Ne Yapmalıyız?

Takımı çöplerden arındırmadığı sürece kim giderse gitsin bir şey değişmez. Bu futbolcu grubundan takım kurtarılmadığı sürece, daha nice yönetimler ve hocalar devrilir. Evet Mancini gitmeli o kesin, ama yerine gelecek hocanın futboldan ziyade futbolcudan anlaması şart.

Sezon sonuna kadar artık Mancini'den bir 2. 'lik bekleyeceğiz. Ondan sonra sen yoluna, ben yoluma. Luce ihtimali güzel duruyor tabii ki. Ha Michael Laudrup da var. Hayırlısı artık.

Selçuk ve Burak'ı futbolcu olarak görüyorsan tamam kovmayalım..

Selçuk ve Burak'ı kovduğun zaman takımın kasasına para koyup, kötü gidişata da son vereceksen kov. :) Kısacası her şey bir anda sihirli değnek değmiş gibi düzelecekse kovalım. :) Düzelecek mi ?

Selçuk ve Burak'ı kovduğun zaman takımın kasasına para koyup, kötü gidişata da son vereceksen kov. :) Kısacası her şey bir anda sihirli değnek değmiş gibi düzelecekse kovalım. :) Düzelecek mi ?

Kovmaktan kastım göndermek sezon sonu ;) Evet kampa erken transfer ve temizlikle başlarsak düzelecek..

Kovmaktan kastım göndermek sezon sonu ;) Evet kampa erken transfer ve temizlikle başlarsak düzelecek..

Ne yapılacaksa sezon sonu yapılması taraftarıyım ben de.

Ama yabancı kontenjanını göz önünde bulundursak diyorum. Selçuk ve Burak Yılmaz'ı yollayacaksak, onların kalitesinde iki adam getirebilmemiz gerek. Sence bunu yapabilecek miyiz ?

(Bu sezon gösterdikleri performansı kastetmiyorum. Genel kalitelerinden söz ediyorum. Ben Selçuk ve Burak'ı göndermektense kazanmaya çalışmaktan yanayım.)

Mancini'yi göndermek lazım diyorsunuz ama yerine kim gelmeli? Mancini, Rijkaard (geldiği zaman) gibi havalı hocalar burada iş yapamıyor. Skibbe, Gerets vs. içinse çapsız diyoruz. Kim olabilir bize uyacak hoca? Lucescu biraz yaşlandığı için ondan çok emin değilim..

Yaşında falan bişey yok bize aklı zekası o satrç hamlesi gibi hamleleri lazım. Lucescu bizde yarım kalan işini tamamlar hemde borcumuzu öderiz.Hakediyor o adam.

Fatih Terim ile şampiyonlar liginde başarı beklemek hayaldir.

Mancini takımdaki türk oyuncuları yönetemiyor.

Bize lucescu lazım.

Katılıyorum olanaklarımız doğrultusunda Luce tek çare.Nokta atışı

Sneijderi'in üstüne takım kurmalıyız ve Arda'yı almalıyız.Selçuk yerine de Nuri fena olmaz ama zor. tabi.

Ne yapılacaksa sezon sonu yapılması taraftarıyım ben de.

Ama yabancı kontenjanını göz önünde bulundursak diyorum. Selçuk ve Burak Yılmaz'ı yollayacaksak, onların kalitesinde iki adam getirebilmemiz gerek. Sence bunu yapabilecek miyiz ?

(Bu sezon gösterdikleri performansı kastetmiyorum. Genel kalitelerinden söz ediyorum. Ben Selçuk ve Burak'ı göndermektense kazanmaya çalışmaktan yanayım.)

Selçuk belki ama Burak takıma zarar veriyor. 16 puan civarı bir zarar var sadece boş kaleye kaçırdıklarıyla. Kazanılacak bir yanı yok ki?

Taraftarsan her maç geleceksin oraya. Takım iyi giderken gidip maçı izlemek maarifet değil. Zaten öyle dönemlerde maça gitmeyeni döverler. Mühim olan en berbat zamanda takıma sahip çıkmaktır. Şunu hepimiz biliyoruz ki bizim takımı fişekleyen ana etken taraftar. Yönetim beceremiyorsa, teknik direktör beceremiyorsa gideceksin stada, sen yöneteceksin o takımı tribünden toplu halde.

Şunu gayet emin biçimde söylüyorum. Bugün o stadda 50.000 civarı taraftar yerini alıp sağlam biçimde destekte bulunsaydı bugün maçı net bir skorla kazanmıştık.

Sen yanı galatasaray lıg sonuncusu kayserıyı stad dolu olmadıgı ıcın yenemedı mı dıyorsun?

yahu ben bunu anlamiyorum neden ünal aysal hata yapmis oluyor?

