama tabi sürekli orada yaşamak nasıldır fikrim yok.

Mk gelir şimdi.

Estağfirullah abi beddua ne haddime.
Kenan MK ile muhabbeti ilerlettikçe söylediklerini unutma hastalığı başlamış. :D Sence Toton donar İnşallah ne manaya geliyor. Aydınlat bizi Mr.Filozof ile takılarak bir şeyler öğrenmişsindir. :D

İş/hobi vs için, üç kuruş paranın hararetli tartışmalarına girenlerden nefret ederim; çoğu zaman da haksızdırlar. Çevremde bu tiplerin çokça olmasından illallah etmiş durumdayım. Bu konuda hele de kadınlarla muhatap olmayı asla istemem, onlara hiç laf anlatılamaz...İşyerimizde, ortamı terketmem mümkün değildi ve tarafı olmadığım bir konuda ''O dediğin parayı ben sana vereyim de şu konuyu kapat artık lütfen'' teklifinde bulunmak zorunda kaldım geçen defa. İşe yaradı, ''Ver hadi'' dese vereceğim; diyemedi, kulaklarına kızardı sinirden, yaptığının savunulacak tarafı olmadığını anlamasına yardımcı olduğumu umuyorum:cool:. Bana karşı kin güdecek olması hiç umurumda değil, çoktan yok saydığım, açık vermekten zaten hep kaçındığım biri; tedavi görmesi lazım böylelerinin...

O göbek boşuna olmuyor, iç rakıyı göm çikolatayı.
Yalnız Kenan tam Anadolu çocuğu olduğun belli yada Alkol mevzusuna baya uzaksın. Çikolatayla rakı mı içilir ya :D Mesela bizim bir arkadaş var. Sırf After Eight alıyor viskisi ile yiyebilmek için, bir kere denedim çikolatayı yeminle kusuyordum.

Yalnız Kenan tam Anadolu çocuğu olduğun belli yada Alkol mevzusuna baya uzaksın. Çikolatayla rakı mı içilir ya :D Mesela bizim bir arkadaş var. Sırf After Eight alıyor viskisi ile yiyebilmek için, bir kere denedim çikolatayı yeminle kusuyordum.
Yok abi o manada söylemedim ama MK bu, rakı içerken çikolata da yiyor olabilir çünkü Dönere ketçap sıkan birisi kendisi. Üstelik göbeği var arkadaşın ama fitim falan diyor.

Biliyorum yine delireceksin ama merak ettim, bu cümledeki Hakkı kim?

Hamile insanlara söylenir. Erkek doğmasını istersen rakı iç derler. Büyüklerimizin sözleridir. Tabii ki saçmalık!

Ye acıyı çıkar Ayşe'yi; iç rakıyı çıkar Hakkı'yı.

After Eight igrenc birsey ya. Allah askinda naneli cikolata mi olur.

Bir de bitter cikolata, onu da hic sevmem.

Hamile insanlara söylenir. Erkek doğmasını istersen rakı iç derler. Büyüklerimizin sözleridir. Tabii ki saçmalık!

Ye acıyı çıkar Ayşe'yi; iç rakıyı çıkar Hakkı'yı.
"Ye tatlıyı doğur atlıyı, ye ekșiyi doğur Ayşe'yi." Senin yazdığın şekil hiç duymadım ama Google amcaya göre öyle bir söz de varmış.

Ulan konu başlığı ne, geldiğimiz nokta ne, ulan MK ulan MK.

Geri
Üst Alt