Ne Yapmalıyız?

Florya'yı basıp futbolcu yönetici kim gelirse kafa göz dalmaylıyız, çünkü UA olmak bunu gerektirir :disgust:

sezon sonu ruhsuz olanlar takımı sabote edenler gönderilmeli

selçuk

burak

eboue

drogba

gelenler ise

david villa

serdar aziz

ishak doğan

gökhan inler

tarık çamdal

iyi bir yabancı sağ bek mancininin isteği doğrultusunda.

Gesendet von meinem GT-I8190 mit Tapatalk

ultaslanı kaale almayın üzülerek söylüyorum galatasarayın taraftar topluluğu böyle olamaz 2-3 koreografi yapmayla olmuyor. alpaslan dikmenden sonra ultraslan bitmiştir

Bişey yapmamız gerekmiyor.

Öncelikle böyle şeyleri sindirebilmeliyiz.

Aslinda katiliyorum. Böyle krizler hep olabilir.

Ama Mancini hic güven vermiyor. Takimi toparlayabilecegini sanmiyorum. Sanki umrunda degil gibi. Dün maglubiyetten sonra hemen 'takimi ben kurmadim, hic bisey degismedi' diye kacti sorumluluktan.

Manciniden ümitliydim ama gün gectikce azaliyor. Zaten okudugum kadariyla gittigi her takimda tazminatini beklemis.

Umarim yanilirm ve Fenere Arenada yüzyilin tokadini basip cikisa geceriz. Puan farki o maca kadar ama en fazla 8 olmali.

Borussia Dortmund şu an lider Baayern Münih'in 23 puan gerisinde 2. sırada. Yirmiüç! İç saha maçlarında 1 tek boş koltuk yok.

Ne alaka. Borussia dortmund dedıgın takım sampıyonlar lıgı ceyrek fınalınde suan kardesım. Ayrıca bır macını ızle derım nasıl top oynuyorlar gor. Galatasaray taraftarı bu ruhsuzları izlemeye neden gitsin maca? Sinir hastası mı olsun millet?

Ne alaka. Borussia dortmund dedıgın takım sampıyonlar lıgı ceyrek fınalınde suan kardesım. Ayrıca bır macını ızle derım nasıl top oynuyorlar gor. Galatasaray taraftarı bu ruhsuzları izlemeye neden gitsin maca? Sinir hastası mı olsun millet?

TV'den de izlemeyelim o zaman, bırakalım takip etmeyi.

Hocanın başkanın futbolcunun kim olduğu nasıl performans gösterdiği önemli değil. Şu an yapılacak tek şey son nefese kadar destek.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

SIkIntI bazi yerli oyuncularda. Cok net. Ah su sinirlama olmasa varya.. Bunlara yüz veren olay bu..

Sezon bitti; Ünal Aysal ölümcül hatası yüzünden hem kendisini hem de bizi rezil etti.

Bu gidişle önümüzdeki sezon daha da kötü olacak gibi gözüküyor. Sizce ne yapmalıyız, bundan nasıl kurtuluruz? Mancini'nin kovulması, Ünal Aysal'ın gitmesi vs. çözüm öneriniz nedir?

Bu konu üzerinde biraz konuşalım bari de belki deşarj oluruz bir nebze...

bana gore sabirli olmaliyiz.ve sizin gibi zihniyyetle olan taraftarlarinda sozlesmesini fesh edip gondermek lazim.

ayrica Rezil olan varsa oda sizin gibi zihniyyetdir.

a)iyi gün dostu olmayıp sonuna kadar destek vermek, tepkilerimizi makul ölçülerde hissettirmek

b) o.üstü genel kurul ve Haluk Başkan

c) takımı hayata döndürüp birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamını kuracak, takım kimyasını yükseltecek bir hoca bulmak

d) stadı devralıp çimler başta olmak üzere çatısını ve dışcephesini tamamlamak

e) kurumsallık kelimesini ekşitmeden takıma 'gerçek bir kurumsal yapı' kazandırmak

bu liste uzar gideeeerrrr...

Mancini'yi göndermek lazım diyorsunuz ama yerine kim gelmeli? Mancini, Rijkaard (geldiği zaman) gibi havalı hocalar burada iş yapamıyor. Skibbe, Gerets vs. içinse çapsız diyoruz. Kim olabilir bize uyacak hoca? Lucescu biraz yaşlandığı için ondan çok emin değilim..

oncelikle kafa yapisi degismeli.mesala bu tur konuyu acmamakla basla biliriz bu islere bana gore.

Sezon ortasinda hoca degistirilmez takim yuhalanmaz.Hala bunu anlamayan taraftarlar var cok yazik.

Ben sahsen Teriminde gonderilmesinden yana degildim ama ipler kopmusdu gonderilmek zorundaydi.

Manciniyi getirdiler hemen Sampiyonluk hemen bir basari istiyorsunuz.

Galatasaray zaten bu yilki basarisini SL grupundan cikarak yapmisdir.Sampiyonluga gelince aslinda bitmis bir sey yokta,iste bu zihniyyet oldugu surece coktan is bitmisdir.

Yani bu dusunce tarziyla bizden bir sey olmaz arkadas.

a)iyi gün dostu olmayıp sonuna kadar destek vermek, tepkilerimizi makul ölçülerde hissettirmek

b) o.üstü genel kurul ve Haluk Başkan

c) takımı hayata döndürüp birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamını kuracak, takım kimyasını yükseltecek bir hoca bulmak

d) stadı devralıp çimler başta olmak üzere çatısını ve dışcephesini tamamlamak

e) kurumsallık kelimesini ekşitmeden takıma 'gerçek bir kurumsal yapı' kazandırmak

bu liste uzar gideeeerrrr...

Haluk Ulusoylada bir sene sampiyon olmayalim onuda istifaya cagiriririz(lar)

Geri
Üst Alt