Ne Yapmalıyız?

Fatih Terim'in gonderilisi dogru bir hamleydi.

Albayrak'in yonetici olmasi zaten hata. Florya'da hocaya destek olmali sadece cunku yonetici degil taraftar A.Albayrak ve kameralarada mumkunse konusmasin.

Adnan Ozturk Galatasaray'in yeni A.Polatidir.

Durust'un gonderilisinin yanlis oldugunu yazmistim.

2 şampiyonluk 2 super kupa kazanmış şl de ceyrek fınal oynatmış hocayı göndermek naasıl doğru hamle.gönderse ya bızı rezıl kepaze eden mancınıyı.ilk 5 hafta bursa eskışehıt bjk deplasmanını oynamış lıderden 3 puan gerıde takımı bırakmış hocayı göndermenın neresı doğru hamle.kendı aralarında bıle kavga eden candan ercetınlı bır yönetım kurup adnan özturku alı durustu albayragı gönderirsen bu hala gelirsin.

Ama Mancini de çok ümit vermiyor. Ki forumda en çok savunanlardan biriydim.. Bana iyice başka bir hocayla anlaştığımız, Mancini'nin geçici olarak getirildiği teorisi doğru gelmeye başladı.

Evet Mancini Turkiye'ye uymadi, fakat bunda daha adamin ilk macinda Arena'yi Imparator Fatih Terim diye inleten muthis taraftarimizda suclu. Oncelik artik yonetimin devam edip etmeyecegi. Umarim baskan istifa filan etmeye kalkmaz. Durust'u yanina alip, hoca Italya MT'in basina giderse, Lucescu'yu getirsin ondan sonra onumuze bakabiliriz.

2 şampiyonluk 2 super kupa kazanmış şl de ceyrek fınal oynatmış hocayı göndermek naasıl doğru hamle.gönderse ya bızı rezıl kepaze eden mancınıyı.ilk 5 hafta bursa eskışehıt bjk deplasmanını oynamış lıderden 3 puan gerıde takımı bırakmış hocayı göndermenın neresı doğru hamle.kendı aralarında bıle kavga eden candan ercetınlı bır yönetım kurup adnan özturku alı durustu albayragı gönderirsen bu hala gelirsin.

Tamam kardesim senin gorusun bu, sevmiyorum Fatih Terim konusunu tartismayi olan olmus hala Fatih Hocayi konusuyoruz.

Evet Mancini Turkiye'ye uymadi, fakat bunda daha adamin ilk macinda Arena'yi Imparator Fatih Terim diye inleten muthis taraftarimizda suclu. Oncelik artik yonetimin devam edip etmeyecegi. Umarim baskan istifa filan etmeye kalkmaz. Durust'u yanina alip, hoca Italya MT'in basina giderse, Lucescu'yu getirsin ondan sonra onumuze bakabiliriz.

son cümlelerinle reçeteyi vermişsin salih

Evet Mancini Turkiye'ye uymadi, fakat bunda daha adamin ilk macinda Arena'yi Imparator Fatih Terim diye inleten muthis taraftarimizda suclu. Oncelik artik yonetimin devam edip etmeyecegi. Umarim baskan istifa filan etmeye kalkmaz. Durust'u yanina alip, hoca Italya MT'in basina giderse, Lucescu'yu getirip onumuze bakabiliriz.

Çok yazdık, çizdik burada; hocaya ayıp oluyor diye. Neyse oldu bi' kere ama umarım başkan bırakmaz! Şimdilik en çıkar yol bu görünüyor, şimdiden seneye hazırlanmaya başlamak lazım.

aysal giderse cok kotu olur mancini zaten gidicek adamin kafasinda var bu

tek çözüm lucesu gözüküyor.yanına da yönetimle futbolcular arasında köprü vazifesi görecek abilik yapıcak albayrak getirildimi zaten luce ve albayrak çok iyi anlaşıyorlar ali dürüst yönetimi katılırsa biz bu kötü günlerden çıkarız.shaktarı bırakmayacagı yonunde acıklaması var umarım ıkna edilir.