ünal aysal mi yolladi terim'i milli takima?

terim bizi satti ve ustasinin yanina, sikeci ve ahlak yoksunu tüpcünün yalakasi oldu

ünal aysal da bosta olan ve getirebiliecegi en iyi td'yi getirdi takimin basina

devre arasi milyon dolarlar harcayip hocanin istedigi transferleri yapti

basarisiz birisi varsa o mancini'dir en basta cünkü kadroyu en iyi sekilde kullanamadigi icin

ayrica bariz sekilde oynamayan adamlar var takimda selcuk, burak, drogba vs.

bütün bunlarin sorumlusu ünal aysal'dir diyemeyiz

ülkede dönen dolaplari görüyorsunuz, biraz insafli ve vefali olun lütfen

iki sene şampiyon olurken bi bok yok, bir sene liderle puan farkı açılmış ; yok teknik direktör istifa, yok başkan istifa, yok futbolcularımızı şutlayalım

sezon genel anlamda başarılı, ölüm grubundan italyan devi juveyi geride bırakıp gruptan çıkmışız, 2.turda dünyanın 1 numaralı liginin lideri chelsea'ye elenmişiz

zaten bu sene hedef ikinci olmak ve cl biletini almak. sinyor roberto kupayı alır tamamdır. bi arkasında durun şu takımın ya, çocuk oyuncağı mı lan bu, puzzle mı ? yap, boz, yap, boz, yap, boz ; kov, yenisini getir, kov yenisini getir

...

Sene sonuna kadar Ujfa ve Tafi oynatmalı.Ardından Bielsa veya Abdullah Avcı gelmeli.Avcıya kızarsınız ama adam seyiricisiz İBB'yi her sene ilk 8e soktu.Milli takıma gençleri sokmaya çalıştı.Ayrıca kendisi Galatasaraylı denenmeli.Son olarakta Rafa Benitez büyük ihtimal Napoliden gider her türlü iş yapar.

iki sene şampiyon olurken bi bok yok, bir sene liderle puan farkı açılmış ; yok teknik direktör istifa, yok başkan istifa, yok futbolcularımızı şutlayalım

sezon genel anlamda başarılı, ölüm grubundan italyan devi juveyi geride bırakıp gruptan çıkmışız, 2.turda dünyanın 1 numaralı liginin lideri chelsea'ye elenmişiz

zaten bu sene hedef ikinci olmak ve cl biletini almak. sinyor roberto kupayı alır tamamdır. bi arkasında durun şu takımın ya, çocuk oyuncağı mı lan bu, puzzle mı ? yap, boz, yap, boz, yap, boz ; kov, yenisini getir, kov yenisini getir

...

Ben ne başkanda nede 2-3ü dışında topçularda buluyorum.Bu hocanın açıklamaları bile sinir bozucu 2 maç üst üste aynı 11i kuramadı savunulacak tarafı yok.

Nuri'yi almak zor diyorsun, öbür taraftan Arda'yı almamız lazım diyorsun. Nuri'yi almak zorsa, Arda'yı almak çok daha zor.

Arda daha iyi bir oyuncu o kesin ama bu gurbetçilerin tavrı biliyorsun. Tükiye'yi 7. sınıf bir futbol ülkesi olarak görüyorlar hatta forumda ki gurbetçilerin bile iki lafından biri Türkiye'ye giydirmek.Dün ki çocuk Sercan Saraer bile bi top oynadı diye TR gelmiyeceğim avrupa da kariyerime devam ediceğim diye ahkam kesiyordu.

yahu ben bunu anlamiyorum neden ünal aysal hata yapmis oluyor?

ünal aysal mi yolladi terim'i milli takima?

terim bizi satti ve ustasinin yanina, sikeci ve ahlak yoksunu tüpcünün yalakasi oldu

ünal aysal da bosta olan ve getirebiliecegi en iyi td'yi getirdi takimin basina

devre arasi milyon dolarlar harcayip hocanin istedigi transferleri yapti

basarisiz birisi varsa o mancini'dir en basta cünkü kadroyu en iyi sekilde kullanamadigi icin

ayrica bariz sekilde oynamayan adamlar var takimda selcuk, burak, drogba vs.

bütün bunlarin sorumlusu ünal aysal'dir diyemeyiz

ülkede dönen dolaplari görüyorsunuz, biraz insafli ve vefali olun lütfen

Ünal Aysal'da Terim'i yollamak için bahane arıyordu bu apaçık ortada.Bahane aramak yerine cesaretli davranıp sezon başında yapsaydı yapacağını ve ya bu sezonun sonun da.4. yıldızı alırda hiç kovamam diye korktu.

Geri
Üst Alt