# Necati Ateş

Cevap: # Necati Ateş

Fenerbahçe ve Beşiktaş varken bize geleceğini zannetmiyorum

Türk futbolcularda Avrupa'da oynama aşkı var [Uefa+CL]

Bu yüzden Selçuk gelirse çok şaşırırım doğrusu Fenerbahçe'den teklif olup Galatasaray'a gelmesi şaşırtıcı olur benim açımdan

saçmalıyorsun. sen futrbolcu olsan nere gidersin.cimbomluysan oreaya gidersin istersa hiçbir kupaya katrılmasın.. sanki avrupadan ömür boyu men edildik

allah kahretsin necati ne yaaaa nefret ediyorum bu kafa yapısından!!!

eren derdiyok(zor ama imkansız değil) - mevlüt erdinç(psg de gözden düştü ayrıca fatih terim sürekli forma veriyordu milli takımda) -sercan yıldırım(kim ne derse desin yetenekli ve gelecek vaad ediyor ben şahsen çok beyeniyorum ayrıca fatih terim çok kez milli kadroya çağırdı). ben alcaksam bu adamları alırım necati nedir yani??? kaç yaşına geldi??? ulan en kötü gider batuhan karadenizi alırım genede o necati denen adamı almam allah kahretsin yaaa!!!!

Necati yanlış transfer olur helede hASANşAŞ gelirse olmaz. araları sorunlu öyle hatırlıyorum. bence almayacaz. her dönem çıkıyor bu haberler.

Necatiye en cok karşı çıkanlardan biriydim, eğer Drogba gelirse Necati gelmeli bence 2. ya da 3. forvet için mükemmel seçim ha Drogbayı almayıpta 11 için alınmamalı.

soyle dusunelim, cok konusan ve ortami geren bir futbolcunun alinacaksa yedek kalmasiyla takima verecegi katkisi nekadar iyi olur?

ki alinacak buyuk bir forvet ismini bekliyoruz, Necati yedek kalip bu durumu kabul edecegini hic sanmiyorum ve bu sekilde ortami gereceginden endiseliyim.

Necati'nin olgunlaştığını düşünüyorum .Necati-Elmander-Drogba-Pektemek akar derim ...

Fatih terim geldi, sonra şaş, sonra necati.. normal :) ama eskide keramet olsa bit pazarında adım atcak yer olmazdı :D (Terim hariç çünkü onun kalitesi ortada)

Mustafa Pektemek var orada aslanlar gibi, illa Türk alacam diyorsanız onu alın.

Pektemek'i de alalım forvet patlaması olsun. Forvetsizlikten iyidir.

Eski kadro toplanıyor yine el birliği ile takımı eksilere düşürmeye kararlılar.

Necati yedek kalmayı sorun edecek bir futbolcu ayrıca o kadar iyi biroyuncu değil ne diye peşinden koşuyoruz.

ben necatiyi malesef sevemedim gitti.

heleki son sezonunda BACAĞI KIRILSADA KURTULSAK diye dualar ediyordum.

Umarım ben yanılırım.​

suan necati antalya'da banko oynuyor cünkü antalyanin necati'den baska bir santrforu yok, bize gelince mühtemelen yedek kalir ve yedek kala kala kilo alir formsuz hale gelir problem felan cikarir vs vs, bizde yeniden sövmeye baslariz :)

Yeni yönetim dedik, Terim işini bilir dedik ama şu yapılanlara bak. 4 yıl önce yolladığımız adamlara mı kaldık yahu? Günlerdir Drogba hayalleri kurarken, Necati'ye kalırsak vah ki ne vah :(

Yeni yönetim dedik, Terim işini bilir dedik ama şu yapılanlara bak. 4 yıl önce yolladığımız adamlara mı kaldık yahu? Günlerdir Drogba hayalleri kurarken, Necati'ye kalırsak vah ki ne vah :(

Drogba yerine Necati gelmiyor zaten.Alternatif olacak gelirse

Geri
Üst Alt