Acilen mancini gitmeli

Nuri,inler,hakanç,ömer gibi türklerin hepsi alınmalı

Muslera,melo,sneıjder,alex,bruma dışındaki bütün yabancılar yollammalı belki eboue

1.sınıf forvet 2 üst düzey kanat 1 defans 1 orta saha yaratıcı

Td olarak ta lucescu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aysal kesinlikle kalmalı onu yakan yanındaki gerici ve yanlış kişiler

Aysal futboldan anlamadıgı ıcın aysalın futbol konusundakı danısmanının ıyı olması gereklı. Eskı yonetımde futbol ıle ılgılenen kısı alı durusttu. Hem futboldan anlıyordu hem de onemlı kararlarda aysalın yonlendırıyordu. O yonetım degıstı ıste o zaman fısımız cekıldı. Yonetım ıcınde unal aysal ve fatıh terımın arasını actılar. Aysalı cok yanlıs yonlendırdıler. Geldıgımız nokta tamamen kendı hatamız. Bu takım en az 4 sene ust uste sampıyon olabılırdı rahatlıkla

Lucescu olmazsa şenol güneş gelmeli

C1505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ulan dün geceden beri gördükçe aklıma bu gelyor. hazır seçim dönem falan.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=O2Jbryj_tyk[/media]

Tribunlerın bos olmasının nedenı takımın ruhsuzlugu takım kımseye umt vermıyor. Ayrıca burası galatasaray basarısızlık varsa bellı yaptırımları sonucları olacaktır.Gerekırse antrenoru sutlamak dahıl.

Borussia Dortmund şu an lider Baayern Münih'in 23 puan gerisinde 2. sırada. Yirmiüç! İç saha maçlarında 1 tek boş koltuk yok.

Acilen mancini gitmeli

Nuri,inler,hakanç,ömer gibi türklerin hepsi alınmalı

Muslera,melo,sneıjder,alex,bruma dışındaki bütün yabancılar yollammalı belki eboue

1.sınıf forvet 2 üst düzey kanat 1 defans 1 orta saha yaratıcı

Td olarak ta lucescu

150 milyon yeter mi ki?

2013-2014 için kadromuzda işe yarayacak isimler Muslera, Melo, Sneijder, Bruma,Semih kadroda tutulmalı.

Yerlilerden de mecburen Selçuk, Emre,Yekta, Hakan gibi isimler kalacaktır.

En başta yönetim yenilenmeli. Ünal Aysal eğer Ali Dürüst'ü falan ikna edemiyorsa bu adamları alacak yönetime yerini bırakmalı.

Sonra iyi bir TD seçimi yapılmalı.

İlk hedef Arda olmalı, o alınamazsa Mevlüt, Ömer Toprak, Hakan Ç., Inler/Nuri, Olcan gibi isimlerden mutlaka 2-3 tanesi alınıp, iyi bir kanat ve üst düzey forvet alınmalı.

Yıldız transferi sağ beke yapılmalı.Mümkün olursa burada konusu açılan Dani Alves için imkanları seferber etmek lazım.

Forvete de ekmeğini taştan çıkarabilen bir isim şart.

Yabancı hakkı mümkün olduğunca orta saha ve forvet bölgesinde kullanılmalı.

Dediklerinin çoğu doğru maalesef.

Chedjou

Hajrovic

Burak

Amrabat

Dany

gibi isimlerin satışından iyi kötü biraz para gelecektir.

Hayronun satılmasına şuan için karşıyım genç ve yetenekli bence ama yerli olmalı

C5303 cihazımdan gönderildi

Oncelikle Selcuk a dayak atilmali, nerede oynadigini hatirlar belki..

Geri
Üst Alt