# Necati Ateş

Cevap: # Necati Ateş

30yaşında geri alıyoruz diye laf yapıyoruz ama Avrupadan alınan çoğu oyuncuyu en genç 30yaşında almıyormuyuz?

Necati için Serveti Ali Turanı Serdar Özkanı Gökhan Zanı Sabriyi M.Sarpı H.Baltayı verelim sonra Necati gelsin onu da başka takıma satalım

Necati iyi veya kötü oyuncu bu ayrı bir tartışma konusu ama yönetimin yaptığı saçmalığa bakın. Herifin arkasına teneke bağlayıp gönderdiler, şimdide geri almak için para+oyuncu veriyorlar.

Bizim transferler bürokrasi gibi işliyor, ne lan bu ? adam 30 yaşına gelmiş, GS gelmek için can atıyor, Galatasaray ile anlaşmış, Antalya halen neyi tiripini atıyor :o satacaksınız işte

Bir dönemini hatırlıyorum da bizde oynarken; uzaktan goller falan atıyordu.. Bir tek Necati oynuyor o da olmasa naparız acaba diyordum

Devlet Bahçeli'nin ''40'' hesabına göre 2011'de Galatasaray'a geleceği önceden belliydi aslında.Şimdi Necati 2007 yılında Galatasaray'dan ayrıldı.7'nin solundaki 0'ı sildiniz mi?Ne kaldı 7.2'nin sağındaki sıfırı da sildiniz mi?Ne kaldı 2.2'yle 7'yi topladığınız zaman 9 yapar.2007'de ortadaki iki sıfırı silersek 27 yapar.27'yle de 9'u toplarsak 36 yapar.2011'den Necati'nin gittiği yıl olan 2007'yi çıkarırsak 4 yapar.36'yla da 4'ü toplarsak 40 yapar ve Necati ateş Galatasaray'da...

Zaten bu gidişle Necati'den başka adam alamayız. Bari Hagi, Tugay birde eskilerden bir ikisini daha ikna etseler de çıkıp onlar oynasa şimdi gidip bunlar sırf transfer yapamadı demesinler diye Necati gibi adamları takıma toplarlar.

Devlet Bahçeli'nin ''40'' hesabına göre 2011'de Galatasaray'a geleceği önceden belliydi aslında.Şimdi Necati 2007 yılında Galatasaray'dan ayrıldı.7'nin solundaki 0'ı sildiniz mi?Ne kaldı 7.2'nin sağındaki sıfırı da sildiniz mi?Ne kaldı 2.2'yle 7'yi topladığınız zaman 9 yapar.2007'de ortadaki iki sıfırı silersek 27 yapar.27'yle de 9'u toplarsak 36 yapar.2011'den Necati'nin gittiği yıl olan 2007'yi çıkarırsak 4 yapar.36'yla da 4'ü toplarsak 40 yapar ve Necati ateş Galatasaray'da...

Doğru söylüyorsun, hesap tutarsa ne yapacağımı bilmiyorum.

165.hep sordular "niye necati ateş yüzüne bile bakılmadan gönderildi?" diye. muhtelif konularda futboluyla alakası olmadığını, bundan böyle kulübün kapısından içeri giremeyeceğini yazmıştım. fenerbahçeli olup olmaması beni ilgilendirmez mesela. adam gibi futbolunu oynasın yeterdi. ergün penbe de fenerliydi, suat kaya da. ama galatasaray'da sembol oldular. onlar galatasaray'a, galatasaray da onlara çok şey borçludur. bir gün yavşakça hareket ettiklerini gören ya da duyan var mı? yok, çünkü adamdılar. fernando torres'in sembol olduğu, deyim yerindeyse kendini bildiğinden beri formasını giydiği atletico madrid'de parladığı, patladığı yıllarda, real madrid'den gelen transfer tekliflerini üst üste geri çevirirken yayınlanan röportajını asla unutamam. kulübüne sadakatine hayranlık duymuştum. bir gün gördük ki, kolunda "you'll never walk alone" dövmesi var. ertesi sezon kendisini liverpool formasıyla gördük. buna ihanet diyebilir misiniz? kaç atletico madrid taraftarı böyle düşünmüştür bilmiyorum. ama emin olduğum bir şey var ki, liverpool'a değil de real madrid'e gitseydi, milyonlarca insanın canı yanacaktı, kalbi kırılacaktı.

