Neden Karalar Bağladınız Anlamadım

Melih Peker

Analiz Süren
Şef Gümüş Kıvrım
Galatasaray son ana kadar yarışın içinde kaldı , hem yönetim hem de teknik ekip kararlarında bazı hatalar olmasa şampiyonduk.

Geçen sene de Beşiktaş maçına kadar şampiyonluğun en büyük adayıydık.

İyi bir takımımız olduğunu düşünüyorum , yedek kulübümüz de sağlam artık.

Galatasaray'ın haklarını savunan, mevcut FFP kurallarını gözeterek 25 yaş altı hem direk katkı verebilecek hem de fiyatını katlayabilecek oyuncular transfer eden bir yönetim ekibi , oyuncuları motive eden , çok koşan ve hücum varyasyonları yaratabilen , duran top organizasyonlarında başarılı bir teknik ekip ile ve sadece 3-4 nokta transfer ile bu takım ligi domine edecektir tekrar.

Sağ bek , orta saha , ve forvet transferi yeterli olacaktır.

Zaten ayrılacak birçok oyuncumuz var ve FFP de bitiyor.

Şahsen Fenerbahçe kadar bir açmaz içerisinde olmadığımızı ve Beşiktaş'ın da kargo yapılanmasına gitmek zorunda olduğunu gördüğümden Galatasaray'ın önünü oldukça açık görüyorum.

Forumda volta atan rakip takım taraftarlarına aldırmayın siz.

ben de katılıyorum

erken yapılacak seçim her şeyi değiştirir

kadro kurma konusunda biraz fenerin eli rahat ama bizim de yapmamız gerekenler o kadar imkansız şeyler değil

en önemli şey seçim derhal yapmamız lazım

yol ne kadar uzun olursa olsun
ilk adım atılmalıdır

Geçmis sezondan ziyade önümüzdeki Sezon, transfer dönemi ve Avrupa Ön Elemeleri adına karalar bağladım açıkçası. Şampiyon zaten zordu ama gelecek adına Yönetim belli degil hoca belli değil transferlerimiz zaten her sene işkence bilmiyorum

BELIRSIZLIK
Yonetim?
Hoca?
Kadro?
seçim kapıda her türlü bundan daha dirayetli bir ekip gelecek
Hoca , Fatih Terim devam eder bu en kötü ihtimal o şekilde düşünün.Olmazsa da daha dinamik bir futbol oynatan bir hoca gelecektir diye umuyorum
Kadromuz zaten ligin en kaliteli 3 kadrosundan biri ( TS, FB ile birlikte )

Sag, sol bek. 2 orta saha. Ve sag kanat transferleri lzm. Luyindama oynamayacaksa stoperde lzm. (Karalar baglamak icin yeterli sanırim abi)

Fenerbahce hoca yokluğu dışında bi sorun yasamiyor. Maddi alanları baskanları, garip yuksek bonservisli satislariyla kapatiyorlar bir sekilde. Kadro desen, ligin en guclu/en derin kadrosu kendilerinde. Ust seviye bir forvet alacaklar bu sezon. Ve bence viscayı da alacaklar

Acikcasi dun aksam baya bi uzulmustum 2-3 saat sonra da yazilanlar gibi dusunmeye basladim. Golun karsisinda formami cikarmadan 3 saat bir baska bir renkdasimizla oturup konustuk. Olsun 1 gol ile sampiyonlugumuz gitti her sene kazanacaksin diye bir kural da yok, olabilir. Su kadrodaki bazi oyunculari tutabilsek elimizde gelecek sezon icin umitliyim en azindan. Herkesin umitli olmasini gerektiginide dusunuyorum.

Hocanin aciklamalari fevriydi, onun aciklamalariyla beraber insanlar yakmaya basladi ortaligi sanirim. Herkes bir tatil yaparak enerji toplamalari gerekiyor tekrar.

tespitler dogru melih,özellikle forumda volta atan tinerci ve şikeciler dün maç başlıklarında dikkat ettiysenız yırtdık dondan çıkar gibi garip garip tipler çıktı kışkırtıcı yorumlar yazıp yazıp kaçtı sıgırlar

bu arada şikecilere çok çok fena girmiş açıklanan rakamlar dogruysa yalı çocugu aday olmayabilir

Acikcasi dun aksam baya bi uzulmustum 2-3 saat sonra da yazilanlar gibi dusunmeye basladim. Golun karsisinda formami cikarmadan 3 saat bir baska bir renkdasimizla oturup konustuk. Olsun 1 gol ile sampiyonlugumuz gitti her sene kazanacaksin diye bir kural da yok, olabilir. Su kadrodaki bazi oyunculari tutabilsek elimizde gelecek sezon icin umitliyim en azindan. Herkesin umitli olmasini gerektiginide dusunuyorum.

Hocanin aciklamalari fevriydi, onun aciklamalariyla beraber insanlar yakmaya basladi ortaligi sanirim. Herkes bir tatil yaparak enerji toplamalari gerekiyor tekrar.
Hocanın açıklamasının manası şu : Benim sözleşmem bitti , eğer yeni yönetim benimle çalışmak istiyorsa şu şu şartları yerine getirecek çoksa ben kaçar..

Şampiyonlar ligi ciddet büyük fırsattı.

Mali getirisi çok fazla olacaktı , en büyük üzüntü kaynağı o bence.

Beşiktaş’ın kadro yetersizliğinden herkes bahsederek muazzam bir şampiyonluk elde ettiklerini konuşuyorlar, hakem devreye girdiğinde kadronun yetersiz olması çok önemli olmuyor. Yetersiz kadro ile şampiyonluk görmek isteyen 2002 ve 2006 yıllarına baksın ve rakiplerinin kadrolarını göz önüne getirsin.
Üzüldüğüm tek konu paranın bu zor dönem de kasaya koyulmaması, yönetim ve hocanın düşman olup bizi şampiyonluktan etmesi.

Sag, sol bek. 2 orta saha. Ve sag kanat transferleri lzm. Luyindama oynamayacaksa stoperde lzm. (Karalar baglamak icin yeterli sanırim abi)

Fenerbahce hoca yokluğu dışında bi sorun yasamiyor. Maddi alanları baskanları, garip yuksek bonservisli satislariyla kapatiyorlar bir sekilde. Kadro desen, ligin en guclu/en derin kadrosu kendilerinde. Ust seviye bir forvet alacaklar bu sezon. Ve bence viscayı da alacaklar
Bek oyuncusu için zaten çalışma var.Kanat için transfer yapılacaktır.Feghouli gidecek mi ona da bağlı , babel devam edecek mi? Kadro boşaldıkça transfer yapmak kolaylaşır.

Luyindama ve marcao bence kalmalılar , burda yeni hoca kim olacaksa onun kararı etkili olur.Donk da yedek olarak kalmalı bence.

Bizdeki en önemli transfer ortasaha diğer mevkilerimiz nispeten iyi denebilir.

Danimarka da göl varmi yaw

Geri
Üst Alt