# Necati Ateş

Cevap: Necati Döndü İddiası!

Necati'nin son senesini hatırlarmısın? Ne kadar formsuz olduğu ve saçma açıklamalarını.Necati buraya gelmeyi hakedecek top oynamadı ki . Sizin aklınızda şampiyonluktaki Necati kalmış. Fener maçlarındaki Necati.

O sezon takım olarak kötüydük, ayrıca Necati'de 2-3 kez sakatlık geçimişti. O sezon haricinde, her sezon muazzam katkı göstermiştir.

O sezon takım olarak kötüydük, ayrıca Necati'de 2-3 kez sakatlık geçimişti. O sezon haricinde, her sezon muazzam katkı göstermiştir.

Usta Hagi'nin geldiği sezon dışında Necati öyle muazzam bir katkı veremedi.Onun maksimumu fener maçları idi.Yaşandı bitti. Bir daha gelmesine , mazide başarıyı aramaya gerek yok.

Usta Hagi'nin geldiği sezon dışında Necati öyle muazzam bir katkı veremedi.Onun maksimumu fener maçları idi.Yaşandı bitti. Bir daha gelmesine , mazide başarıyı aramaya gerek yok.

Gerets döneminde şampiyonluğumuzun baş mimarlarından biriydi.

Emenike'ye para verip kazıklanacağımıza Necati'yi alalım daha iyi.

Necati oynayacağına Anıl , Cem oynasın isterlerse bir araba gol kaçırsınlar benim gıkım çıkmaz umarım olmaz bu transfer bence vizyonsuzluk olur.

Necati Ateş'in bizde attığı gol sayısı;

2003-2004 Galatasaray: 14 Gol Turkcell Süper Ligi (Devre Arasında geldi)

2004-2005 Galatasaray: 15 Gol Turkcell Süper Ligi + 4 Gol Türkiye Kupası

2005-2006 Galatasaray: 18 Gol Turkcell Süper Ligi + 4 Gol Türkiye Kupası

2006-2007 Galatasaray: 6 Gol Turkcell Süper Ligi + 1 Gol Türkiye Kupası

Toplam: 62 gol.

Necati oynayacağına Anıl , Cem oynasın isterlerse bir araba gol kaçırsınlar benim gıkım çıkmaz umarım olmaz bu transfer bence vizyonsuzluk olur.

Vizyon mu? :D Tarihe gömeli çok oldu. (bknz:Mustafa Sarp, Ali Turan, Barış Özbek, Serdar Özkan vs.)

forvette kewell oynayacağına baros yokken necati oynar. çokta iyi oynar.

Genel olarak Necati'nin geri gelecegi duyumlari dolasiyor, -scoutGS dahil olmak üzere-

Bende daha önce dönecegini duymustum, pek umursamamistim,kesin olmasa da hayirlisi olsun.

r.sociedda ikinci ligde oynarken bir röportajında galatasaray'a geri dönmeyi isterim dediğinde hiç ihtimal vermemiştim...

Bu girişimin oldugunu ilk kez GSCimbom duyurmuştur tüm kamuoyuna

Necati alınsın devre arası yabancı iyi st bulamassın necati daha 30 31 yasında 3 sene rahat oynar cok iyi alternatif olur ve aile yasantısı iyi düzgün sadece biraz fazla dürüst dediğini esirgemiyor ondan kaybedio bazan kendide dedi zate

Galatasaray Scout Ekibi nede güzel calisiyor, aynen böyle devam (!)

Geri
Üst Alt