# Necati Ateş

Cevap: # Necati Ateş

adam 3 senede nerdeyse 100 e yakın gol attı bize,son senesinde baya cıvıtmıştı,gelmesinde sakınca yok bence,stancunun yerine devre arası gelseydi 10 kere daha faydalı olurdu

Ali Tandoğan'ı alalım Necati'den daha fazla ihtiyacımız var.

Yerli forvet alınacaksa bu Mustafa Pektemek olmalı. Hem yaşı da genç.

Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu: "Galatasaray bizden Necati'yi istedi, bu konuda Necati'nin önünü tıkamayacağız."

Kaynak Tribün Dergi.

Hagi'den yırttık ama Terim'den yırtamayacağız Necati konusunda sanırım.

muftafa pektemekle neden ilgilenmiyoruz anlamiyorum umarim pektemek alinir necati yerine

Kallström'e 3.7 milyon yıllık verilme söylentisi ortaya çıkınca "verilsin abii yeaaa nolucak" Necati'ye bonservis bedeli verince "NECATİ Mİİ BONSERVİS Mİİİ NEEEEE!!!'1!!11!1!!"

Necati, forvette Stancu'dan falan çok daha yararlı olur. Zaten Baros satılsın ne gerek var artık sakat sakat ligde maçların yarısını kaçıran adama. E Elmander de ikinci forvet ve ortasaha oynuyor deniliyor. Necati'den iyi alternatif Türk forvet bulun (Örnek: Sercan, Pektemek), alabilelim. O zaman Necati'ye gerek yok. Ancak şu anda Necati'nin bonservisine verilecek 500.000 euro-1 milyon euro fazla kasmaz bizi.

Su necati haberleri galiba dogru. O zaman drogba isi yattimi?

Necatinin yasi bilmem kac olmus. Alin iste mustafa pektemeki madem Turk forvet istiyorsunuz

muftafa pektemekle neden ilgilenmiyoruz anlamiyorum umarim pektemek alinir necati yerine

Fenerbahçe ve Beşiktaş varken bize geleceğini zannetmiyorum

Türk futbolcularda Avrupa'da oynama aşkı var [Uefa+CL]

Bu yüzden Selçuk gelirse çok şaşırırım doğrusu Fenerbahçe'den teklif olup Galatasaray'a gelmesi şaşırtıcı olur benim açımdan

Türk forvet alınacaksa.. Semih Şentürk alınması lazım..

Free + golcü + Terim'in prenslerinden..

Alinacak 2 tane Turk forvet var biri imkansiz

- Eren derdiyok

- Mustafa Pektemek

Yıldız diye bunlar gelmez tabiki.ben geleceğini zannetmiyorum.Belki Terim isteyebilir bilemiyorum ama Aysal başkanın listesinde olduğunu hiç ama hiç zannetmiyorum.

Drogba-Elmander-Necati-1 yerli daha.

Fazlasıyla yeterli olur, kötü günler için de Kazım bir ekstra olur.

Rotasyonda duracak ve gol atmayı bilen bir futbolcu her zaman kabulümdür.

Geri
Üst Alt