- 21 Ocak 2010
- 72.822
- 51.245
- 5.003
Galatasaray son ana kadar yarışın içinde kaldı , hem yönetim hem de teknik ekip kararlarında bazı hatalar olmasa şampiyonduk.
Geçen sene de Beşiktaş maçına kadar şampiyonluğun en büyük adayıydık.
İyi bir takımımız olduğunu düşünüyorum , yedek kulübümüz de sağlam artık.
Galatasaray'ın haklarını savunan, mevcut FFP kurallarını gözeterek 25 yaş altı hem direk katkı verebilecek hem de fiyatını katlayabilecek oyuncular transfer eden bir yönetim ekibi , oyuncuları motive eden , çok koşan ve hücum varyasyonları yaratabilen , duran top organizasyonlarında başarılı bir teknik ekip ile ve sadece 3-4 nokta transfer ile bu takım ligi domine edecektir tekrar.
Sağ bek , orta saha , ve forvet transferi yeterli olacaktır.
Zaten ayrılacak birçok oyuncumuz var ve FFP de bitiyor.
Şahsen Fenerbahçe kadar bir açmaz içerisinde olmadığımızı ve Beşiktaş'ın da kargo yapılanmasına gitmek zorunda olduğunu gördüğümden Galatasaray'ın önünü oldukça açık görüyorum.
Forumda volta atan rakip takım taraftarlarına aldırmayın siz.
Geçen sene de Beşiktaş maçına kadar şampiyonluğun en büyük adayıydık.
İyi bir takımımız olduğunu düşünüyorum , yedek kulübümüz de sağlam artık.
Galatasaray'ın haklarını savunan, mevcut FFP kurallarını gözeterek 25 yaş altı hem direk katkı verebilecek hem de fiyatını katlayabilecek oyuncular transfer eden bir yönetim ekibi , oyuncuları motive eden , çok koşan ve hücum varyasyonları yaratabilen , duran top organizasyonlarında başarılı bir teknik ekip ile ve sadece 3-4 nokta transfer ile bu takım ligi domine edecektir tekrar.
Sağ bek , orta saha , ve forvet transferi yeterli olacaktır.
Zaten ayrılacak birçok oyuncumuz var ve FFP de bitiyor.
Şahsen Fenerbahçe kadar bir açmaz içerisinde olmadığımızı ve Beşiktaş'ın da kargo yapılanmasına gitmek zorunda olduğunu gördüğümden Galatasaray'ın önünü oldukça açık görüyorum.
Forumda volta atan rakip takım taraftarlarına aldırmayın siz.