# Necati Ateş

Cevap: # Necati Ateş

Necatiyi alabiliriz bence sorun yok. Kendisi gelmek istediği için laga luga yapmayacaktır.

Bonservissiz, 2 yıllık anlaşma ve dusuk garanti + maçbaşna gelecekse gelsin.

Siz Drogba'yı beklerken Necati gelecek.

Kadro alternatifi açısından Necati düşünülebilir. Direkt olarak oynayacak bir oyuncu değil belki ama kulübe için çok yararlı transfer olur.

Necati-Pektemek-Elmander-Drogba supurur bu ligi

necati gelirse stancu yerine gelir,yerli olarak tercih edilebilir.Terim ile iyi geçinirmi derseniz zaten yaşı belli bir yere geldi necatinin,taraftarlarlada barışmak ister.Bu zamana dek ayrıldığından beri necatinin bir yanlışını görmedim,hem klübe hemde eskiye dayalı konularda suskun kaldı,doğrusunuda yaptı.Gelmesi muhtemel oyunculardan ama ilk 11de oynarmı derseniz biraz zor gibi,daha çok türkiye kupası ve alternatif forvet için necati gelirse gelir.

Necati gelsin, hem karakter olarak hem kalite olarak begenirim kendisini. Antalya'ya karsiliginda Sarp, Stancu falan teklif edilebilir.

necati stancu yu felan cebinden cikarir da ama gelmesin mustafa pektemeki alalim necati defteri coktan kapandi

Yok daha neler! Hâlâ Necati mi diyoruz ya! Necati 2006-2007 sezonunda gitti, sezon olmuş 2011-2012 bozuk plak gibi bunları sayıklamak ayıp Galatasaray gibi büyük bir takıma ve onun taraftarına.

Lutfen necati transferi bir saka olsun. Onemli olan necati nin ne kadar iyi ya da kotu oldugu degil. Zaten ilk 11 oynamayacagi herhalde garantidir.

Ama ne sebep olursa olsun gonderilen adamin 5 sene sonra geri alinmasi dusunuluyorsa eger bu adam da hakan sukur degilse cok yazik. Necati gibi iyi yedek olabilecek bir cok oyuncu var.

bu adami alirsak yüzyilin salakligi olur.

gelmesin ya.olmadı hakan şükürde geri gelsin ne bu ya.

Ayıp ben bu kadarına dayanamıyorum..31 yaşındaki necatiyle hala günü kurtarma planı yapan zihniyeti anlamıyorum..Takımda kalmayı hakeden 3 5 oyuncu varken yapılanma yenilenme ileri senelere umutla bakabilme adına genç yetenekli isimler bulunması gerekirken hala yaşlı vizyonsuz necati ve bu gibilerini almak nasıl bir ihanettir..Bu düşünceyle bu sene şampiyon olsak ne olur ? ya seneye? başka necati mi buluruz o zamanda; ümit karan yada başkası mı? çok küçüldük ama bu son noktamız olsun..Dahası olmasın..H.balta Servet gitmeli derken garip..ama bir zamanlar beşiktaşın ali güneşli mustafa doğanlı emre aşıklı takımına çok benzemeye başladık..Bjk o günden bugüne sürünmekte..Yapılanma yenilenme ilk hedefi olmalı sadece ligde yarışacak takımımızın..

Geri
Üst Alt