türk futbolunun bu kadar romantik olmadığının farkındayız. profesyonelliğin henüz dilde klişe, sözleşmede bir madde olduğunda hemfikiriz. ki bu böyle olmamış olsaydı, biz dünyanın en geniş insanları olsaydık dahi, sen galatasaray'da oynarken, o kulüp için goller atıp, yüzüğünü öperek o kulübün taraftarlarına koşarken, o kulüpten milyon euro'lar kazanırken fenerbahçe forması giyer, pişmiş kelle gibi sırıtıp bu fotoğraflarını takım arkadaşlarına çok iyi halt etmişsin gibi gösterirsen, insanları en hassas oldukları konuda sabır testine sokmaya kalkarsan, bedelini ödemek zorunda kalırsın. kimi seversen sev, kime bağlı olursan ol ya da her kim olursan ol, fark etmez...

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi)

kazimin haberinin ustune bi de bu aciklanirsa yikilirim resmen

Alınması iyi olur. Neden gittiğini hiç anlamadım.

Forvet ve forvet arkası oynayabilen bir adam. Türkiye Ligi'nin kaliteli oyuncularından.

451.2006-2007 sezonu sonunda fenerbahce'nin sampiyonlugunu soyunma odasinda kutladigi icin haldun ustunel tarafindan bileti kesilen futbolcu. iyi futbolcudur orasi ayri, ama galatasaray'a yakisacak karaktere sahip degildir. aynen bugunlerde adi galatasaray'la anilan double kazim gibi. hos bu yonetim sayesinde karakter ve gelenek, galatasaray'in konusacagi son seyler olmustur.

(andiamo gs sözlük

Necati hakkında enterasan iddaalar var.. Açıkcası forumda bir kaç kişide dile getiriyordu bunları.

Galatasaraya yararli olmustur ve olurda lakin bekledigimiz forvet arzuladigimiz oyuncu degil.

Ben yirtici siyahi oyuncu tercih ederdim mesela Traore.

Hayirli olsun camiamiza

Yönetim aynı gun açıklayıp, tepkiyi artırmak istemiyor belki ama aslında ikisini bir anda açıklasalar daha iyi olurdu, bir kere acırdı, alıştık zaten falloş olduk.

165.hep sordular "niye necati ateş yüzüne bile bakılmadan gönderildi?" diye. muhtelif konularda futboluyla alakası olmadığını, bundan böyle kulübün kapısından içeri giremeyeceğini yazmıştım. fenerbahçeli olup olmaması beni ilgilendirmez mesela. adam gibi futbolunu oynasın yeterdi. ergün penbe de fenerliydi, suat kaya da. ama galatasaray'da sembol oldular. onlar galatasaray'a, galatasaray da onlara çok şey borçludur. bir gün yavşakça hareket ettiklerini gören ya da duyan var mı? yok, çünkü adamdılar. fernando torres'in sembol olduğu, deyim yerindeyse kendini bildiğinden beri formasını giydiği atletico madrid'de parladığı, patladığı yıllarda, real madrid'den gelen transfer tekliflerini üst üste geri çevirirken yayınlanan röportajını asla unutamam. kulübüne sadakatine hayranlık duymuştum. bir gün gördük ki, kolunda "you'll never walk alone" dövmesi var. ertesi sezon kendisini liverpool formasıyla gördük. buna ihanet diyebilir misiniz? kaç atletico madrid taraftarı böyle düşünmüştür bilmiyorum. ama emin olduğum bir şey var ki, liverpool'a değil de real madrid'e gitseydi, milyonlarca insanın canı yanacaktı, kalbi kırılacaktı.

türk futbolunun bu kadar romantik olmadığının farkındayız. profesyonelliğin henüz dilde klişe, sözleşmede bir madde olduğunda hemfikiriz. ki bu böyle olmamış olsaydı, biz dünyanın en geniş insanları olsaydık dahi, sen galatasaray'da oynarken, o kulüp için goller atıp, yüzüğünü öperek o kulübün taraftarlarına koşarken, o kulüpten milyon euro'lar kazanırken fenerbahçe forması giyer, pişmiş kelle gibi sırıtıp bu fotoğraflarını takım arkadaşlarına çok iyi halt etmişsin gibi gösterirsen, insanları en hassas oldukları konuda sabır testine sokmaya kalkarsan, bedelini ödemek zorunda kalırsın. kimi seversen sev, kime bağlı olursan ol ya da her kim olursan ol, fark etmez...

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi)

ilk kez duydum ama bu doğuysa gelmesin abi, kazıma evet ama necatiye HAYIR!!!!

Geri
Üst Alt